Bu ülkeye 100 yılda ne yapıldıysa Erdoğan on katını 25 senede yaptı 100 senede bir tane boğaz köprüsü yaptılar, bu adam 20 yılda 3 tane daha boğaz köprüsü yaptı metroları metrobüsleri hızlı trenleri marmarayları duble yolları falan saymıyorum. Erdoğan olmasaydı abartmıyorum ülkenin hali ulaşımı aha böyle olacaktı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 9 Aralık 2024; 0:35:10 > |
Erdoğan İle Türkiye'nin Kaderi Artık Bir Olmuştur (2. sayfa)
-
-
TSK yıpratıldı, inatla yıpratma politikası uygulandı, güzelim köklü kurum hasar aldı, sevinenler çok oldu, içte sevinen bol, dışta sevinen bol, inadına askerlere savaş açıldı, hala açılıyor. Konuşulmaz tabii, tartışılmaz, sorgulanmaz tabii, insan nasıl endişelenmesin? Zayıflatılıyoruz, uyanmayanlar aşırı fazla, insan nasıl huzursuz olmasın ki? Hayallerde yaşıyoruz.
AKP, MHP seçmeni vallahi rüyanın en son noktasında, gerçeklerden tümüyle kopmuş, uyanmaya direniyor. Gün yüzü görmüyoruz dersin, bahane, açıklama bulmaya çalışır, bir gram utanılmıyor yahu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 9 Aralık 2024; 0:36:11 > -
Sen de uçtun herhalde erdoğandan önce istanbulda 2 boğaz köprüsü vardı erdoğan 1 tane yaptı
-
TSKnın yıpratıldığı doğru ama sonuçta bu durum son buldu. Belli ki askeriye nato çizgisine çekmek istendi ya da başka bir şey mecburiydi yapıldı diye bakmak gerek. Bile isteye yıpratma yapıldı denemez
-
Karıştırdım pardon lakin yine de Erdoğan'ın ulaşım imkanlarında bu ülkeye çağ atlattığı bir gerçek
-
Çok büyük hasar aldı, vatansever olan her askerin canı yakıldı, hala yakmak istiyor malum zihniyet, zayıflatıldı ordu, tarikatların, cemaatlerin kucağına atmaya baktılar, eskiden beri uğraşıyorlar, gerçek budur. Türkiye de hasar göre göre zayıflatıldı, pasifleştirildi, dünyada yüzümüze bakan yok, masallarla durum düzelmiyor, vaziyetimiz gayet kötü, toparlandığımız yok. -
Sen hayatında köy görmemişsin.
-
Bu yüzden dedim zaten keşke bir on yıl daha genç olsaydı.. Erdoğan gidince imanoğlu manzur falan gelirse eyvah eyvah kabus gibi düşünemiyorum bile
-
Açıkçası o kadar karamsar değilim artık. Bu olaydan önce Erdoğanın işi iyice eline yüzüne bulaştırdığını düşünüyordum. Ancak gördük ki öyle ya da böyle durum düşündüğümüzden farklı çıktı.
Şu anda şaka değil gerçek antepten halebe kadar fiilen türkiye egemen bir yapı var. Çok değil 1 haftaya kadar suriye sınırında 30 kmlik bir koridor da açılır. Yani her şey çok mükemmel ve tıkırında gidiyor. 1 hafta önce temkinliydim ancak şu anda eminim
-
Hangi şehirde yaşıyorsun?
-
Açıkçası erdoğandan sonra imamoğlu ya da mansur gelecek diye düşünmüyorum. Muhtemelen genç damat bayraktar gelir yaşı yetmezse diğer damat ya da çocuğu bilal geçecektir partiye. Erdoğanın isteği ile / yada anısına millet seçer
-
Köyde
-
Canımız, ruhumuz yakılmasın, müjdeler boldur bizde, sorunları görünce elimiz, ayağımız karışır, bedel öderiz ama hiç konuşulmaz. Dertle, belayla, riskle uğraşmazsak iyidir, şanslıyız. Saldırı, girişim olmasın da, ayakta uyumayalım, uyanalım. İttifak oluşumları ve yöneticileri çare bulacak noktada değiller, değildiler, vaziyet aynı, bunu da unutmayalım. Üzüntüye boğulmazsak hakikaten iyi olur. -
Gençlik aşısı falan bulup Erdoğan'a yapsınlar yoksa bu ülke imanogluna manzura emanet edilecek kadar düşmemiştir diye düşünmek istiyorum.. saydığın isimlerde pek liderlik vasfı yok biraz RTE gibi esip gürlemeleri gerek o tarz yok onlarda ama her türlü cehapeden iyidir orası kesin.
-
Ankara'da yaşamıyorsan Ankara hakkında yorum yapma.
-
İstanbul'da yaşamıyorsun ama sallamayı biliyorsun.
-
Erdoğan gibi biri 100 sene daha gelmez sen onu bir bırak.
CHP den de bir cacık olmayacağı şu son olaylardan sonra iyice ayyuka çıktı. Erdoğan kimi işaret ederse o kişi ilk seçimi alır sonrası onun kapasitesine bağlı. O zaman da ya damatlarından birini ya da bilal erdoğanı aday gösterir bence olacak olan bu
-
İstanbul'a sık sık gidiyorum evet benim sallamalarım bile senin yorumlarından çok daha gerçekçi olur bak buna emin ol. Ankara'da yaşamayanlar övüyor manzuru zaten açtığı kaç km metro var mesela yaz bilelim.
-
tipik siyasal islamcı rüyası....
artık devir değişiyor.bir halk uyanıyor. ne damadı ne eniştesi...
-
Bir halk uyanıyormuşş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X