Şimdi Ara

ERA (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.054
Cevap
1
Favori
218.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya alp arkadaşım saol bu arabanın arkası olayını anladım o zamaniyi olmuş durşu biraz kötü ama olsun madem savuruyo. ama şu sesler için götürmeye cesaretim yok bunuda parçalamasınlar ama sanırım bundan gelen sesler çamurluklar la alakalı gibime geldi inş. öğledir tekrar saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: the engine

Bir süre önce 24 ten verdiği 1.3 getzleri 19 dan verip 2. elini 13-14 e düşürmüştü hyundai.. hatırlayanlar vardır..1 yılda bu kadar ucuz bir araçtan 10 milyar zarar edenler vardı..bunu başka firmada göreniniz var mı?

agustos ayında 19 a getz verselerdi linea almazdım,
    24000 getz 25000 linea olunca ,
    linea mantıklı geldi.
    varsın 19000 lik araçta donanım olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sigma Q

quote:

Bir süre önce 24 ten verdiği 1.3 getzleri 19 dan verip 2. elini 13-14 e düşürmüştü hyundai.. hatırlayanlar vardır..1 yılda bu kadar ucuz bir araçtan 10 milyar zarar edenler vardı..bunu başka firmada göreniniz var mı?

linea mantıklı geldi.

Aynı durumda kalsam bende kesinlikle linea alırdım yani 25000 YTL ye linea bence çok iyi. Hayırlı olsun nasıl memnunmusun arkadaşım?
  • Arkadaşlar kızmak gücenmek olmasın baştan söyleyeyim. Hyundai performans olarak çok iyi ama eksileride var.Bunu kabul ediyoruz.Linea yı (1.3 mjet) sadece birkaç km test sürüşünde denedim performansından hiç memnun kalmadım ama şurasıda bir gerçekki, hyundai den çok daha oturaklı bir araç.Performansı umduğum gibi olsaydı Linea alacaktım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp___

quote:

Orjinalden alıntı: Sigma Q

quote:

linea mantıklı geldi.

Aynı durumda kalsam bende kesinlikle linea alırdım yani 25000 YTL ye linea bence çok iyi. Hayırlı olsun nasıl memnunmusun arkadaşım?

o zaman aklımda olan araçlar,
    Getz, Era, Linea idi.

Getz ve Era kredi oranı,faizi,masrafı eklenince Linea dan fazlaya maloluyordu.

Linea'nın motor (benim ki 1.4 benzinli) haric herseyinden memnunum.Ama 77bg bazen insanı bezdiriyor.
    Yakıt sehirici 0.230 ila 0.250 Ytl araı değişiyor nispeten ekonomik bir benzinli motor.

Dış görünüş malum tipik italyan, iç dizayn malum tipik Fiat ;minimalist.

• sayın sigma
    hayırlı olsun
    alınan mal güzel maldır
    biten iş güzel iştir
    almışsınız kullanın gitsin
    bir dahaki sefere belki başka marka olur kısmetse
    tasarımı güzel bir araç klasik italyan aracı
    ama performans şehiriçi için idare eder
  • Hayırlı olsun Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.
  • Allah herkese aracını kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
  • Bu topik 26'dan 52 sayfaya hangi ara ve nasıl çıktı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Bu topik 26'dan 52 sayfaya hangi ara ve nasıl çıktı?

evet yaa. bir zamanlarda sayfa sayısı birden düşmüşmüydü neydi?
  • Yönetici arkadaşlar sayflardaki mesaj sayılarını değiştirdiği için sayflara bazen azalıyor bazende çoğalıyor arkadaşlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: ebola32

quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Bu topik 26'dan 52 sayfaya hangi ara ve nasıl çıktı?

evet yaa. bir zamanlarda sayfa sayısı birden düşmüşmüydü neydi?

• merhaba şu ara erada kampanya var .. 2001 hyundai accentim var onu satıyorum 1.4 team abs almayı düşünüyorum..genelde forum okudum..genel olan sorunlar 2008 erelarda çözüldüğü söyleniyor..sizce alıyımmi kullanıc arkadaşalr önerirmi.saygılar..hiç 2008 alan varmı ve memnunmu? orta sınıf bir araba 5 yıl garantisi var servisi bol yedek parçave 2.eli güçlü bu beni cazip kılan tarafları ama aracı makina olarak çok iyi tanımıyorum..bilgilendirirseniz sevnirim..
  • Pişman olmazsın bence al.
    quote:

Orjinalden alıntı: odero

merhaba şu ara erada kampanya var .. 2001 hyundai accentim var onu satıyorum 1.4 team abs almayı düşünüyorum..genelde forum okudum..genel olan sorunlar 2008 erelarda çözüldüğü söyleniyor..sizce alıyımmi kullanıc arkadaşalr önerirmi.saygılar..hiç 2008 alan varmı ve memnunmu? orta sınıf bir araba 5 yıl garantisi var servisi bol yedek parçave 2.eli güçlü bu beni cazip kılan tarafları ama aracı makina olarak çok iyi tanımıyorum..bilgilendirirseniz sevnirim..
  • Bencede al derim zaten sen bir hyundai kullanıcısın,araca teorik olarak alışıksındır.Bu arada arızalı arka amortisör konusu var dı ya hani fabrika bazı araçlara arızalı amortisör takmıştı.Bugün servise gittim benimkilerde arızalı çıktı hemen garantiden değiştiler.Sizde bir kontrol ettirin derim.
  • benim arabaya bişey oldu artık daha az yakıyor. nedenini anlamadım. eskiden 5.8 litre yaktığım yollarda şu an 5.0 ya da 5.1 litreye kadar düştü yakıt.

yol aynı, sürat aynı, yakıt eurodizel shell o da aynı.

göstergeler eskiden 5.8 litre iken şimdi 5.0 litre gösteriyor. bu arada bana göre doğru gösteriyor, depoda kalan yakıtla daha fazla yol katedebiliyorum.
  • Valla ceviz kabuğu bu aralarda bende aracın daha az yaktığını farkettim nedenini bilmiyorum havalar yumuşadı biraz ondan mı acaba dersiniz? Fakat benim araç fabrika verisininde altına düşüyor uzun yolda ki bunu anlamadım;

İlkönce geçen gün 40 km. lik mesafeye gitmeden benzin aldım (shell) yol bilgisayarını sıfırladım yola çıktım sonra gideceğim yere ulaşınca bi baktım yol bilgisayarı 5,2 şaşırdım tabi hız normal yol şartları normal yük yok, aynı yolu ondan bir kaç gün sonra gittim hızım biraz daha yavaştı ortalama 80 km. hız diyebilirim ve inanmayacaksınız tüm samimiyetimle söylüyorum bu sefer 4,9 olmuştu. Acaba hata mı var yol bilgisayarında, fakat hadi yol bilgisayarı hatalı ee yaktığım benzinde ortada nasıl iş anlamadım aracım henüz 12500 km ye yeni ulaştı ve benzinli 1,6 uzun yolda yakıt çok güzel gerçekten bir benzinli için ilk başlarda fabrika verilerini tutturmam neredeyse imkansızdı sinir oluyordum bu duruma fakat git gide önce fabrika verilerini tutturdum sonra onun altına indim.

Saygılar...

• Darısı başımıza
  • VALLAHA DARISI BAŞIMIZA 1.4 ERA KMREDE 30 KURUŞ YAKIYO ÇOK ABAİ AMA ARABA DAHA 100 KM DE BAKALIM İLERDE NE OLCAK
  • Arkadaşlar dizel eralarda hangi devirlerde vites yükseltiyorsunuz.Ben 2500 devire ulaştımı bir üst vitese çıkıyorum.Motor devrini de 1500-2000 arası tutuyorum.Kullanma klavuzunda da ekonomik kullanım kısmında örnek hız 60 vites 4 olarak hız 75 vites 5 olarak gösteriliyor.Ancak araç 7600 km'de 20 ykr.un altına şehir içinde düştüğünü görmedim.Siz hangi motor devrinde vites değiştiriyorsunuz ve aracı hangi aralıkta kullanıyorsunuz?
  • @ottoman 24
    genelde 2500 devir ile 3000 devir arası vites yükseltiyorum bazen 3500 deviri buluyorum.

düşürmek için 2000 devir diyeceğim. 2000 devire gelmeden bile düşürdüğüm oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.