Şimdi Ara

ERA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.054
Cevap
1
Favori
217.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ebu Computer

1- Klima açıldığında motor çekişinde bi düşme olur bu düşmeyi hissediyormusunuz.

2- Şu an kullandığım Getz 1.300 cc 90km hız ile giderken sollamalara girdiğimde hızlanmak için zorlanıyor ve sollamalarda bana güven vermiyor. 1.400 cc 97 Bg arabanızda böyle bir sorun varmı sollamalarda sorun yaşıyormusunuz.

Tekrar teşekkürler.

Saygılarla...

evet malesef.. epey yığdırıyor arabayı zaman zaman kapatıyorum yazın.. kalkışlarda,sollamalarda,rampalarda yani güç gerektiren durumlarda araç sanki 2 tonmuş gibi oluyor..yüksek devirli kullanmak gerekebiliyor dolayısıyla yakıt tüketimini de anormal artırıyor 5.5lt den 6.5lt a 8lt den 11lt e rahat çıkıyor..

ama düz yollarda otobanda filan anlaşılmıyor pek doğrusal süratlerde..

bendeki stil değil select bu arada karıştırmışım düzelttim baz modelden farkı ısıtmalı elektrikli aynalar,2airbag,yol bilgisayarı,boyalı yan çıtalar kapı kolları,bagaj filesi,arka kol dayanağı.. st,lde deri direksiyon ve topuz,konsolda metalik kaplama,alaşım jantlar,dijital klima var ilave olarak.. ve sadece 1.6 ve 1.5 te veriliyor bunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the engine -- 11 Kasım 2006; 9:28:58 >

• dizel 110hp versiyonda herhangi bir çekişten düşme ya da araç sollamalarda filan sorun yok. hatta beni sollayan da yok diyebilirim. herkezi ben solluyorum bu da benim acaibime gidiyor biraz, fazla hızlı mı gidiyorumdur nedir..?
  • Bizde 1.4 TEAM modeli var. Bizimkinin rengi, ruhsatta "kum beji" olarak tabir edilen açık metalik sütlü kahve rengi.

Ama çevreye bakıyorum, koskoca İzmir'de birçok ERA olmasına rağmen, bizimkinin renginde ya 1 tane var, ya 2 tane. Sormak istediğim: bu renk gerçekten de tutulmadı mı? İlerde satarken sorun olur mu?

İzmir dışında oturan arkadaşlar, bu kum beji rengine ERA'larda pek rastlıyor musunuz? Bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fluenta

İzmir dışında oturan arkadaşlar, bu kum beji rengine ERA'larda pek rastlıyor musunuz? Bilgi verirseniz sevinirim.

Genelde açık gri satılıyor. bendeki titanyum gri. biraz daha koyu gri yanii. bir de beyaz renkle siyah tutuluyor.

satarken sorun olacağını sanmam. sizinkinin rengini araç üstünde gördüm o renkte güzel bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 12 Kasım 2006; 14:15:59 >
  • quote:

Bizde 1.4 TEAM modeli var. Bizimkinin rengi, ruhsatta "kum beji" olarak tabir edilen açık metalik sütlü kahve rengi.

Ama çevreye bakıyorum, koskoca İzmir'de birçok ERA olmasına rağmen, bizimkinin renginde ya 1 tane var, ya 2 tane. Sormak istediğim: bu renk gerçekten de tutulmadı mı? İlerde satarken sorun olur mu?

bizim bi arkadaşlta aldı o renkten

ama açık gri daha çok görüyorum valla

sebebi senin döşemeler krem galiba

çabuk kirlenir diye az kişi tercih ediyor sanırım

diğerinde içide gri olduğu için pek kiri göstermez herhal

• ben beyaz alacaktım zamlara yakalanmamak için ellerindeki platin griyi aldım.. kum beji de gayet güzel..krem döşemeyi bence her renkte vermeliler..
  • Evet, döşemeleri krem. Arabayı lüks ve ferah gösteriyor ama dediğiniz gibi çabucak kirleniyor. O yüzden zemindeki arabayla birlikte gelen naylonu sökmedik. Rutubet yaparsa o zaman bir çaresine bakacağız sanırım...
  • hasta oldum ben bu accente. bende 2 tane araç var. bir de toyota corolla benzinli var. ama artık toyotayı kullanmıyorum. harbiden accente göre çok yakıyo bea..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

hasta oldum ben bu accente. bende 2 tane araç var. bir de toyota corolla benzinli var. ama artık toyotayı kullanmıyorum. harbiden accente göre çok yakıyo bea..

Corolla otomatik şanzıman mı? Otomatikleri gerçekten çok yakıyormuş. Herkes elinden çıkarmaya çalışıyor onları.
  • bugün servise uğradım güya konsolu sökeceklerdi (çıtırtının tıkırtının duracağı yok) sekman yokmuş ellerinde güya gelmişti söktürmedim 20 poşet era konsol sekmanı sipariş verdiler haftaya söktürcem (birçok kişi söktürme daha kötü ederler diyo ama kafayı yicem seslerden arabadan soudum)

serviste duvardaki servis fiyat listesine dikkat ettim bana fiyatlar çok uçuk gibi geldi.. era 1.4-1.6 15.000 bakımı 180ytl,1.5vgti 210ytl matrix 225ytl öle bişeylerdi ve en alttada kdv dahil deildir yazıyordu.. dedim bu ne uçmuşunuz yok sen ona bakma en ucuz bakım masrafı bizde dediler hayırlısı mayısa daha çok gerçi..
  • aslında öyle sökülmesi her zaman kötü ama; mesela getzlerde metal görünüm var çıtırdayan ben de bu sesden şikayetçiyim o metal görünümün 2 yada 4 tane tırnağı varmış basitçe çıkıyor yani.. aslında çıtırdı için gidip titiz oldugunuzu belli ederseniz servise onlarda özenli hareket eder zaten çıtırdılar kesmek için kırıksa tırnak değiştirirler veya silikonla böyle bi şekilde desteklerler problem olacagını sanmıyorum gerci era nın orta kısım nasıl sokulur tam fıkrım olmasada..
  • arkadaslar accent eradan memnunmusunuz kullananlar bilgi verebilirlermi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

arkadaslar accent eradan memnunmusunuz kullananlar bilgi verebilirlermi

okuyacan ilk sayfadan görüşler muhtelif..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

hasta oldum ben bu accente. bende 2 tane araç var. bir de toyota corolla benzinli var. ama artık toyotayı kullanmıyorum. harbiden accente göre çok yakıyo bea..

Corolla otomatik şanzıman mı? Otomatikleri gerçekten çok yakıyormuş. Herkes elinden çıkarmaya çalışıyor onları.

otomatik değil ama yine de yakıyo.. bir de yüksek süratte motor sesi de yükseliyo. acaip bağırıyo.
  • Arkadaşlar daha dün erayı bayide inceledim. Çok hoş geldi bana. Accent Era 1.6 CVVT STYLE GP ve Sunrof 31200 YTL ye bıraktı en son. Nasıl fiyat sizce. Ayrıca ben ford focus falan düşünüyordum. Ama arada 9-10 milyar oynuyor. Ayrıca Ford Focusta sunrof yok? Siz nedenrsiniz?
  • segment olarak era B2 focus ise C segmenti ama gösterişli ve kalite hissi veren bir araç olduğu için emsal gibi duruyorlar.. bir çok ayrıntısını yukarda anlattık araç sahipleri olarak ama sormak istediğin özel birşey ya da araç hakkında herhangi şüphen varsa hepimiz yardımcı olabiliriz volkan..
  • Hyundai Accent Era
    Sizce bu araba nasıl bu hale gerlir?

ERA

ERA

ERA

• Hyundai Accent Era

ERA

ERA

ERA

• Hyundai Accent Era

ERA

ERA

ERA

• Hava yastıkları nerede?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.