O zaman rtenin devamlı yalan söylediğini, bir dediği bir dediğini tutmadığı, milleti salak yerine koyarak bir sürü laf ettiğini mi söylüyorsun? Bir ara sen de akpli değildin sözde ama şimdi gene tam gaz rte savunmaları yapıyorsun. Bu kadar partizanlığı anlamam zor, haklısın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 5 Eylül 2024; 1:15:1 > |
Erdoğan Sisi'yi karşıladı RABİA ile de uğurladı (3. sayfa)
-
-
Ben gerçekleri yazıyorum, küresel dünyada kimse ile küs kalamazsın dedik ya senin anlayacağın işler değil ki bunlar hala anlamıyorsun işte bırak zorlama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman ona göre söylemleri olması lazım. Mesela çıkıp "binali mi sisi mi diyeceğiz" demeyecek. Bu uğurda ülkeyi ateşe atıp, zarar görmesine neden olmayacak. Ama senin gibi partizanın işine gelecek şeyler değil.
-
İşte sen anlayamadığın için ona göre söylemleri olması lazım diyorsun, ona göre söylemleri olmasına gerek yok o gün öyle demesi gerekiyordu öyle dedi yarın yine gerekiyorsa katil diyebilir.
Sisi bile takmamış katil lafını, CHP'liler birşey bulmuş gibi üstünde tepiniyor saatlerdir
İşte o gün rte için o gerekiyordu. Bu şekilde davranması ülkeyi son 10 yılda nereden nereye getirdiğini sen bile biliyorsun. Ama senin ısrarla görmek istemediğin kısım bu. Sen de rte de muhalefet için farklı kendinize farklı davranıyorsunuz.
Ama en azından bir ara "ben yrpliyim, akpli değilim" algını bırakmışsın. Sen hep koyu bir rteciydin.
-
Bu çok iyi olmuş ya
İlk foto hayatımda gördüğüm en saçma fotoğraf karesi olabilir. Şaka gibi. Adam hakaret ettiği darbeci dediği, hayatta görüşmem dediği adamın ayağına gidip, güle güle işaretini Rabia işareti şeklinde yapmış, karşılık olarak güle güle diye el kaldırıyorlar.
O gün de öyle gerekmiyordu. Şimdi sırada Suriye politikası var. Ben yanlışlardan dönülmesine memnunum sadece bunun için kaybedilen zamana ve ödenen bedellere üzülüyorum.
bütün gece bu konudaydın niye içerledin bu kadar? kimse troll falan değil bu rezillik karşısında insanlar beyninden vurulmuşa döndüğü için, kendilerini ifade edebilmek için uğraşıyorlar
adama bak öğretmene şikayet eder gibi etiketliyor bide insanların işi gücü var rahatsız etmeyin boş yere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 5 Eylül 2024; 9:6:35 > -
Zoruna giden ne?
Sisi konvoyu
x (formerly twitter)Politic Türk (@politicturk) on Xhttps://x.com/politicturk/status/1831575763973177594 -
Benim sıkıntım sisi ile barışmak değil, iktidarın dönek olması
Daha birkaç sene öncesine kadar sisi ile birlikte olmayı iç siyaset malzemesi yaptı, muhalif belediye başkanlarına sisi benzetmesi yaptı, adam çıkıp benim onurum var sisi ile görüşmem dedi
Hadi adamlar ülke yönetiyor mecbur kaldı da, seçmenlerine ne oluyor? Tüm akp seçmenleri birden darbeci sisi sever oldu başımıza
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben artık insanların bunlara şarşırmalarına şaşırıyorum açıkçası ahahhahaha :D:D kimler kimlerle beraber.... hahskjfhajfha
-
Aktrollerin dönüş hızı semazenlerin dönüş hızından bile fazla artık ....
Adamlar hergün bunu nasıl çevirelim derken uçacaklar yakında.....
-
Zamanında ülkelerin iç işlerine karışmayıp kendimiz için iyi olanı yapsaydık çok daha iyi olurdu. Doğu Akdeniz de yalnız kalmazdık.
-
Uluslararası siyaset yaparken günün psikolojisi ile değil aklın yolu ile bir kaç hamle ilerisini hesab ederek yapacaksın yoksa böyle durumlara düşürürsün ülkeyi. Atatürk düşmanlarına ne hakaret etti ne de onlar üzerinden siyaset yaptı. Bir ülke ile savaşırsın barışırsın yeniden ilişkiler kurarsın ama bunun üzerinden kendi muhalefetine halkının bir kesimine hakaret etmezsin, bu dünyada bizim dışımızda görülmiş bir şey değil. Suriyede de aynı noktaya gelmedikmi? Esada ve onun üzerinden kendi milletimize hakaretler edilmedimi? O dönem aklı başında insanlar yapmayın etmeyin diye yalvarırken onlara her türlü hakaret ve yakıştırmalar yapılmadımı? Haydi biri çıksın bunlar yaşanmadı desin bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X