Şimdi Ara

Erase All Content and Settings sorunu acil yardım!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

all settings yapmak yerine( kafa dalgınlığı) erase all content ands settings e bastım. ekran da apple işareti ile bi yatay bar cıktı baya 2,5 saat belki daha fazla sürdü bu işlem sonunda yatay bar doldu ve cihaz kendini açtı. açış o aaçış daha hala açılacak aşagı yukarı 16 saat oldu açılmadı. ekran beyaz apple logosu ve arada bi yüklme yuvarlağı çıkıyor. telefonu bilgisayara bağlıyorum ama nafile görmüyor . sarjıda bitmedi henüz acaba cihazı tekrar yüklemesi bu kadar uzun sürermi ? yoksa cihazda gerçekten benim halledemiyeceğim bi sorun mu oldu. çok acil yardımlarınızı bekliyorum.
    cihazı şehir dışından aldığım için ona göre
    garatiye gönderip göndermemeyi düşünecem.

• dfu ya da restore mod a alıp restore yapın sanırım turkcell ya da vodafone dan aldınız aktivasyonu da yapın açılır
  • arkdaşım alakandan dolayı teşekkür ederim. fakat bu dfu modunu veya restore moduna nasıl alırım. cihazı bilgisayara bağladığımda görmüyor. ekran da beyaz apple logosu var ve devamlı bişey yüklüyüp duruyor. arada da bi açılıp kapanıyor.
  • telefon istanbulda darty den alınma aktivasyonu turkcell bi kartla yaptım fakat avea kullanıyordum. arkdaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.