< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
monopoly gibi düşünün bende acayip harcıyorum oynarken, saçıyorum adeta lanet olası banknotlar...
|
Halen %30 banko oyu verecek kitle varken harcamasın da napsın adamç...
|
bereketli kese hmmmmm sanırım insanlar bir adrenalin unsuru olarak intihar ediyor işsizlik diye birşey yok adamlar hobi olsun diye kuyrukta bekliyor vah vah ülke bitmiş kendi mamalı uşaklarıda alkışlıyor ancak o geçenki askeri kayıplarda olduğu gibi kendi zümresine konuşur.
40 milyar dolar harcandığınıda sanmıyorum o 40 ın kimbilir ne kadarını bu akbabalar iç etmiştir.Suriyelilerin hepsi sokakta virüs gibi ülkeye yaydılar. |
O harcanan 40 milyar euro'nun 4'de 1'i bile suriyelilere gitmemiştir.Kimlere gittiğini çok iyi biliyoruz
|
|
Cebinden harcasın, halkın vergilerini değil.
|
Konu açılalı bir kaç saat olmuş ama malûm troll tayfasından hiçbiri yorum yapamamış. Sebebi ne acaba?
|
bu adam türkiyeyi bitirmeye yemin etmiş
son bir haftada: sayisi tam olarak belli olmayan, ama en az 36 tane gencecik piril piril askerini bile bile ölüme götür serakib'de. libya'da gencecik mehmetcikleri ölüme sür, sonra ekranlardan, milletinden köse bucak kac. ortaya ciktiginda da bir de utanmazca gül, sirit pismis kelle gibi, sonra cik daha fazla sehit verecegiz, daha fazla cana kiyacagim de sinirlari actik bahanesiyle milleti sinira sal ama birkac yüz göcmenden baska kimse gecemesin siniri, siniri gecenlerin cogu afgan, iran, senegal asilli olsun ama sen her yerde suriyeli lafini cikar, 100bin diye yalan at. ve tam 4 gün sonra kimse artik sehitleri konusmasin, üstüne üstlük serakib'de de rejim kuvvetlerinin ve ruslarin kontrolüne gecsin. ve sen hala o koltukta oturabil. birak demokratik bir ülkeyi o özlediginiz osmanlida olsa böyle birsey isyan cikardi. ama sen öyle bir yöneticisin ki bu milleti sindirmeyi basardin, helal olsun. |
Yav millet aç aç intihar eden edene ne sallıyor bu yine
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 4 Mart 2020; 15:19:1 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|