Adamda şeytan tüyü var çünkü.Böyle adamlar kaybetmez. |
Erdoğan İle Türkiye'nin Kaderi Artık Bir Olmuştur (7. sayfa)
-
-
Biz ona stokholm sendromu diyoruz kendisini iyi silkeleyeni seçiyor bu halk zevk alıyorlar çünkü o değil bu adam kendi çiziyor kendi yazıyor kendi oynuyor kahraman ilan ediliyor.
-
Eğer aktroll değil isen bütün olayı abd ve israilin planladığını, akpnin sadece izlediğini anlamış olman lazım. Erdoğanın yaptığı herhangi birşey yok burada. Esad direniş göstermeden bıraktı gitti. Olayın baş kahramanı israil, kendisine tehdit olabilecek her şeyi yok ediyor birkaç gündür.
-
israilin plandığını zaten eski yazılarıma baksan göreceksin bunu dedim diye israilci ilan edildim. benim dediğim çok farklı bir olay. plan dışı
-
Togg'un İtalya'da yapıldığını zanneden, külliyede altından tuvaletlerin olduğuna inanan, zamanında RTE için muhtar bile olamaz diyen güruhun halüsinasyonlarını okumak iyi geliyor aslında uyku öncesi işe yarıyorlar teşekkür ederim kendilerine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 10 Aralık 2024; 0:10:50 > -
Recep ve siyasi deha..... hmmmm....
Şu mecliste, Amerika tarafından kendisine bop eşbaşkanlığı verildiğini övünerek söyleyen kişi ile aynı kişi değil mi bu? Rahibi de Amerikanın bir cümlesiyle apar topar salan kişi......
Deha olduğunda hem fikirim ama başka konularda.... Siyasette değil!
-
hayır hayır şöyle bak dediğin olaylardan sonra bile halen halk destekliyorsa bu siyasi dehadır kabul etmesen de etsen de böyledir
bir şekilde gelişen olayları kendine doğru çeviriyor yada rüzgara göre yelken açıyor bu bir dehadır
-
O dediklerini yapabilecek bir ülkenin öncelikle ekonomisinin sağlam olması gerekiyor. Trump iki kelimeyle Türkiye ekonomisinin içinden geçti. İmkansız yani hayal kurmanın manası yok. Şu an Türkiye için olabilecek en iyi senaryo mültecilerin geri dönüşü ama o iş bile İsrail yüzünden zora girdi. Hatta yeni mülteci gelme ihtimali bile var.
-
türkiye israili koruma karşılığında petrolleri almak istese mesela buna neden israil yada abd karşı çıksın mesela mesela
-
Rüyadan uyanınca duşa girmeyi unutma. -
ben burada fikrimi yazıyorum ispat getiriyorum neden alay diyorsunuz
-
Bu dahilik değildir. Anlaşmalı muhalefetle, esas konuyu deşmek yerine, gündem değiştirilince, muhalefetin atlamasıdır. Karşısında muhalefet yok, sorun burada.
Tabi, arkasında da osmanlıcılık rüyasına atlayan bir kitle de mevcut. Ancak Recepin bunca senedir tek başardığı şey, ülkede ateist ve deist sayısının artmasıdır. Başka da birşey başarmamıştır.
-
Erdoğan yaptı dediğin köprüler bayramlarda neden bedava değil de Boğaziçi ve FSM köprüleri bedava, köprülerden geçişlere neden dolar her yükseldiğinde zam yapılıyor da Boğaziçi ve FSM köprülerine zam yapılmıyor?
Devletin kendi kaynaklarıyla yaptığı köprüler yollar yatırımlar ile yap işlet devret denen garabet ile yapılan köprüleri bir tutuyor adam.
-
ben de dinsiz biriyim ben de sayesinde dinsiz oldum ama doğrudan değil dolaylı. onun sayesinde siyasal islamcı biriyken; madem öyle iyice islamı öğreneyim dedim uydurma din olduğunu gördüm ama mevzu bu değil. Muhalefeti dizay etmek de siyasi dehadır
-
Yani muhalefeti o mu dizayn etti, yoksa birileri tarafından mı dizayn ediliyor bunu başta tutmak için, bilemiyorum. Benim ki sadece teori.
Ancak aynı menfaati ve aynı çıkarları koruyorlar her ikisi de.... Halk dışında....
-
yani yine de değişmez bir güç bunları yapıyorsa bile o güce kendini kabul ettirmek de bir siyasi dehalık gerektir. ali veli değil de sen seçiliyorsan bir şey vardır sende
-
Gördükleri bir halüsinasyon da bu, ateist olmuşlar RTE yüzünden olduklarını zannediyorlar numunelik hepsi.
-
Siyaseti takip etmediğin belli. Erdoğan İsraili yeteri kadar sert eleştirmediği zaman bile kendi mahallesinden, yani dinci kitleden baskı görüyor. İsrailin lehine olan herhangi bir anlaşmayı kamuoyuna açık şekilde imzalasa onu topa tutarlar. Gizli şekilde yürütür o ayrı. Ama açık şekilde asla.
Bak kılıç çeken teğmenler olayında normalde hükümetten herhangi bir yaptırım gelmeyecekti ama dincilerin baskısı sonucu soruşturma açıldı. Bu dinci danışmanlar Türkiyenin bekası için bir tehdit. Türkiye ile İsraili savaşa sokma ihtimalleri bile var. Önceki mesajımda dediğim gibi Erdoğan kolaylıkla yönlendirilebilen birisi. Gerçi başkanlık sistemini de zaten bu yüzden getirdiler.
-
numunelik değil hacı kitaplığımda halen tonla islamcı yazarın kitabı var. erdoğan benim için büyük bir liderdi (halen büyük lider olabilir ama benim açım değişti) ortaya koyduğu islami iddia çok büyüktü ve ben buna inandım. başörtüsüne özgürlükten tut da imam hatiplere kadar her türlü büyük adımlar başardı. bu da beni islam noktasında eksik olduğum düşüncesine itti. dolayısıyla herkesten fazla islamiyeti anlama çaba oldu. anladığımı da düşünüyorum. eğer bir yerden sonra objektif olarak bakabilmeyi becerirsen islamiyetin ilahi bir din olmadığını görürsün bunun milyon tane ispatı vardır ama önce objekti ve ilkeli olman gerek
-
quote:
Orijinalden alıntı: EmuDevSiyaseti takip etmediğin belli. Erdoğan İsraili yeteri kadar sert eleştirmediği zaman bile kendi mahallesinden, yani dinci kitleden baskı görüyor. İsrailin lehine olan herhangi bir anlaşmayı kamuoyuna açık şekilde imzalasa onu topa tutarlar. Gizli şekilde yürütür o ayrı. Ama açık şekilde asla.
Bak kılıç çeken teğmenler olayında normalde hükümetten herhangi bir yaptırım gelmeyecekti ama dincilerin baskısı sonucu soruşturma açıldı. Bu dinci danışmanlar Türkiyenin bekası için bir tehdit. Türkiye ile İsraili savaşa sokma ihtimalleri bile var. Önceki mesajımda dediğim gibi Erdoğan kolaylıkla yönlendirilebilen birisi. Gerçi başkanlık sistemini de zaten bu yüzden getirdiler.
dediğin şeyi bilmek için siyaseti takip etmeye gerek yok. elbette gizliden olacak.
hoş mavi marmara olayında mahallesi kuyruğu kıstırdı; şu son itiraz eden protesto eden genç tayfa da kuruğu kıstırdı.
erdoğan kalkıp da israilin hamiisiyiz demez alttan işi götürür ortaya çıkarsa da bir parça bir şeyler siz bilmezsiniz devlet aklı der mahallesini yine kıstırır akıllı adamdır erdoğan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X