Hepsinde olayın içindeyiz ama hep zarar eden taraftayız . Mesela 10 küsür milyon mülteciyi bize kitlediler ülkenin yapısı değişti resmen sonuç ? Savaştaki ülkenin nüfusunun 4 de biri sende ama söz hakkın yok niye ? Çünkü zayıfsın gelecek vizyonun yok ideolojin yok . Ne güzel demiş atalarımız kervan yolda düzülür . Savaştaki ülkeden gıda alışverişi yapıyorsun savunmaya çalıştığın ülkeyi parçalayan ülkeye mal hizmet satıyorsun Her kese hır hır bağır çağır birisi bir şey diyor hop R . Böyle ülkeyi ciddiye alırlar mı ? Nitekim almıyorlarda . Niyetim ülkeyi kötülemek değil ülke vatan kalıcı yönetim geçici . Bundan 50 yıl sonra umarım yaşarız da Tarih kitaplarında hataları yazarken tarafları bunlara sebeb olanları bir kez daha görürüz okuruz . Tabi ortada görecek bir şey kalırsa . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Erdoğan İle Türkiye'nin Kaderi Artık Bir Olmuştur (13. sayfa)
-
-
Tek hatası oymuş bunkadar yüzsüzluk senin için bile fazla. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100 yıllık birikimlerini sattı, Türkiye Cumhuriyeti tarihinden görülmemiş bir şekilde yandaşlarına devlet bütçesinden kaynak aktardı. Torpil, yolsuzluk, adam kayırma da dünyada sayılı ulkelrden olduk. Devletin şerefli subaylarını fetocu çakalların önüne attı, devletin en gizli sırlarının bulunduğu kozmik odanın kapısını fetoculara açtı. Tsk,gazilerin ve şehit yakınlarının yüreğini sizlatacak açılım sürecini yönetti ve 532 şehit vermemize neden olan valilere o emri verdi... Adamın yaptıkları say say bitmez sen neyin kafasını yaşıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Suriye de pkk devletinin kurulmasının sorumlusuda rteden başkası değil.
Nası ya, Özkank CHP li mi olmuş?
-
Bazı politikaları çok iyi, mesela Amerika Rusya arasında iyi bir strateji güttü bence denge politikası. O sayede girdik belki Suriyeye. Fakat ülkedeki en temel sorunlar da hiç çözülmüyor. Mesela arkadaşım doktor, aile hekimine hastalar gelmezse maaşı düşüyormuş. Böyle bir şey olabilir mi? Başıboş köpek sorunu, tarım hayvancılık. Sadece savaş kazanmakla bu iş olmuyor, ekonomik bir şeyle taçlanmıyor.
-
Tarımı ve TL'nin değerini hunharca yerle bir etmeyeydi iyiydi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Devlet Bahçeli'nin son çıkışından sonra ben anladım ki arka planda bizlerin, sade vatandaş olarak asla bilemeyeceğimiz, öğrenemeyeceğimiz planlar var.
Sihirli bir el Reisin önünü sürekli açıyor. Bile isteye faiz yolu ile TL ve eyt yoluyla sgk seçim uğruna bozuk para gibi harcandı.
Kürt oyları yüzünden belediyeler gidince, bir sonra ki seçime Rte'nin önünü açmak için Bahçeli gibi bir isim Apo'yu meclise çağırdı.
6 ay önce böyle birşey olacak desem kim inanırdı?
Burada tek temennimiz amaç gerçekten Büyük Türkiye olması. Umarım ki şantajla veya bireysel çıkarlar için birilerinin uşaklığını yapmıyorlardır. Sihirli el kime ait?
Büyük resim düşündüğümüzden çok farklı beyler.
SAVUNAN ADAMyoutubeÇapsızlar Dış Politika taktiği veriyor :Dhttps://www.youtube.com/shorts/y9RIm7Gu31s?si=YayfWLFujmdmojl3
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben inanırdım. Bahçeli 2015 haziran seçimlerindeki çıkışı ile tamamen bitmiştir benim gözümde. Seçimden önce nerdeyse küfürler ettiği ve ihanetle suçladığı Erdoğan'ı seçimden sonra 180 derece ters dönerek kucaklamış, adeta AKP'yi ipten almıştır. i Bahçeli'nin bu dönüşleri artık sıradanlaştı benim için. Ne dese şaşırmam.
-
Kazanilan hiç bir savaş yok. Diplomasi yeteneği berbat bir kişi. Önce dayilanip sonra geri vitese takmasiyla bilinir kendisi. Hatırlamayanlar icin;
https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=PJfnXrcYJJI
Surekli kandiriliyor. Bu kadar çok kandirilan kişinin devletin başında olmasi dogru mu? Hatirlamayanlar için;
https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=blFhCzAuM2M
He bir de eleştirince de özgürlük ve demokrasinin tavan yaptığı "Yeni Türkiye mizde" doğru hapse gidiyorsunuz. Hatirlamayanlar için; (Not videodakiler AKP li o salona muhalif birinin alınacağını düşünen varsa gitsin IQ testi yaptirsin iki haneli den fazla IQ su çıkarsa testin parasini ben veririm)
https://www.youtube.com/shorts/Zrwb_2dvepw?feature=shared
Başka soyleyecek birşey yok. Burada ekonomide , adalet sisteminde neler yaptigini de paylaşırım da anlayan kaç kişi çıkar orasi meçhul. Çok fazla kendimi yormaya gerek yok. Insanlar kör sağır olmuş. Mesela son video da Erdoğan i eleştiren kişilerde aslinda kör sağır ulkemizde o kadar sorun varken gidipte Filistin üzerinde protesto yapıyorlar ama en azından birşeyleri görmüşler. Zaten hapiste gördükleri kötü muameleden sonra artik herşeyi görmeye başlamışlardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 15 Aralık 2024; 13:5:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
şu anda halen aynı şeyi düşünüyor musun?
dünkü Trump'ın açıklamalarını da okumuşsundur. yoksa Trump'ı da aktroll sınıfına sokacak yeni düşüncelerin.
-
Tüm dünya liderleri bilir ki Erdoğan'a bir iş yaptırmak istiyorsan onu öveceksin çünkü zatı şahanelerinin en sevdiği şey övülmektir. Bakanlar bir iş yapacağı zaman bismillah yerine "cumhurbaşkanımızın talimatıyla" diye başlar.
Güçlü devletler politikalarını konuşarak belli etmezler. Zamanla göreceğiz Abd'nin politikasını.
Eğer bu bizim hükümetin planı ise bu işten en karlı biz çıkmalıyız. Suriyede özgür bir devlet kurdurmalı ve sığınmacıların çoğunu göndermeliyiz. Ancak Erdoğan'ın konuşmalarına bakılırsa bu yönde herhangi bir isteği ya da amacının olmadığı belli.
Peki öyleyse amaç nedir? En muhtemel senaryo Suriyenin inşasından aslan payını almak. Tabi bunun için petrol kuyularını ele geçirmek gerekiyor yoksa ödeme alamazlar adamlarda para yok. Şuan inşaat baronları ve komisyoncular ellerini avuşturuyordur.
Yani benim görüşüme göre Türk milletinin bu işten kazancı 0 (sıfır) olacak. Eğer orada şeriat devleti kurulursa bırak kazancı ekstra zarar görmeye devam ederiz.
-
Akp ye hiç oy vermedim, vermeyi de düşünmüyorum.
Genelleme yapmayalım.
Kedi besleyecegine evlen çocuk yap çocuk besle rızık Allahu Tealadandir kedi medu aç kalmaz mama lobisi beslemeyin.
Tsk cumhuriyet tarihinin en güçlü ve modern halini aldı , dışa bağımlılık azaldı içindeki hainler temizlenmeye çalışıldı güncellendi diyelim
Çocuğun yediği mamanın lobisi yok mu?
demiyorum?
-
tam tersi, RTE gitmeden ve yeni bir iktidar gelmeden hiç bir konu çözülemeyecek, her gün daha da kötüye gidecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 17 Aralık 2024; 19:4:54 > -
4 tane s400 icin bizi F-35 programindan attirmasi bence de guzel bir politikaydi. Parasini da vermistik. Kac milyar dolar unuttum. Reis biliyor dis politika isini. Reyiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X