Edit Oy verdigini gorseydim adamdan sayip cvp vermezdim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 9 Aralık 2024; 2:32:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Erdoğan İle Türkiye'nin Kaderi Artık Bir Olmuştur (5. sayfa)
-
-
Bu durumda çok ironik bir şey..
Emevi cami muhabbetinin icatçısıda Ahmet Davutoğlu'ydu. Erdoğan'dan ona uyarak o dönemki söylemlerini geliştirdi ve sanki Erdoğan'ın kendi kafasından söylediği bir sözmüş gibi üstünede yapıştı.
Muhalifler yeni yönetimi kursun Erdoğan o fırsatıda kaçırmaz. Suriye'ye ilk resmi ziyareti Erdoğan yapar. Sonuçta Suriye'liler Erdoğanı çok seviyor. Şam, Emevi camisine çoşkuyla karşılar Suriyeliler. Mini bir mitingde yapar orada, yeni yönetime desteğinide verir ve Türkiye'deki AKP'ye küsüp arafda kalmış muhafazakar kitleyi tekrar yanına çeker. 10 yıl önceki bu mesajlarıda sosyal medyada çevrilir durur. Üstüne Suriyeli mültecilerin geri dönüşlerinide hızlandırırsa tüm dengeleri yeniden eline alır. Yahu 2023 yılındaki seçimde karşısındaki rakibini kendisi belirlemiş bir adamdan bahsediyoruz.
Erdoğan'dan sonra kim gelir sorusu ise bana göre net..Yok şu damattı falan filan aday yaptırmaz..Aday kişi %80-90 Hakan Fidan olacak ve Erdoğan onu işaret edecek. En azından diploma tartışmaları olmayan, devlet terbiyesi almış ve siyasi tecrübesi bulunan bir kişi. Erdoğan kadar hitabeti popülist değil ama karizmadan kurtarıyor.
-
Enflasyon dehası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülkenin halinin böyle olduğu yerler var ve akp lilerin savunması ne biliyor musun? Biz vatanı hızlı trene satmadık. Biz vatanı patates soğana değişmeyiz veya biz üç kuruşa vatanı satmayız vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bop tikir tikir isliyor, es baskan sagolsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geçmişteki pısırık korkak devlet başkanları mı?
Ecevit 70lerde yumruğunu masaya vurmuş,ingilizler/amerikalılar karşı çıkmasına rağmen kıbrısa çıkartma yapılmıştı, hem de yokluk döneminde.
Sen 3 tane kıçıkırık çöl bedevisinden korkup , Atanın mezarını kaçırdın,daha doğrusu boş sandukayı kaçırıp, kendi toprağını bombalayıp, atanın kemiklerini
sızlattın.
Çiller Kardak kayalıklarında elini masaya vurup komandoları çıkarttı,sen Ege'deki adalarda herifler mangal partisi yapıyor,kokusu bizim topraklara geliyor senden tık yok.
90larda yumruk masaya vuruldu,Öcalan himaye edildiği ülkeden kovduruldu,sığındığı her ülkeye diş gösterildi (Yunanistan,italya vs),afirkaya kadar sürülüp orada paket edildi.
Sen ise ancak özledik,bitsin bu hasret ile getirtmeye çalıştın.
Atma din kardeşiyiz ama bedeviler daha çok kardeş size tabii.
-
yoo öyle bişey yok. bir seçime bakar.
-
Son zamanlarda açılan en güzel konu, en doğru tespit.
Reis bu topraklara gelmiş geçmiş en büyük lider.
-
Galiba bu bölüme ara vermenin zamanı geldi. Bilgi ve fikir alınacak konular ve üyeler azalmış.
bazıları Azrail in varlığını unutuyorlar.
ne yani şimdi Erdoğan ın öldüğü gün ülke yıkılacak mı?
nedir bu tek adam sevdanız . bu dünya Sultan Süleyman a bile kalmamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 9 Aralık 2024; 10:54:34 > -
Olan veya olacak olan olayların hepsinin sorumlusu sürekli ABD güdümünde olan AKP yüzünden. Adam zaten 15-20 sene önce ben BOP eş başkanıyım dedi. Açın okuyun BOP ne demek, ondan sonra sevinirsiniz. Ya da okumak istemiyorsanız izleyin bari Suriye'de "Vileda" Harekatı! - Yılmaz Özdil
-
+1
-
Uzun zamandır foruma giriş yapmıyordum. Konu başlığını görünce dayanamadım girdim.
Türkiye nin kaderi Erdoğanla bir olamaz.
Erdoğan artık 70 yaşını geçmiş bir insan. Şurada yaşasa belki 20 bilemedin 30 yıl daha yaşar.
Oysa :
"Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."
Mustafa Kemal Atatürk
-
Şu anlamda doğru olabilir. Diktatörler yıkılınca ülkeleri de onlarla beraber yıkılır. Örnek Esad.
Böyle 3-5 aylık troll hesapların gündem bölümüne başlık açmasına izin veren forum yönetimi forumdaki kavganın 1. sorumlusudur.
Belki de bilerek kavga çıksın site hit alsın istiyorlar
-
rte gitse de ülkece şöyle derin bir rahatlama nefesi çekebilsek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
suriye'deki koca ESAD bile devrildi Türkiye ayakta ise ERdoğan sayesindedir elbetteki...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X