Oğlum kinaye yapmışsındır diye düşünüyorum çünkü gerçek olamaz çünkü gerçekten böyle oldu. Sınır'a yakın yerlere gidin sınır kapıları böyle yıllardır kimin eli kimin cebinde belli değil. Özellikle 3-4 yıl önce deniz den gitmeye çalışan insanlar yüzünden çekilen tekneleri koyacak yer kalmadı Bodrum da. Ama haklı olduğun kısım var 100 yılda ne yapıldıysa 25 yılda 100 katı yapıldı. BUNLAR 25 yılda satılan şeyler. ADÜAŞ - Ataköy Hidroelektrik Santrali ADÜAŞ - Beyköy Hidroelektrik Santrali ADÜAŞ - Çıldır Hidroelektrik Santrali ADÜAŞ - Denizli Jeotermal Santrali ADÜAŞ - Engil Gaz Türbinleri Santrali ADÜAŞ - İkizdere Hidroelektrik Santrali ADÜAŞ - Kuzgun Hidroelektrik Santrali ADÜAŞ - Mercan Hidroelektrik Santrali ADÜAŞ - Tercan Hidroelektrik Santrali Afyon Çimento Sanayii T.A.Ş. Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. Alkollü İçkiler Pazarlama ve Dağıtım A.Ş. Alkollü İçkiler Sanayii ve Ticaret A.Ş. Amasya Şeker Fabrikası A.Ş. Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Aras Elektrik Perakende Satış A.Ş. Arçelik A.Ş. ASBAŞ Antalya Serbest Bölge İşleticisi A.Ş. ASELSAN Askeri Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ASELSAN Askeri Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri A.Ş. Ataköy Otelcilik A.Ş. Ataköy Turizm Tesisleri ve Ticaret A.Ş. Baha Esat Tekand Kütahya Şeker Fabrikası A.Ş. Başak Emeklilik A.Ş. Başak Sigorta A.Ş. Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. Batı Söke Çimento Sanayi T.A.Ş. Bayındırlık Bakanlığı - Erciyes Sosyal Tesisleri Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Boğaziçi Elektrik Perakende Satış A.Ş. Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. BUMAS Karaman Bulgur Sanayi ve Ticaret A.Ş. BURSAGAZ Bursa Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım Tic. Taahhüt A.Ş. Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. Çayeli Bakır İşletmeleri A.Ş. (ÇBİ) Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. Divriği-Hekimhan Madenleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (DİVHAN) DSİ - Erciyes Sosyal Tesisleri EBK - Manisa Kombinası Emekli Sandığı - Büyük Ankara Oteli Emekli Sandığı - Büyük Efes Oteli Emekli Sandığı - Büyük Tarabya Oteli Emekli Sandığı - Çelik Palas Oteli Emekli Sandığı - İstanbul Hilton Oteli Emekli Sandığı - Kuşadası Tatil Köyü Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (ERDEMİR) ERYAĞ Erciyes Yağ Sanayii A.Ş. ESGAZ Eskişehir Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım Tic. Taahüt A.Ş. Eti Alüminyum A.Ş. Eti Bakır A.Ş. Eti Elektrometalurji A.Ş. Eti Gümüş A.Ş. Eti Krom A.Ş. EÜAŞ - Adıgüzel HES EÜAŞ - Adilcevaz HES EÜAŞ - Ahiköy 1 HES EÜAŞ - Ahiköy 2 HES EÜAŞ - Ahlat HES EÜAŞ - Almus HES EÜAŞ - Anamur HES EÜAŞ - Arpaçay-Telek HES EÜAŞ - Bayburt HES EÜAŞ - Berdan HES EÜAŞ - Besni HES EÜAŞ - Bozkır HES EÜAŞ - Bozüyük HES EÜAŞ - Bozyazı HES EÜAŞ - Bursa Linyitleri İşletmesi EÜAŞ - Bünyan HES EÜAŞ - Çağ Çağ HES EÜAŞ - Çal HES EÜAŞ - Çamardı HES EÜAŞ - Çamlıca 1 HES EÜAŞ - Çatalağzı Termik Santrali EÜAŞ - Çemişgezek HES EÜAŞ - Çine HES EÜAŞ - Değirmendere HES EÜAŞ - Değirmendere HES EÜAŞ - Dere HES EÜAŞ - Derme HES EÜAŞ - Dinar 2 HES EÜAŞ - Doğankent HES EÜAŞ - Durucasu HES EÜAŞ - Engil HES EÜAŞ - Erciş HES EÜAŞ - Erkenek HES EÜAŞ - Ermenek HES EÜAŞ - Esendal HES EÜAŞ - Fethiye HES EÜAŞ - Gebze-Dilovası Doğal Gaz Kom. Çev. Sant. EÜAŞ - Girlevik HES EÜAŞ - Girlevik II-Mercan HES EÜAŞ - Göksu HES EÜAŞ - Gönen HES EÜAŞ - Güney Ege Linyitleri İşletmesi EÜAŞ - Haraklı-Hendek HES EÜAŞ - Hasanlar HES EÜAŞ - Hoşap HES EÜAŞ - Işıklar (Visera) HES EÜAŞ - İnegöl-Cerrah HES EÜAŞ - İvriz HES EÜAŞ - İznik-Dereköy HES EÜAŞ - Kadıncık 1 HES EÜAŞ - Kadıncık 2 HES EÜAŞ - Kangal Termik Santrali EÜAŞ - Karacaören 1 HES EÜAŞ - Karacaören 2 HES EÜAŞ - Karaçay HES EÜAŞ - Karaçay HES EÜAŞ - Kayadibi HES EÜAŞ - Kayaköy HES EÜAŞ - Kemer HES EÜAŞ - Kemerköy Termik Santrali EÜAŞ - Kernek HES EÜAŞ - Kılavuzlu HES EÜAŞ - Kısık HES EÜAŞ - Kiti HES EÜAŞ - Koçköprü HES EÜAŞ - Kovada I HES EÜAŞ - Kovada II HES EÜAŞ - Köklüce HES EÜAŞ - Kuzuculu HES EÜAŞ - Kürtün HES EÜAŞ - Ladik-Büyükkızoğlu HES EÜAŞ - M. Kemal Paşa-Suuçtu HES EÜAŞ - Malazgirt HES EÜAŞ - Manavgat HES EÜAŞ - Manyas HES EÜAŞ - Menzelet HES EÜAŞ - Mut-Derinçay HES EÜAŞ - Orhaneli Termik Santrali EÜAŞ - Otluca HES EÜAŞ - Pazarköy-Akyazı HES EÜAŞ - Pınarbaşı HES EÜAŞ - Seyitömer Linyitleri İşletmesi EÜAŞ - Seyitömer Termik Santrali EÜAŞ - Sızır HES EÜAŞ - Silifke HES EÜAŞ - Soma B Termik Santrali EÜAŞ - Suçatı HES EÜAŞ - Sütçüler HES EÜAŞ - Şanlıurfa HES EÜAŞ - Tohma HES EÜAŞ - Topçam HES EÜAŞ - Tortum HES EÜAŞ - Torul HES EÜAŞ - Tunçbilek Termik Santrali EÜAŞ - Turunçova-Finike HES EÜAŞ - Uludere HES EÜAŞ - Varto-Sönmez HES EÜAŞ - Yatağan Termik Santrali EÜAŞ - Yenice HES EÜAŞ - Yeniköy Linyitleri İşletmesi EÜAŞ - Yeniköy Termik Santrali EÜAŞ - Zeyne HES Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş. Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. Gemlik Gübre Sanayii A.Ş. GERKONSAN Gerede Çelik Konstrüksiyon ve Teç. Fab. A.Ş. Gübre Fabrikaları T.A.Ş. (GÜBRETAŞ) Hamitabat Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. HAVELSAN Hava Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Hektaş Ticaret A.Ş. Hidrojen Peroksit Sanayi ve Ticaret A.Ş. İGSAŞ İstanbul Gübre Sanayii A.Ş. İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Perakende Satış A.Ş. İstanbul İmar Ltd. Şti. Karayolları - Erciyes Sosyal Tesisleri Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. KBİ - Murgul Hidroelektrik Santrali KBİ - Murgul İşletmesi KBİ - Samsun İşletmesi Kıbrıs Türk Hava Yolları Ltd. Şti. (KTHY) Kristal Tuz Rafinerisi Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kütahya Gübre A.Ş. - Kütahya Gübre Üretim Tesisleri Maliye Hazinesi - Antalya-Muratpaşa Sosyal Tesisi Maliye Hazinesi - Foça Tatil Köyü Manisa Pamuklu Mensucat A.Ş. Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. MESBAŞ Mersin Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. MEYBUZ Meyve ve Buzlu Muhafaza Enternasyonal Nak. A.Ş. MİTAŞ Enerji ve Madeni İnşaat İşleri Türk A.Ş. NİTROMAK Makina Kimya-Nitro Nobel Kimya Sanayii A.Ş. Ortadoğu Teknopark Geliştirme Müh., İnş., Taah. ve Tic. A.Ş. Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. OYAK İnşaat A.Ş. PETKİM Petrokimya Holding A.Ş. Ray Sigorta A.Ş. Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Samsun Gübre Sanayii A.Ş. SEKA - Afyon İşletmesi SEKA - Akkuş İşletmesi SEKA - Aksu İşletmesi SEKA - Balıkesir İşletmesi SEKA - Çaycuma İşletmesi SEKA - Karacasu İşletmesi SEKA - Kastamonu İşletmesi Sönmez Neşriyat ve Matbaacılık A.Ş. SÜMER Holding - Adıyaman İşletmesi SÜMER Holding - Bakırköy Konfeksiyon San. İşl. SÜMER Holding - Beykoz Deri ve Kundura İşletmesi SÜMER Holding - Çanakkale Sentetik Deri İşletmesi SÜMER Holding - Diyarbakır İşletmesi SÜMER Holding - Malatya İşletmesi SÜMER Holding - Mazıdağı Fosfat Tesisleri SÜMER Holding - Sarıkamış Ayakkabı İşletmesi SÜMER Holding - TÜMOSAN İşletmesi SÜTAŞ Bursa ve Havalisi Pastörize Süt ve Mam.Gıda San. A.Ş. T. Şeker Fabrikaları - Afyon Şeker Fabrikası T. Şeker Fabrikaları - Alpullu Şeker Fabrikası T. Şeker Fabrikaları - Bor Şeker Fabrikası T. Şeker Fabrikaları - Çorum Şeker Fabrikası T. Şeker Fabrikaları - Elbistan Şeker Fabrikası T. Şeker Fabrikaları - Erzincan Şeker Fabrikası T. Şeker Fabrikaları - Erzurum Şeker Fabrikası T. Şeker Fabrikaları - Kırşehir Şeker Fabrikası T. Şeker Fabrikaları - Muş Şeker Fabrikası T. Şeker Fabrikaları - Turhal Şeker Fabrikası TAKSAN Takım Tezgahları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Tasfiye Halinde Türk Ticaret Bankası A.Ş. TCDD - Bandırma Limanı TCDD - Derince Limanı TCDD - İskenderun Limanı TCDD - Mersin Limanı TCDD - Samsun Limanı TDİ - Çeşme Limanı TDİ - Dikili Limanı TDİ - Kuşadası Limanı TDİ - Salıpazarı Limanı (Galataport) TDİ - Taşucu Limanı TDİ - Tekirdağ Limanı TDİ - Trabzon Limanı TEKA Puro Üretim ve Ticareti A.Ş. TEKEL - Adana Sigara Fabrikası TEKEL - Ayvalık Tuzlası TEKEL - Ballıca Sigara Fabrikası TEKEL - Bitlis Sigara Fabrikası TEKEL - Bodrum Sosyal Tesisi TEKEL - Çamaltı Tuzlası TEKEL - Çankırı Kaya Tuzlası TEKEL - İstanbul Sigara Fabrikası TEKEL - Kağızman Tuzlası TEKEL - Kaldırım Tuzlası TEKEL - Kayacık Tuzlası TEKEL - Malatya Sigara Fabrikası TEKEL - Sekili Tuzlası TEKEL - Tokat Sigara Fabrikası TEKEL - Tuzluca Tuzlası TEKEL - Yavşan Tuzlası TEKEL GmbH TGT Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. Toroslar Elektrik Perakende Satış A.Ş. TP Petrol Dağıtım A.Ş. Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. Türk Alkollü İçki ve Şarap Endüstrisi Ltd. Şti. (TAŞEL) Türk Hava Yolları A.O. Türk Telekomünikasyon A.Ş. Türk-Arap Gübre A.Ş. (TAGAŞ) Türkiye Halk Bankası A.Ş. Türkiye İş Bankası A.Ş. Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş. Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. (TÜPRAŞ) Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. (TSKB) Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. TZD - Sakarya Traktör Sanayi İşletmesi Uçak Servisi A.Ş. (USAŞ) Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. USAŞ Yatırım Holding A.Ş. Ünye Çimento Sanayii T.A.Ş. Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. Vangölü Elektrik Perakende Satış A.Ş. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Yeditepe Beynelmilel Otelcilik Turizm ve Ticaret A.Ş. Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. YİBİTAŞ Kraft Torba Sanayi A.Ş. Ziraat Portföy Yönetimi A.Ş. |
Erdoğan İle Türkiye'nin Kaderi Artık Bir Olmuştur (10. sayfa)
-
-
Devlet kaynakları ile yapsa 100 liraya yapabileceği projeyi peşkeş sistemi ile beşli gruba 1000 lira ödeyerek yapmasını, yetmeyip bunlardan geçiş + geçmeseniz de garanti ödemesi yapmasını da unutmamak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Aralık 2024; 20:3:33 > -
Koçum ile başladın pasta ile bitirdin arası boş laf.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeleaks -- 10 Aralık 2024; 20:42:45 > -
Değil. Olsa öyledir derdim ama değil. Boş atıyorsun.
-
Objektif ve ilkeli misin bir şey söylediğim zaman ama orada öyle demiyor ki demeyeceğini söz veriyor musun.
-
Yukarıda yazılan liste palavra.
Tuttum bir tane baktım mesela Tekel demiş, Tekel Osmanlı zamanında kuruldu 1862 senesinde.
Palavra üstüne palavra..chpli trolün teki uyduruyor yazıyor bir yere aha buradaki açılan suriyeye 40 milyar dolar konusu gibi, tutup hooop copy paste yapıştır geç.
Zıraat porttföy yönetimi demiş bir de en sonda şaka mıdır nedir, biri değil hepsi şaka
-
Dünya düz diyen, partisi uğruna açıkça yalan söylemekten çekinmeyen bir ak partizana bu liste çok ağır gelir diyecektim öyle de olmuş, hata vermiş. -
Gediz elektrik demiş..
Gediz elektrik kuruluş tarihi 2013
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 10 Aralık 2024; 21:35:5 > -
Maliye Hazinesi - Antalya-Muratpaşa Sosyal Tesisi
Maliye Hazinesi - Foça Tatil Köyü
-
Erkekliğe ters mi yoksa?
-
quote:
Orijinalden alıntı: dikiştutmazsabriKibrisa çıkarma emrini necmettin erbakan verdi. Apoyuda abd bize teslim etti.
Kürt başbakan harekatı durdurdu kıbrısı alamadık gerçek bu kalkıp bize kahraman olarak anlatıyorlar.
-
erkekliğe neden ters olsun erkeklik ne demek?
ciddiyet yok öyle yazıp geçmişsin
dikkate alınma isteği yok
-
tr.wikipedia.orgTürkiye Elektrik Dağıtım - Vikipedihttps://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye_Elektrik_Da%C4%9F%C4%B1t%C4%B1m
-
Devletin amaci ticaret yapmak degildir. Dünya'nın bütün gelismis ulkeleri devletin elindeki bütün araçları ozellestirir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dikiştutmazsabriDevletin amaci ticaret yapmak degildir. Dünya'nın bütün gelismis ulkeleri devletin elindeki bütün araçları ozellestirir.
Herkes senin gibi dünyadan bihaber değil ki bu söylediğine inansın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X