Şimdi Ara

Erdoğan İle Türkiye'nin Kaderi Artık Bir Olmuştur (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
247
Cevap
2
Favori
6.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zaten rahmetli Erbakan (pek sevmem kendisini ama yine de adamdı) gayrı resmi olarak söylemişti (Söylenti yani, söyleyenlerin yalancısıyım). Ülkeye ihanet edersen seni başbakan seçtiririz, sen ve sülaleni de zengin ederiz diye teklif gelmiş, hain olmadığı için kabul etmemiş. Yan odaya geçip Gül le Recep e teklif etmişler. Anıında atlamışlar. Sonradan Erbakanın söylemleri de o yöndeydi zaten. TV ye çıkıp akp ye oy verenler, ülkeye ihanet ederler demişti.

Bunun kendini kabul ettirmek olduğunu düşünmüyorum. Hatta 2002 de ilk ortaya çıkıp seçime katıldıklarını hatırlıyorum. Bizim işçiler, AKP ye oy verirsek, çeyrek altın dağıtıyorlar diye yanımıza gelmişti. Yeni kurulan bir partide, herkese çeyrek altın dağıtmak.... Nerden geliyor bu para?

• freeleaks kullanıcısına yanıt

Ben o devirleri geçeli çok oldu be aga, ayet kırpıp kırpıp milleti kandıran yahudi mi ararsın, ayeti bilerek yanlış ve argolu çeviren sahtekar turan dursun'dan tut bir hadisçinin hadisini sahih kabul edip işine gelmeyince o hadisçiyi inkar eden ilhan arsen'ine kadar ne kadar üç kağıtçı varsa hepsini deşifre edeli çok uzun zaman oldu benim..sana tavsiye ölmeden önce müslüman ol kardeş sana tavsiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 10 Aralık 2024; 0:46:36 >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

kırpmalık inkarlık şeyler değil be gerçekten değil. öyle temel esas şeyler var ki işin içinden kimse çıkamıyor. yanlış anlama çıkamıyor dediğim cevabı yok cevap verilememiş değil. kitaplar dolusu cevap var ama püfff içi boş.

din bir inançtır inanmak istiyorsan her şeye inanırsın ve kimse sana bu çok saçma neden inanıyorsun diyemez. bunu ayrı tutuyorum ama akıl ile mantık ile islamiyeti tarttığın zaman çok hafif kalıyor ya çok hafif çok

yukarıda bahsettiğim kişilerin sahekarlıklarını fark edince herşey çorap söküğü gibi zaten, bir insan neden ayeti kırpar? karşıdaki adamı kandırmak için ayet kırpar..bir kişi ayeti neden yanlış çevirir üstelik argolu çevirip bunu da Allah'a isnat eder?

tartışmaya gerek yok hacı sana tavsiye ettim ister dikkate al ister alma..ama şunu bil hiçbir zaman amipten dinozor olmadı ve olmayacak.

hacım dürüst olmak obejktif olmak ilkeli olmak gerekir. islam düşmanları ayetleri kırpıyor mu kırpıyor ama islam müdafileri de kırpıyor sen bu ikisini birbirinden farklı görme ben sana bunlardan bağımsız bir şey diyorum.

yoksa kırpılmış iki ayetle dinsiz olmadık. zaten o durumu savunmak için bu işe giriştik. sonunda bir yerden sonra kırpılıp islam düşmanlığı yapılan ayetlerden öte başka şeyler olduğunu görüyorsun.

ben sıradan biriyim. de ki bana bu kadar ilahiyatçı senin gördüğünü görmedi mi görmüyor mu?

görüyorlar onlar da alttan alta ya dinde reform, ya kuran müslümanlığı, ya sosyalist müslüman, ya tarihselci müslüman, ya modernist müslüma ya bilmem ne diyerek aslında bu dindeki hatayı kendice düzeltiyor. ha cesaretli üçü beşi çıkıp ben dinsiz oldun da diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: freeleaks

hacım dürüst olmak obejktif olmak ilkeli olmak gerekir. islam düşmanları ayetleri kırpıyor mu kırpıyor ama islam müdafileri de kırpıyor sen bu ikisini birbirinden farklı görme ben sana bunlardan bağımsız bir şey diyorum.

yoksa kırpılmış iki ayetle dinsiz olmadık. zaten o durumu savunmak için bu işe giriştik. sonunda bir yerden sonra kırpılıp islam düşmanlığı yapılan ayetlerden öte başka şeyler olduğunu görüyorsun.

ben sıradan biriyim. de ki bana bu kadar ilahiyatçı senin gördüğünü görmedi mi görmüyor mu?

görüyorlar onlar da alttan alta ya dinde reform, ya kuran müslümanlığı, ya sosyalist müslüman, ya tarihselci müslüman, ya modernist müslüma ya bilmem ne diyerek aslında bu dindeki hatayı kendice düzeltiyor. ha cesaretli üçü beşi çıkıp ben dinsiz oldun da diyor

ayetleri kırpan islam düşmanlarıdır, bahsettiğin islam müdafilerinin ben ayet kırptığını görmedim en fazla çevirileri arasına parantez açıyor..gidip de turan dursun sahtekarı gibi ayet çevirirken ayette "girişmek kelimesi geçmiyorken "... eşlerinize GİRİŞİN !! yazıp girişin'i de büyük harflerle yazmak algı kasarak insanlar dinden çıkartmak için çırpınmaktır yalan söylemektir, al birini vur ötekine ..diğeri de ayette hz. peygambere hiçbir ayrıcalık yokken tam tersi engel varken, hz. peygambere ayrıcalık verilmiş gibi ayetin başına "ne vereyim abime" diye algı kasmayla başlayıp peygambere de Allah'a da iftira atan yahudi piyonlarını sen hala deşifre edemediysen senin bileceğin iş..

boşver din tartışmayı.. biz yıllardır sen yokken enginerred üyesi zamanları vardı burada sayfalarca din tartışılırdı..biz boşuna hala oruç tutmuyoruz hala boşuna ibadet etmiyoruz kimse bizi inandıramadı biz de sabahtan akşama kadar aç kalmak istemeyiz ama hiçbir inandırıcılıkları yok hepsi bildiğin laf ebesi.

boşver sen takıl tavsiyemi unutma yine de sen bilin..

Aynen meşhur parantezler. Benim de niyetim din tartışma değil.

Sen nasıl boşuna oruç tutmuyorum namaz kılmıyorum vs diyorsan. Ben de boşuna bu dinden çıkmadım diyorum.

Tavsiyen neydi :)

Dine tekrar dönmem mi

yol yakınken şimdi dön sabaha çıkmaya da biliriz

Benim alnım ak. Varsa allahın gönderdiği kitabı zamanında en verimli çağımda her şeyimi feda ederek didik didik edip öğrendim. Öyle ya Allah her şeyi biliyorsa (ki bu bile İslama göre kesin değil) herhalde bana hak verecektir

Kimden öğrendin Turan Dursun'dan mı İlhan Arsel'den mi yoksa aklın gözünden mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 10 Aralık 2024; 1:22:52 >

Kurani okumak öğrenmek için özellikli dış etkiye gerek yok. İlk kez cami imamı dan öğrendim. Aslında ondan önce ailede desek doğru olabilir ama camiye erken yaşta gittiğim için ayrı yapamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeleaks -- 10 Aralık 2024; 1:26:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeleaks

Kurani okumak öğrenmek için özellikli dış etkiye gerek yok. İlk kez cami imamı dan öğrendim. Aslında ondan önce ailede desek doğru olabilir ama camiye erken yaşta gittiğim için ayrı yapamıyorum.

İyi yapmışsın..senin fikrin senin inancın ben birşey yapamam, bana kimse birşey yapmadı ne yapıyorsa kişi kendisi yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: realgs

geçmişteki pısırık korkak devlet başkanları mı?

Ecevit 70lerde yumruğunu masaya vurmuş,ingilizler/amerikalılar karşı çıkmasına rağmen kıbrısa çıkartma yapılmıştı, hem de yokluk döneminde.

Sen 3 tane kıçıkırık çöl bedevisinden korkup , Atanın mezarını kaçırdın,daha doğrusu boş sandukayı kaçırıp, kendi toprağını bombalayıp, atanın kemiklerini

sızlattın.

Çiller Kardak kayalıklarında elini masaya vurup komandoları çıkarttı,sen Ege'deki adalarda herifler mangal partisi yapıyor,kokusu bizim topraklara geliyor senden tık yok.

90larda yumruk masaya vuruldu,Öcalan himaye edildiği ülkeden kovduruldu,sığındığı her ülkeye diş gösterildi (Yunanistan,italya vs),afirkaya kadar sürülüp orada paket edildi.

Sen ise ancak özledik,bitsin bu hasret ile getirtmeye çalıştın.

Atma din kardeşiyiz ama bedeviler daha çok kardeş size tabii.

Ecevit'in masaya yumruk vurduğu felan yok kürt kökenli iş birlikçinin teki bilip bilmeden bu adamları övmeyin.

Kıbrıs harekati geç yapıldı Türkler soykırıma uğradı o zamanlar hemen harekat emrini vereceğine gidip ingilizlerden onay almaya çalşıyordu.

Öcalan'nın teslim edilmesi Fetullah'ın ülkeden alınmasının sonucu.

• volkman kullanıcısına yanıt

erdoğan ülkye nasıl ihanet etmiş demcileri meclise sokarakmı.? 

• tam bir fanatik akpli olup degilmis gibi gorunmeye calisan vatandasimsi.

• Konuda ne kadar sığ tartışmalar dönüyor;

Diyolar ki, bizim RTE'de göremediğimiz, ama senin gördüğün İYİ ne var; Hangi birini sıralayayım; Örneğin son gündemimizden örnek verelim; RTE'nin Esad'a ısrarla gel anlaşalım demesinin nedenini sen anlayabilseydin beni de anlardın; Esad böyle haince bir şekilde çekip gitmesi yerine, uygarca çekip gitmeyi tercih etseydi; Suriye'de kurumlar çökmez, devlet aygıtı da tamamen yok olmazdı.

Türkiye'de toptan tüm muhalefet ne diyordu; Erdoğan Esad ile anlaşsın; Esad görevinin başında kalsın. Bunun aksine Erdoğan ne diyordu; Esad rejimi gitsin; Yönettiği tüm devlet kurumları da ayakta kalsın.

Sonuçta ne oldu; Esad rejimi de yıkıldı, devlet aygıtı da tüm kurumları ile çöktü.

Hani bizdeki muhalefet KİŞİLERİ değil kurumları önemsiyordu. İddiaları neydi; Türkiye'de kurumlar çöktü, ülke kişi devletine döndü. Suriye konusunda ise tam tersini savunuyorlardı. Bu ne yaman çelişki.

Her konuda böyle çelişki içindeler. RTE'yi neyle suçluyorlarsa, kendileri gücü ele geçirince aynı şeyi yapıyorlar. Bana bir tane aksini ispatlayan örnek gösteremezler.

RTE'den daha iyisi vardı da biz mi hayır dedik. RTE kötünün iyisidir....

Sanki RTE'yi savunmak kötü bir şeymiş ama örneğin CHPli olmak çok doğru ulvi bir şeymiş gibi karşımıza dikiliyorlar. AKPli tafya da bunlara karşı eziklik psikolojisi içinde RTE savunmasını ya ideolojik ya da parti fanatikliği motivasyonu üzerinden yapıyorlar. Türkiye'de AKP dahil tüm partiler aynı şeyin farklı tonlarıdır. Bu ülkede AKP insanları kandıran şeytan ise, CHP de cehennemdeki zebanidir. İkisini de ret edende bir mantık ararım da AKP şeytan ama CHP melek diye karşımıza dikilenlere zerre değer ver(e)mem...

Doluşmuşlar buraya; ideolojik saplantılar ile ya da parti fanatikliği üzerinden RTE düşmanlığı yapıyorlar.

Daha nasıl bir kanıt istiyorsunuz; RTE'ye karşı karşımıza İmamoğlu ile çıkıyorlar. Seviye'nin nerelerde olduğuna dair bundan iyi kanıt olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 10 Aralık 2024; 16:4:40 >

• Wacom Intuos kullanıcısına yanıt

Neyi zayıfladı ordunun? Erdoğa'dan önce ateş almayan silahlarla rezil haldeydi ordu. Sizin darbe bekledikleriniz ve medet umduklarınız elendi diye ağlamayın.

imamoğlu ingilizce biliyorda ne oluyor değil mi? ay go yu go wi go :)

Adam ülke liderlerine türkçe twit attırıyor be bunlar hala ingiliççe bilmio ee bide kitap okumuyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.