yok abi yok benden bu kadar antifb'yim bundan sonra.
SANA YAKIŞMAZ DOSTUM
Bence futbol takımı sahaya çıkar, futbolcular tokalaşmadan önce Gsli futbolcular tebrik manasında alkışlayabilir. Gsli tarfatarlar ve yöneticler alkışlamasa yeridir bu saatten sonra.
Zaten bu düşmanlık yazıda belirtildiği gibi futbol takımına değil fb yönetiminin rezil saçma sapan hareketlerinedir.
Sınıfta kalan Aziz Yıldırım ve ekibidir zaten. Emzik muabbeti ağlayıp zırlamalarına çıktı zaten.
Kaldıki Ö.Canaydın 6 yedikleri maçta bile alkışlıyordu.
Ben bile mesela Rüştü veya Appiahı yolda görsem foto çektiririm. Nihat Özdemir Aziz Yıldırım Mahmut Usluyu yolda görsem yüzüne tükürürüm, hakaret ederim. Kendi takımımın futbolcuları içinde aynı şekil ama aklından süphe ettiğim Celal Kolot, teşvik etiktir diyen Levent Erdoğanı görsem, Demiröreni görsem yüzüne tükürürüm.
doğru konuşmuş helal olsun saygı duyulcak takım var duyulmucak takım var feneri alkışlamaları için ilk önce fb nin galatasarayı geçen sene alkışlaması lazımdı sonra türkiye kupasında beşiktaşı alkışlaması lazımdı 2cilik ödülünü almadan kaçmakla olmaz bu işler
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
bjkk sende anlamamk ta diretiyorsun... yalçın doğanın kitabı 2 yıllık bir araştırmanın sonucu ortaya çıkmış sosyoloji/inceleme kategorisinde bir kitaptır ve yazılanlar TR'de yaşannları kapsamaktadır..TR Cumhuriyeti ile FB arasındaki benzerlikleri belirterek FB'ye "Cumhuriyet" benzetmesi yapılmıştır..objektif olsan yazdıklarımı okurdun,tesadüf kaç kere olur 1 kere bilemeden 2 kere ama her seferinde aynı şey olmaz...
quote:
Ya da daha gerçekçi bir ifadeyle, ekonomi kötü olduğu için, Fener krize giriyordur.
bizde başka birşey demiyoruz sana zaten aradaki benzerlik sadece FB de olduğu için FB Cumhuriyeti deniyor diyorum anlıyorsun ama anlamamış gibi yapıyorsun sende anladım ben seni
Türkiye Ekonomisi Fenerin mali durumunu etkileyebilir, Fenerin mali durumu Türkiye Ekonomisini et-ki-le-ye-mez. Arada fark var, nokta
iyide canım kardeşim sen Fenerbahçe Cumhuriyeti kitabında neler yazıyor biliyor musun? ülkedeki siyasi ve ekonomik olayların hepsinin AYNI TARİHTE Fenerbahçe de deolduğu yazar, o yönde hiç bir kulüpte olmayan bir benzerlik vurgulanmıştır, sana kimse ülkeyi FB etkiliyor demiyor ki sadece aynı tarihlerde olan olaylardan bahsediliyor ve çok çarpıcı örneklerle anlatıyor. sadece aradaki bu benzerliklerden dolayı FB ye "Cumhuriyet Gibi" yakıştırması yapılmıştır ama sen bana kalkmış saçmalıyorsun diyorsun o kitabı alıp okusan anlarsın senden neden böyle dendiğini....
şu esnafların yüzü gülmesi olayında ise İslam Çupi nin dediği kadar var, diğer şehirlere göre nispeten daha dar ekonomili şehirlerde FB maçı olduğunda diğre takımlara göre daha fazla ekonomik hareketlilik yaşanıyorDU."du" diyorum çünkü artık bu makas şehirlerin kendi takımlarına doğru kapanmaya başlamıştır... ayrıca hala söylüyorum bir çok kahveciden FB kötü bile olsa biz Fenerbahçe'den daha çok para kazanıyoruz lafını kendi kulaklarımla duydum....
@electra sen demirören in ve bizim başkanın yanına git yüzüne tükürsene bir bakalım korumalar seni ne hale sokuyor ayrıca sana katılıyorum taraftar alkışlamayacak zaten futbolcular kendi arkadaşlarını alkışlar alkışlamaz bunu tartışmanın bir anlamı yok kaldıki kimseden alkış bekleyen de yok, yani kendi şahsıma beklemiyorum....
quote:
Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS
quote:
Orjinalden alıntı: megi21
fenerbahçenin en büyük taraftar sitesi ney ? antu işte o antunun giriş sayfasında bir intro vardı.bu introda galatasaraydan alkış istediler bilmeyenlere..
Antu'nun introsu öyle(ironi yapmışlar) Peki forumuna girip baktın mı alkış istiyorlar mı diye? Yüzde 10 kesim bile çıkmaz.
Kimseden alkış istemiyoruz. Zorlamayla olmaz zaten, içinden gelecekse olmalı. Şuan durumlar müsait değil. Ayrıca bu sene kimse alkışlanmayı haketmiyor. Yöneticiler, teknik direktörler, oynanan kötü futbol. Bu kötü futbol devam ederse Avrupa da takımlarımız yeni yılı göremeden veda edecek
gs şampiyon olsa fbnin alkışlaması benimde umurumda olmazdı açıkcası arkadaş kim sizden alkış istiyor dedi bende böyle böyle dedim başka yorum yapmadım
quote:
Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ
quote:
SANA YAKIŞMAZ DOSTUM
cdemir hocam bir topic açmıştı bir kaç gün önce bir tane fenerliden destek gelmedi parmakla gösterilecek kadarınız hariç inanılmaz yorumlar yapıyorsunuz bu yorumlara karşı elden bişey gelmiyor dostum
Gs Fb yi alkışlasa ertesi gün ne konuşulacak ?
-nasıda zorla alkışlattık ama -büyülküğümüzü samiyende ispatladik
forumda bi arkadaş Gs alkışlarsa Fairplay için çok iyi olur edebiyatı yapmış, da FairPlaydan anlamayan bi klübü alkışlasak ne olur alkışlamasak ne olur.
GS alkışlasa , yiyeceği laflarla kalır.
Özhan Canaydın alkışladı diye 8 sene dalga geçtiniz adamla, GS takımı alkışlasa ne yaparsınız acaba.
quote:
Orjinalden alıntı: megi21 gs şampiyon olsa fbnin alkışlaması benimde umurumda olmazdı açıkcası
Bu şartlar da böyle zaten. Yöneticiler ve basın düzelirse holiganlık, taşkınlık o zaman düşebilir. Bu da çok zor gibi gözüküyor.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ
quote:
SANA YAKIŞMAZ DOSTUM
cdemir hocam bir topic açmıştı bir kaç gün önce bir tane fenerliden destek gelmedi parmakla gösterilecek kadarınız hariç inanılmaz yorumlar yapıyorsunuz bu yorumlara karşı elden bişey gelmiyor dostum
Bir reklam vardı hatırlarsan.AĞZI OLAN KONUŞUYO
klavyesi olanda yazıyo birşeyler işte
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Zaten bu düşmanlık yazıda belirtildiği gibi futbol takımına değil fb yönetiminin rezil saçma sapan hareketlerinedir.
Adam kendi için Fenerbahçe'yi yazmış ama saçmalamış. Bu mübala filan değil düpedüz saçmalık. Bu yöneticiler ile Fenerbahçe'den Cumhuriyet değil olsa olsa Diktatörlük olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme