< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 27 Şubat 2020; 23:27:27 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 27 Şubat 2020; 23:27:27 > |
Şehit gelince yine rejimden ölen olmuş, 150 kişi.
Tabi canım... |
Dopamine. demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Suriye sınırları içinde yaptığımız NATO operasyonu olmadığından NATO'yu bağlamaz. Üstelik şu anda Rusya ve Suriye'nin savaştığı çoğu grup NATO'ya göre terörist. Dolayısıyla yazdıklarınız her zaman olduğu gibi saçmalık. |
İster misiniz savaşa sokup da bir de memleketteki suriyelilerin bize karşı ayaklanmasına sebep olsun...
|
P pcwolf28 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Rusya ve Esad`in elinde bu silahlardan var. peki ya dun teroristleri ve askerlerimizi vurduklari misket bombalar? Tek bir ucaktan atilan birkac bomba bu... bu atesin icinde kalan bir insani dusun. garibanlara oluyor olan. adam savasa sokacak bizi, bu adamlara savas ilan edecek ... bu herif 20 sene once ulker urunlerini araba bagajinda marketlere kiraliyordu. Bu adam nasil bir birikime sahip ki milyonlari savasa sokabiliyor? |
Dostum putin, dostum putin, işte geldiğimiz nokta. Fiyasko bir dış politika. Mehmedimizi hava desteği olmadan araziye sokuyorlar, diyeceğim çok şey var ama ülkede düşünce özgürlüğü olmadığı için diyemiyorum.
|
P pcwolf28 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Teroristlere gore bile 14 Esad yanlisi asker, 29 OSO terorist ve 2 de Turk askeri Sehit olmus dendi. bunlar neye gore hesap yapiyor anlamiyorum. bakalim, Sultanimiz savas ilan edecek mi? https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/son-dakika-lavrovdan-flas-turkiye-aciklamasi-5643313/ Lavrov, Şubat ayında 15 askerin şehit düştüğü İdlib’le ilgili olarak, “İdlib konusunda Rusya ve Türkiye yeni istişarelere hazırlanıyor” dedi. ------------------------ "Merkezi Londra'da bulunan Suriye Gözlem'e göre TSK Noktasına saldırıda 10 şehit ya da yaralı asker var." ---------------------- Rus savaş uçakları İdlib kırsalındaki Kansafra kasabasındaki Türk gözlem noktasına doğrudan bombardıman yaptı ve bu bombardıman, gözlem noktasının içinde birkaç aracın tahrip olmasına yol açtı. Can kaybı olup olmadığı hakkında herhangi bir bilgiye ulaşılamadı. (pkk ypg kanaliymis kaldirdim) Vurulan bolgeden ilk video yukarida ---------------------- 24/02/2020 Yeni Yaşam Gazetesitwitter Yeni Yaşam Gazetesi https://twitter.com/yeniyasamgazete/status/1231895086742503425Bölgeye gönerilen TSK'ne ait takviyeler Ruslar tarafından izleniyor. Görüntü paylaşımı geldi. ----------------- İsrail bu kritik durumda Suriye'yi vurdu. ----------------- Rusya tarafından sorgulanan ÖSOcu ; "Bizi İdlib'e Türkiye hükümeti getirdi. MİT tarafından eğitildik". Adamları birde besliyormuşuz da haberimiz yokmuş. ------------------------------- Suriye'nin İdlib bölgesinde rejim güçleri tarafından atılan bomba sonucu Tank. Söz. Er. Mecit Demir kardeşimiz şehit olmuştur. ?ehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. -------------------------------- [20.02.2020] Erdoğan, Rusya'ya savaş ilan eder mi? Birazdan açıklama gelecek. Aciklama Yapildi. Ozet ile : * Idlib de rejim dizginlenmeli talebi iletilmis. Bu sart kosulmus * Soci yi tam olarak uygulanmasi istenmis ateskesin surmesi icin * Libya konusu konusulmus * 5 Mart icin gorusme teklif edilmis, Putin cevap vermemis. * Sociye bagliligin ustune vurgu yapilmis. Yani daha kisa ozet olarak : Savas deklarasyonu aciklamasi beklenirken |
1-Nato, öyle her elini kolunu sallayanin girebildigi bir topluluk değil.Turkiye sirf Nato'ya uye olabilmek icin Koreye asker göndermiştir malumunuz.
2-Nato, Rusya'ya karsi kurulmuştur.Rusya bugün eze eze ulkemizin uzerine gelemiyorsa Nato uyesi olduğu içindir.Yoksa Rusyayi Turkiyeye baglayan bisey yok.Ukrayna gibi yapardi normalde yoksa. 3-Nato sozlesmesine göre, Nato üyelerinden birine yapılan saldırı hepsine yapılmış sayılır. 4-Nato, oyle bildiginiz arap birligi şu bu toplulugu değildir.Amerikanin, sovyet yayılmacılığına karsi kurdugu dunyanin en buyuk askeri birliğidir. 5-Turkiye Natodan mudahale isterse Über zekânızın düşündüğü gibi Nato Rusyaya savaş ilan etmez. 6-Nato birlikleri gelir, Turkiyenin gozlem noktalarina konuşlanır, ondan sonra bakin bakalim bir tane Rus Uçağı, esed askeri oraya saldırı yapabiliyor mu... |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 25 Şubat 2020; 13:7:7 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 25 Şubat 2020; 22:0:12 > |