Şimdi Ara

ERAY ERDAL ın çok güzel yazısı ' ALKIŞI HAKETMEK' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    antifb'yim bundan sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

yok abi yok benden bu kadar
    antifb'yim bundan sonra.

oh be sonunda başardık
    fenerli olmaya antilikle başlaman da güzel
    en güzel aşklar nefretle başlarmış
    (bu yüzden günde 10 tane kızla kavga edeni biliyorum ben )

• quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

bjkk sende anlamamk ta diretiyorsun...
    yalçın doğanın kitabı 2 yıllık bir araştırmanın sonucu ortaya çıkmış sosyoloji/inceleme kategorisinde bir kitaptır ve yazılanlar TR'de yaşannları kapsamaktadır..TR Cumhuriyeti ile FB arasındaki benzerlikleri belirterek FB'ye "Cumhuriyet" benzetmesi yapılmıştır..objektif olsan yazdıklarımı okurdun,tesadüf kaç kere olur 1 kere bilemeden 2 kere ama her seferinde aynı şey olmaz...

quote:

Ya da daha gerçekçi bir ifadeyle, ekonomi kötü olduğu için, fener krize giriyordur.

bizde başka birşey demiyoruz sana zaten aradaki benzerlik sadece FB de olduğu için FB Cumhuriyeti deniyor diyorum anlıyorsun ama anlamamış gibi yapıyorsun sende anladım ben seni

Türkiye Ekonomisi fenerin mali durumunu etkileyebilir, fenerin mali durumu Türkiye Ekonomisini et-ki-le-ye-mez. Arada fark var, nokta

• quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.

Fenerbahçe cumhuriyeti tanımlamasının elbette ayrı bir cumhuriyeti tanımlaması olmadığını ufak çocuklar bile bilirler. Ama burada olay sadece basit bir benzetme veya espri değil ki. Fenerbahçe bu tanımlama ile her zaman yaptığı gibi "ben & onlar" ayrışmasını yapmaya çalışıyor, kendisini olduğundan daha büyük göstermeye, farklı bir konuma oturtmaya çalışıyor. Bu da onun zaten itici olan imajını daha da perçinliyor, fenerbahçeyi seven seviyor, sevmeyen ise nefret ediyor. yoksa zaten ayrı bir cumhuriyetin imasını bile yapmak ne fenerbahçenin ne de başkasını haddine değildir.

ee daha ne alla alla. biz de onu dıyoruz işte. kardesım bız kendımızı sızden farklı goruyoruz. oaly bu.
    peki bişey soracam sana: sen gs yi fb den farklı gormuyor musun?

• Şampiyon olduk hala hararet bu ne ya.

geçen akşamdan bir enstantane.anlayana

adnan aybaba : "hani cekiliyordunuz ligden ne oldu?"
    ziya şengül : "2 HAFTA KALA ÇEKİLDİK ZATEN, SİZ DEVAM EDİN ARTIK"

lig bitti arkadaşlar.hayırlı işler
  • "Türkiye'de, Fenerbahçe Cumhuriyeti sağlıklı başarılı ve ilkse bu ülkede her
    şey mutlu ve huzurludur. Esnafın yüzü güler, parakendeci ve toptancıların
    tezgahında mal kalmaz. Tiyatrolar, sinemalar, sazlar, barlar meyhaneler fuldur.
    Stadlar Türkiye'nin her vilayetinde lebaleptir. Fenerbahçe gittiği her kente
    kendi ile birlikte büyük bereketini götürür, i...ler diye uğurlanmasına rağmen.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk
    yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra
    yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk
    büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,
    adı konamaz... "

İSLAM ÇUPİ

• yine başladılar fenerbahçe büyüklü ne kupa büyüklüğüdür... naralarına
    fener-denizli maçından sonra açılan topicler neydi neler konuşuyordunuz ne çabuk unuttunuz
    şampiyon olamaaydınız kupa alamasaydınız neler söyleyeceklerdiniz
    fener bahçe büyüklüğü kupa büyüklüğü değil aziz başkan büyük başkanmı diyecektiniz
    sanmıyorum..
  • quote:

yine başladılar fenerbahçe büyüklü ne kupa büyüklüğüdür... naralarına
    fener-denizli maçından sonra açılan topicler neydi neler konuşuyordunuz ne çabuk unuttunuz
    şampiyon olamaaydınız kupa alamasaydınız neler söyleyeceklerdiniz
    fener bahçe büyüklüğü kupa büyüklüğü değil aziz başkan büyük başkanmı diyecektiniz
    sanmıyorum..

ne ilgisi var ki?
    fener-denizli maçından sonra açılan konular yönetime ve oynanan futbola yapılan eleştirilerdir.ben yazdıklarımın herzaman arkasındayım.
    "fenerbahçe sevgisi" ne hangi birimiz eleştiri yapmış?
    konuları anlamak istediğiniz yerinden anlamayın lütfen.
    şampiyon olamasaydık Zico'yu ve yönetimi eleştirmeye devam edecektik.şampiyon olmamıza rağmen hala eleştiriyorum.
    buna rağmen forumda Aziz Yıldırım'ı ve Zico'yu öven hangi mesajımı gördünüz acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: Paus3Break

quote:

Fenerbahçe cumhuriyeti tanımlamasının elbette ayrı bir cumhuriyeti tanımlaması olmadığını ufak çocuklar bile bilirler. Ama burada olay sadece basit bir benzetme veya espri değil ki. Fenerbahçe bu tanımlama ile her zaman yaptığı gibi "ben & onlar" ayrışmasını yapmaya çalışıyor, kendisini olduğundan daha büyük göstermeye, farklı bir konuma oturtmaya çalışıyor. Bu da onun zaten itici olan imajını daha da perçinliyor, fenerbahçeyi seven seviyor, sevmeyen ise nefret ediyor. yoksa zaten ayrı bir cumhuriyetin imasını bile yapmak ne fenerbahçenin ne de başkasını haddine değildir.

ee daha ne alla alla. biz de onu dıyoruz işte. kardesım bız kendımızı sızden farklı goruyoruz. oaly bu.
    peki bişey soracam sana: sen gs yi fb den farklı gormuyor musun?

elbette her takım birbirinden farklıdır ama fenerbahçe nin vurgulamak istediği farklılık bu değilki. ben yazımda zaten bunu izah etmişim ama topic başlığındaki eray erdal'ın bir cümlesi sorunuzun cevabını çok güzel veriyor :

unutma ki büyüklük ben büyüğüm diye sağda solda dolaştığın zaman değil, etrafındakiler seni büyük gördüğü zaman büyüklüktür

• .taner.@
    son paragrafta yazdıklarınızın tersi Beşiktaş ve Galatasaray için geçerli mi acaba?
    genelleme yapmaktan kaçınmalısınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo

.taner.@
    son paragrafta yazdıklarınızın tersi Beşiktaş ve Galatasaray için geçerli mi acaba?

hacu zaten bir paragraf bişi yazdım, hangisini demek istedin ki
  • quote:

quote:

.taner.@

şu kara kara yazdıklarınız var ya

• quote:

quote:

quote:

.taner.@

şu kara kara yazdıklarınız var ya

işte o kara kara yazılanlar ne kadar doğru şeyler. bırakın büyüklüğünüzü başkaları takdir etsin, bundan güzel bir şey olabilirmi. kulüpleri bırakın, kişileri bile bu tavırlar içinde olduğunda megaloman diye eleştirmiyormuyuz ? aynı tavırları galatasaray veya başka bir takımda da görsem aynı şekilde eleştiririm. ben futbol konusunda bazı arkadaşların düşündüğünün aksine çok objektifimdir.

• Ya sizden alkış isteyen kim kendi kendinize olay yaratıp gargara yapmayın
  • fenerbahçenin en büyük taraftar sitesi ney ? antu
    işte o antunun giriş sayfasında bir intro vardı.bu introda galatasaraydan alkış istediler
    bilmeyenlere..
  • quote:

fenerbahçenin en büyük taraftar sitesi ney ? antu
    işte o antunun giriş sayfasında bir intro vardı.bu introda galatasaraydan alkış istediler
    bilmeyenlere..

Ya bırakın bu işleri arkadaş. Biz de sizin taraftar sitelerinizi hazırlayan birkaç aklıevvelin yazdıklarına göre gündemimizi belirlesek ohooo işimiz var.

Bu forumda veya sağında solunda "bizi alkışlayın" diyen Fenerbahçe'li gördün mü? Yok böyle birşey, istemiyoruz.
  • quote:

bilmeyenlere..

Antu'nun yaptığı o intro bir yanlıştı bence,böyle şeyler yapıp diğer insanların genelleme yapmasına neden oluyorlar ama farkında değiller.Sonra biz açıklamaya uğraşıyoruz anasını satim
    Kısa ve öz : Galatasaray alkışlasın diye şampiyon olmadık
  • sen sizden alkış isteyen kim dedin, ben söyledim.
  • quote:

sen sizden alkış isteyen kim dedin, ben söyledim.

Ben bu forumdayken bu forumdakilerle yazıştığınızı sanıyordum.

Meğersem buradan antuya cevap yazıyormuşsunuz, pardon. İnşallah okuyorlardır da sizi duyarlar.
  • quote:

bilmeyenlere..

Antu'nun introsu öyle(ironi yapmışlar) Peki forumuna girip baktın mı alkış istiyorlar mı diye? Yüzde 10 kesim bile çıkmaz.

Kimseden alkış istemiyoruz. Zorlamayla olmaz zaten, içinden gelecekse olmalı. Şuan durumlar müsait değil.
    Ayrıca bu sene kimse alkışlanmayı haketmiyor. Yöneticiler, teknik direktörler, oynanan kötü futbol.
    Bu kötü futbol devam ederse Avrupa da takımlarımız yeni yılı göremeden veda edecek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.