11-14 nısan arası estonya tallınden buyuk bır yolcu gemısı kalkacak 2 gece 3 gun hersey dahıl 74 euro 2000 tane erasmus ogrencısı olacak toplamda ve bu gemı sadece ogrencı tasıyacak fıyatlar gordugunuz gıbı cok degıl aslında ucaklarda onceden alırsanız oldukca uygun
hocam bu nasıl bi gezi olayı sadece erasmus öğrencileri için ulaşım mı yoksa Türkiye'ye geri dönüyo mu? 2000 erasmuslu :D
isveç dönüşü bizi estonyaya bırakıcak yanı kım nereden katıldıysa ( lıtvanya fınlandıye ..... ) onları ulkesıne bırakcak
Önümüzdeki yıl güz döneminde , İrlanda -Institute of Technology Tralee-Electrical Engineering'e yerleştim.. Başka kimler nerelere gidiyor bakalım ?
danimarka aalborg. Bir yıllığına. Henüz kesin değil ama olucak gibi
irlanda tam guzel yere yerlesmıssın ıngılızceyı ana dılın gıbı yapmaya calıs
yarına letonya yola cıkıyorum bende 3 arkadasımla cantaları alıp otobus termınallerınde sabahlayacagız sonra lıtvanya sonrada polonya
quote:
Orijinalden alıntı: brooklynn
irlanda tam guzel yere yerlesmıssın ıngılızceyı ana dılın gıbı yapmaya calıs
yarına letonya yola cıkıyorum bende 3 arkadasımla cantaları alıp otobus termınallerınde sabahlayacagız sonra lıtvanya sonrada polonya
3 arkadaş oo süper geçer yolculuk başarılar ve iyi eğlenceler Dh'yekart atın oralardan
fotoğraf eklerim
hep ozenıyordum les gıbı ınsanlara ne guzel seyahat edıyorlar dıye bende oyle olacagım en sonunda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme