Şimdi Ara

Erdoğan:'Evelallah bir 40 daha harcariz' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cebinden harcasın, halkın vergilerini değil.
  • Arkadaşlar merhaba, başkan Similatör oyununa başladım. Oyunda yeniyim vergileri %100 yaptım kolay para kazanılıyormuş böyle, halk biraz mutsuz ama olsun. Bir de ülkeme dışardan insan aldım şimdi vergileri onlara harcıyorum şükür onlara yetiyor ama halka kalmadı, sizce ne yapmalıyım halk sinirleniyor, küçük indirimlerle onları neşelendiriyorum. Bir de bu dışardan aldığım insanlar son zamanlarda biraz mutsuz şimdi halka ayırdığım az bi para vardı o parayı kesip dışardan aldıklarıma versem sizce halk nasıl tepki gösterir. Sonuçta misafir, onları mutlu etmek istiyorum. Halk'a ne diyip sinirini alabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt

Valla herkesi okuyorum olmuyor böyle, blocklular nerede yahuuu

Gelin hele savunma argumanlarını görelim...

Ümmet, muahcir ne diyecekler acep...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaz

Cebinden harcasın, halkın vergilerini değil.
    onun cebine parayı kim koyuyor? olan yine bize olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah be kardeşim. Kaç seçim geçti. Hala lafların altında kalıp en sonunda "adam bi kere yol yaptı" diyen binlerce insan var.
    Sonrasında hiçbirşey olmamışsa dahi birşey olmuştur diyen bir yönetimle daha yıllarca süpürmeye devam ederler.
  • Ne 40 ya

• Bizden alıp utanmadan onlara veriyor birde bundan siyaset yapıyor helal olsun
  • Konu açılalı bir kaç saat olmuş ama malûm troll tayfasından hiçbiri yorum yapamamış. Sebebi ne acaba?

• Erdoğan:"Evelallah bir 40 daha harcariz"
  • Kesene bereket reis

Zaytung ülkesi olduk yemin ederim sinirden titreyerek gülüyorum artık haberlere Adamlar gitsin emeklinin üç kuruşuna göz diksin. asgari ücretlinin üç kuruşuna göz diksin. öğrencinin üç kuruşuna göz diksin. çalışanın üç kuruşuna göz diksin gırtlağa kadar vergi soksun bimden beslemeyi bile düşünecek hale getirsin. gitsin milyon dolarlık şirketlerin milyon dolarlık vergi borçlarını kafasına göre silsin surilere dünya parayı marketten ekmek alır gibi harcasın. Bu adamlar bir sonraki seçimide kazanacak vatandaşı ayrı komik hükümeti ayrı komik ülke

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 18 Nisan 2021; 19:20:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adam türkiyeyi bitirmeye yemin etmiş

son bir haftada:
    sayisi tam olarak belli olmayan, ama en az 36 tane gencecik piril piril askerini bile bile ölüme götür serakib'de.
    libya'da gencecik mehmetcikleri ölüme sür,
    sonra ekranlardan, milletinden köse bucak kac.
    ortaya ciktiginda da bir de utanmazca gül, sirit pismis kelle gibi,
    sonra cik daha fazla sehit verecegiz, daha fazla cana kiyacagim de
    sinirlari actik bahanesiyle milleti sinira sal ama birkac yüz göcmenden baska kimse gecemesin siniri,
    siniri gecenlerin cogu afgan, iran, senegal asilli olsun ama sen her yerde suriyeli lafini cikar, 100bin diye yalan at.
    ve tam 4 gün sonra kimse artik sehitleri konusmasin,
    üstüne üstlük serakib'de de rejim kuvvetlerinin ve ruslarin kontrolüne gecsin.
    ve sen hala o koltukta oturabil.

birak demokratik bir ülkeyi o özlediginiz osmanlida olsa böyle birsey isyan cikardi.
    ama sen öyle bir yöneticisin ki bu milleti sindirmeyi basardin, helal olsun.

• Babasının parasını harcıyor sanki p. rahatlığa bak.
  • Millet borç batağında, intihar ediyor,açıklamalara bak çay demle...

• Keseniz bereketli mi a dostlar?
    bereketliyse atın birkaç bin dolar.çocuğa bebek bezi alcam.
  • Yahu kimse de demiyor "Sen kimin parasını kime harcıyorsun? Kime sordun da 40 milyar doları harcıyorsun?" diye!

• Bu açıklamayla oyları %1-2 civarında artmıştır eminim.
  • Çok imanlı hırsız bunlar...
  • ComradeMRX kullanıcısına yanıt
    Çay bile yok artık Üstüne başına 500 gr atıyorlar gerektiğinde o kadar

• Sonra bi 40 daha, afallasınlar, hani bunlarda para yoktu desinler, 10 tane daha maybach, çil yavrusu gibi dağılırlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.