Şimdi Ara

Erdoğan İle Türkiye'nin Kaderi Artık Bir Olmuştur (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: [Z3R0] Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
2
Favori
6.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Erdoğan'ı seviyordum. Başbakanlık döneminde iyiydi. Hatta oy bile verdim. Ama ne zaman ki Cumhurbaşkanı oldu. İçinden geçti milletinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 9 Aralık 2024; 1:33:34 >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Karşı tarafta adam olmadığı için mecburen.

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Tabi 80 senedir aynı muhabbet. Şimdi Halep Şam PKK bitiş siz yine hüsran.Erdoğan İle Türkiye'nin Kaderi Artık Bir Olmuştur 

Gerçek söylüyorum bu kadar yenilgiyle nasıl yaşıyorsunuz? Ya bu halk bizi neden istemiyor falan öyle bir sorgulama falan düşünmüyor musunuz??

• KimYon_Reyiz kullanıcısına yanıt

Çok halktv izleme

Bu yorumu atarken çok düşündün mü :) İki laf söyleyeceğim ama alınma sakın. EYT'yi seçimden önce apar topar çıkardı Erdoğan seçimi kaybetme korkusu ile. Yani seçim vaadi olmaktan çıktı. Seçime kadar çıkarmasaydı kaybedecekti. Sonra cahil deyince kızıyorsunuz :)

• Böyle koyunlar olduktan sonra güden çok olur.

• EmuDev E kullanıcısına yanıt

Adam bulun3o zaman 80 senedir adam bulamadınız mı?

Tamam sen de EYT vaad ettin, ben de. Halk yine bizi seçti, yine kaybettin.

EYT ile kazandın diyerek küçümseme o zaman çünkü sen de vaad ettin.

Çok Halk TV izleme diyorsun ama Erdoğan'ı halkın arasında hiç göremiyoruz :) Bir keresinde habersiz Soma'ya gitmişti maden kazası sonrası markete kaçmıştı :)

Sen daha küçüksün bilmezsin

MADENCİyoutube
    Olayları yerinden incelemek üzere SOMA'ya giden Başbakan SOMA Halkı tarafından yuhlanınca, halkın bu hareketleri üzerine Market'e sığınıldı.
    https://www.youtube.com/watch?v=sY8rqIP3nQs

Ya arkadaş harbi senin aklında sıkıntı var :)

Erdoğan EYT'yi seçimden önce çıkardı. 2019'daki söylemlerinde tükürdüğünü yalayarak hem de.

Seçimden önce çıkarınca seçim vaadi olmuyor. Seçimden sonraya bıraksaydı kaybedecekti. Kılıçdaroğlu'na bile yenilecekti sen düşün :) Yediremedi kendine.

Adam Şam'a Halep'e Türk bayrağı çekmekle meşgul.

Soma üzerinden kaç seçim geçti? Yine kim kazandı?

İmanoğlu nasl üstümüzden geçti ya, sizin nasıl bir hayal dünyanız var arkadaş imanoğlu ne yapmış da üstümüzden geçmiş hacı İmanoğlu üstümüzden geçmişse seni en az 25 en çok 80 sene yenmişiz İmanoğlu tek seçim bile kazanmamışken üstümüzden geçmiş oluyor da sizi 80 senedir yenmişiz ona ne diyeceğiz ben bilemedim sen söyle bilelim bekliyorum.

Sahi Süleyman Şah Türbesi'ni nerede bırakıp kaçmıştınız :)

Halep Şam orada gidebilirsiniz hemen

Şah turbesi alınır tekrar yerine konur, Şam'ı Halep'i almış adamlarla konuşuyorsun bak sözlerini tart biraz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 9 Aralık 2024; 1:50:24 >

Bir dahaki seçimlerde Cumhurbaşkanı yaptığımızda görürsünüz ne olduğunu :)

Erdoğan sayesinde ülkede ne adalet, ne eğitim, ne ekonomi, ne sağlık hiçbir şey kalmadı. İçimizden geçtiler çok şükür.

daha ortada seçim yok fol yok yumurta yok imamoğlu üstümüzden geçmişşmişşş..vallahi zaman kaybısın, sizdeki hayal dünya facia bak ciddi diyorum sizi ciddye alıp yazıyoruz da biraz hani mantıklı yazsanız da biz de biraz siyaset tartışma zevki alsak yani nasıl olur? biraz daha kalite mantık olsa falan iyi olmaz mı?? illa bloklayalılm mı ?

• eriemiva kullanıcısına yanıt
    +1
  • Hadi her şeyi geçtim de "Emevi camiinde namaz kılacağız" kehanetinin çıkabileceğini asla düşenemezdim.

"Adam ne dediyse yaptı" klişesi Emevi Camiinde namaz kıldığında tavan yapacak.

Erdoğan İle Türkiye'nin Kaderi Artık Bir Olmuştur
  • Bir acidan haklisin.

Erdogan ailesi ulkeyi vikmaza suruklediginde ulke kapitulasyonlarin altinda ailesi ise beraber semirirken bir yandan hakaret ettigi diger dogu karadenizli aileler tarafindan parcalanacak.(Ciddiyim) canini kurtaran dua edecek ama surgunde..Erdoğan İle Türkiye'nin Kaderi Artık Bir Olmuştur 

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.