Şimdi Ara

ERASMUS için Yardım! - Daha önce gitmiş tecrübeli arkadaşlar!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, henüz 2. Sınıfa geçmiş bir üniversite öğrencisiyim, Erasmus ile Avrupa da okumak gibi bir planım var. Fakat bazı yerlerden aldığım duyumlara göre Erasmus vasıtasıyla gittiğimiz okuldan mezun olabiliyor, hatta orada direk master için bile kalabiliyormuşuz okul bitince. Bu tarz bir tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olup tecrübelerini aktarirlarsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gideceğin universitenin dış ilişkiler bölümü ile iletisime gec. Ben de cok arastirdim ve boyle bir imkan var. Ama ben yapamadim, param yoktu. Bir de önceki derslerini saymama durumu olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: işte o bendim

Gideceğin universitenin dış ilişkiler bölümü ile iletisime gec. Ben de cok arastirdim ve boyle bir imkan var. Ama ben yapamadim, param yoktu. Bir de önceki derslerini saymama durumu olabiliyor.

Sizin adınıza üzüldüm ama yurt dışına gitmek isteyenler için fırsat bol, umarım kendinize göre bir tanesini bulabilirsiniz. Peki dersler sayılmadığında baştan okuma durumu mu oluyor?

• daydreamerrr D kullanıcısına yanıt
    Para lazım malesef o imkanlar için :)
    Derslerini saydırıp saydırmamana bağlı olarak fazladan dönem okuyabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: işte o bendim

Para lazım malesef o imkanlar için :)
    Derslerini saydırıp saydırmamana bağlı olarak fazladan dönem okuyabilirsin

Beni aydınlattığınız için teşekkür ederim, eminim ucuz fırsatlar da vardır :)

• macaristanda erasmus yapmaktayım, eğer olur da okula gidersem birgün konuyu konuşacağım ben de merak ediyorum çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erasmus için not ortalaması kaç olması yeterlidir?

• 12 aydan fazla erasmus yapamazsın. Hatta 5 aydan sonrasını muhtemelen hibesiz yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

macaristanda erasmus yapmaktayım, eğer olur da okula gidersem birgün konuyu konuşacağım ben de merak ediyorum çünkü.

Rica etsem bizi de bilgilendirebilir misiniz sonrasında :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.