Şimdi Ara

Erdoğan açıkladı: Sosyal medya ve video oyunlar için yasal düzenlemeler geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aslında lol'e bi kimlik doğrulama gelse fena olmaz 

• Resmen gündem değiştirme ve yönlendirme yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

Bide miss world 96 vardi bu yaninda cok masum kaliyor ,,kisaca bu oyunlara kari soymaca derdik..

• Reis diyor ki: TV'leri kontrolümüze aldık ama sanal alemi hesaba katamadık. Kontrol altına alamayacağımız için yasaklayacağız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençleri zehirleyen sizlersiniz gençlerde yaşama ve çalışma hevesi bırakmadınız hayattan adaletten hukuktan umudunu kestiler.

Şiddeti de teşvik eden sizlersiniz bitaraf olan bertaraf olur diyip halkı böldünüz millete demediğiniz hakaret kalmadı yeri geldi zillet olduk

Sapkınlığı siz özendirdiniz bir kereden birşey olmaz dediniz. Ayrıca Birbirini badeleyenlere göz yumdunuz

Sanal alem gençlerin sizden kaçış yeridir mümkünse kendinizi kapatıp partiyi lağvedin köye falan dönüp çiftçilik yapın

• Ak Parti miadını doldurdu artık milletin hiçbir derdi ile ilgilenmiyor, bunu bu konudan bağımsız söylüyorum.

Acilen yeni bir sağ muhafazakâr bir oluşum gerekiyor.

• Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt
    Sanane isteyen lol oynar isteyen hentai oynar sanane
    Sen milletin keyfinin kahyasımısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dmden milletin karısına kızına msj atan sapıklara da hadım yasası gelecek mi? bak o gelirse desteklerim reis bey

• Reis yine formunda. Yine bir şeylere el atma ya da el atıyormuş gibi yapma derdinde. Eyvallah reis sayende çocuklarımız LGBT'den uzak olacak. Şiddete meyletmeyecek.

• Günaydın derler adama.

Geç kalındı. Bazıları özgürlük sonsuzdur diye düşünüyorlar ama bu lağım çukurları ile özgürlüğün artık alakası kalmadı. Özellikle küçük yaştaki çocukların korunması lazım.

• Gereksiz içi boş bedava olan Online oyunlara müdahale ederlerse sıkıntı yok ama Steame Epic Store veya ps store müdahale gelmez heralde ben onlara para vererek alıyorum ve ucuzda değil.Parasını verdiğim bir ürüne dokunmaya hakları yok.Bakalım bunun altından neler çıkacak bakalım 3. Dünya Ülkesi çöplüğünde iyiyce boğudular bizi bir Oyun keyfim vardı onuda yok ederlerse hiç şaşırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 8 Eylül 2024; 11:36:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.