Şimdi Ara

Erasmus (Craiova Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1. sınıf biyoloji bölümünden University of Craiova'yı erasmus yapmaya hak kazandım. Eğer hibe çıkarsa güz döneminde oradayım.

Öncelikle eğer buraya daha önce giden varsa deneyimlerine çok ihtiyacım var.
    Bazı başlıca sorularım.
    Şehrin insanları nasıl?
    Üniversitenin konumu güzel mi?
    Ayrıca üniversite hocalarının erasmustan gelen öğrencilere bakış açısı nasıl özellikle biyoloji lazım tabi derslerde sıkıntı çekecek miyim ingilizcem çok iyi değil.
    Şehrin genel havası nasıl?
    vs.

Birde çok araştırdığım ama net olarak bulamadığım diğer şey ise
    Türkiyeden Romanyaya gidipte schengen vizesi alabilen var mı? Ya da Türkiyeden direkt alabiliyor muyuz internette eski bilgiler ve çok değişik şeyler yazmakta direkt 1. kişinin ağzından duymak istiyorum. Schengen alabilmek için erkenden süreci öğrenmek istiyorum mutlaka avrupa ülkelerini dolaşmak istiyorum çünkü.

Teşekkürler.

Not: Bu üniversite ile ilgili bir bilgi gerçekten hiçbiryerde bulamıyorum hatta şehirle ilgili bile çok az şeye ulaşabildim. Erasmus formuna konu açtım birüsürü görüntülenme olmasına rağmen cevap veren çıkmadı bizim okulda da bir tek ben buraya gideceğim (tüm bölümlerde) korkmaya başladım süreçten lütfen giden birisi varsa beni bilgiendirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.