Şimdi Ara

Erdoğan nereye kayboldu? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
0
Favori
34.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
347 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sokağa çıkma yasağı olmaz kendiniz diş dünyaya kapatamıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elLbufFer kullanıcısına yanıt
    Kardeşim siz kolonyayı sürmek yerine içiyormusunuz ? sağlıktan bahsediyorsun adam evinde otur diyor adam evinde parasız nasil otursun ? ya sen evinde yiyecek ekmeğin alacak paran yoksa nasıl sağlık diyorsun amaç şumu millet corona'dan ölmesin ama açlıktan ölsün yada borçlarını ödeyemeyip intihar etsin falan mi ? hayır amac bu mu ? sen koskaca milletin cumhurbaşkanısın çıkıp halkın borcunu ileri tarihe ertelete bilirsin çıkıp evlere gıda yardimi yapabilirsin ücretsiz izine zorunlu çıkartılan kişilerin eksik yatan maaşını devletten karşılata bilirsin bunca aldiğin vergi ile bunu çok rahat yaptır bilirsin binlerce suriyeli besledin kendi halkına bakamıyormusun ? benim söylediğim bu ne art niyetle konuşmalarını dinledim nede başka birsey yoksa herkes biliyor bunlar sıkışınca Allah kitap peygamber diye diye yollarına devam ettiklerini

• Egitim birsen uyesi ogretmenleri atiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Kardeşim siz kolonyayı sürmek yerine içiyormusunuz ? sağlıktan bahsediyorsun adam evinde otur diyor adam evinde parasız nasil otursun ? ya sen evinde yiyecek ekmeğin alacak paran yoksa nasıl sağlık diyorsun amaç şumu millet corona'dan ölmesin ama açlıktan ölsün yada borçlarını ödeyemeyip intihar etsin falan mi ? hayır amac bu mu ? sen koskaca milletin cumhurbaşkanısın çıkıp halkın borcunu ileri tarihe ertelete bilirsin çıkıp evlere gıda yardimi yapabilirsin ücretsiz izine zorunlu çıkartılan kişilerin eksik yatan maaşını devletten karşılata bilirsin bunca aldiğin vergi ile bunu çok rahat yaptır bilirsin binlerce suriyeli besledin kendi halkına bakamıyormusun ? benim söylediğim bu ne art niyetle konuşmalarını dinledim nede başka birsey yoksa herkes biliyor bunlar sıkışınca Allah kitap peygamber diye diye yollarına devam ettiklerini
    Siz derken ? Genellemeli konusacaksak, sizin gibilere ne yapılsa fayda etmez . Acliktan kimse ölmez rahat ol , ama hastalıktan ölür . Bu olayı idrak edecek pek kapasite yok gibi sizde . Sanki bizim borcumuz yok ödememiz yok . Çalışanmis oymuş buymuş , iş sahipleri ne yapsın o zaman aylık 90 bin TL ödeme çıkıyor benden sen çalışanın parası diyorsun ağlıyorsun , ben ne yapayım o zaman ? Bende aylik 40 bin TL kira veriyorum . O zaman benim kiramı da ödesin devlet . Ödemezse sizin gibi düşman olayım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Siz derken ? Genellemeli konusacaksak, sizin gibilere ne yapılsa fayda etmez . Acliktan kimse ölmez rahat ol , ama hastalıktan ölür . Bu olayı idrak edecek pek kapasite yok gibi sizde . Sanki bizim borcumuz yok ödememiz yok . Çalışanmis oymuş buymuş , iş sahipleri ne yapsın o zaman aylık 90 bin TL ödeme çıkıyor benden sen çalışanın parası diyorsun ağlıyorsun , ben ne yapayım o zaman ? Bende aylik 40 bin TL kira veriyorum . O zaman benim kiramı da ödesin devlet . Ödemezse sizin gibi düşman olayım ?

Alıntıları Göster
    Tamamda kiralar kapalı iş yerleri için 2 3 ay alınmasın. Mal sahibinde biraz destek olsun yani. Ayrıca SSK ve KDV olayı çoğu sektörde yapılmadı. İleri tarihe atılacağını SSK bedelleri devlet tarafından ödemeli. 6 ay sonra gökten para yağmıyacak. Şu an için bu paket yetersiz.

• elLbufFer kullanıcısına yanıt
    işte olaya nasıl baktığınız belli oluyor biz herkesi düşünürken siz anca kendinizi düşünüyorsunuz ayrıca patronluk vs. muhabbetine hiç girme istersen kaybedersin

• iyimser29 kullanıcısına yanıt
    O evinde oturan başkan şehit cenazesine gidince öldürülmek istendi :) reis facetime dan yayına bağlandı, devletin ikinci adamı bilinmeyen bir tünel inşaatında gizlendi. sen geliyorsun kılışdar niye evdeydi diyorsun :) o zaman kk çıksa bişey dese dikkate alacak mıydın ? siz yapılması gereken şeyler yapılınca ekstra bişey yapılmış gibi sanıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyimser29

niye zorunuza gidiyor onu anlamıyorum? hangi zor günlerde yokmuş? Elazığ depreminde senin oy verdiğin partinin genel başkanı evinde kahve içerken Erdoğan deprem bölgesindeydi. 15 Temmuzda adamın biri belediye başkanının evinde kahve içerken reis halkı diri tutmaya çalışıyordu. niye zorunuza gidiyor onu anlamıyorum
    bir şey dicem sana olay yerine gitmesini neden bu kadar önemsiyorsunuz ki? ne yapılıyor ya da yapılacak bu soru daha mühim. Chp genel başkanı gitmiş gitmemiş, Reis gitmiş gitmemiş bunlar mühim değil bence mühim olan Elazığ ve cevre tehlikeli olan bölgedeki yerlerle ilgili Kentsel çalışma planı oluşturuldu mu? Kent i yeniden nasıl dizayn ederiz tartışıldı mı bu soruları sormamız lazım. Görevliler diyoki deniz kumundan sıva yapmıslar, bunun önune nasıl gecersin hukuki alt yapıları oluşturmak lazım. Halen kalkmıs o gitmiş mi o evdeymiş falandı fişmandı....

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Ölüm oranları çin iran italya gibi olursa görürüz. Daha yeni başladık...
  • navigator_ N kullanıcısına yanıt
    Bizim sistemde oy alabilmek için halkın istediğini yapmak zorundasın. Hadi çıktı RTE oralara artık tek kat imar veriyorum apartman dikemezsin dese bidahaki seçimde oy çıkmaz. Kaçak binaları yıkıyorum dese yine oy çıkmaz. İnsanımız çıkarcı.

Marmara depreminden sonra imar yönetmelikleri değiştirildi. Yüksek kaliteli beton filan kullanılıyor artık. Yapılacaklar yapıldı. İnsanlar bu gerçekleri bilerek hala eski kaçak çürük binalarında oturmaya devam ediyorlar. DASK ödüyorlarsa binam yıkılırda ölmezsem o parayla evi yeniden yaparım diye düşünüyorlar heralde...
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    ''İĞRENÇ'' olan ne biliyor musun? akepeyi, torpilleri, yandaşları, sıfırlanan paraları, yapılan yolsuzlukları, 17-25 aralık günlerini, ordunun en güzide komutanlarının içeri atılmasını, megri megri söylemelerini, Ankara'nın göbeğine kürdistan paçavrasını asanlara ses etmeyenleri, hendek olaylarına göz yumanları, ŞEHİTLERE kelle denmesini, şehitlerden ''bir kaç tane'' diye bahsedilmesini, kendisine oy verenlere iyi, oy vermeyenlere 'illet,zillet, terörist' denmesini......... eleştirenlere ' vatan haini' denilmesidir İĞRENÇLİK. Daha çok şeyler yazardım da nasıl olsa bir kılıf bulur yine savunursunuz über süper itobik reyiz dünya liderinizi
  • Reis cikiyo arkadaslar benmi yanlis goruyorum.?

Ozlediniz galiba merak etmeyin burda hala elhandulillah (reisci degilim) ☺️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CagriErcan kullanıcısına yanıt
    Birader yazdıklarına cevap vermedim tartışmayı yürütecek birşey söylemedim. Sen yazacağını yazdın ben yazdım. Allah akıl fikir versin onu yapsın bunu yapsın. Herkese akıl dağıtacağına işine bak önce aynada kendine bak. Hadi işine bak

• Hayırdır ak parti Recep Tayyip Erdoğan nefret ettirecek ne yaptı? Sihalarla dağda ki teröristleri öldürdü. Fetö teröristlerinin gerçek yüzünü gösterdi sen hangisinin sempatizanısın nerden canını acıtmış acaba yazıyorsun böyle nefret şeklinde. Yoksa suriyede sihaların geberttiği teröristler canına mı dokundu hele

• quote:

Orijinalden alıntı: Raz Muay

Hayırdır ak parti Recep Tayyip Erdoğan nefret ettirecek ne yaptı? Sihalarla dağda ki teröristleri öldürdü. Fetö teröristlerinin gerçek yüzünü gösterdi sen hangisinin sempatizanısın nerden canını acıtmış acaba yazıyorsun böyle nefret şeklinde. Yoksa suriyede sihaların geberttiği teröristler canına mı dokundu hele
    Yazdığımla o dediğini nereden çıkardın çok merak ediyorum? Adamın yazdıklarının hepsi videolu kanıt var sen yalancı bilmem ne diyorsun .

Kafan mı güzel olum senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

işte olaya nasıl baktığınız belli oluyor biz herkesi düşünürken siz anca kendinizi düşünüyorsunuz ayrıca patronluk vs. muhabbetine hiç girme istersen kaybedersin
    Kaybedersin derken ? Patron ayağında değilim . Herkes zor süreçten geçiyor . Birseylerden feragat etmek gerekiyor . Başka birinden alıntı yapacaktın muhtemelen .

• Kuranı Kerimde şöyle bir ayet vardır; Esteuzubillah '' Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir, gözlerinde de kalın bir perde bulunmaktadır''
    İşte bu arkadaş ve bunun gibileri aynen bu durumdadır. Ne dersek diyelim, hangi kanıtı gösterirsek gösterelim yine inanmazlar. Bunların ki sevgi değil yada birine duyulan saygı değil, bildiğin tapma veya tıp literatüründe saplantılıktır. İster misin bu ayeti de inkar etsin :) Gerçi klasik akepeli davranışı olur, şaşırmam yani üstadım
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.