< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osgour -- 3 Mart 2024; 20:10:53 > |
Eren Holding Sanal Çadır sanalcadir.com açılıyor
-
-
Ayakkabı lazım hocam, uygun olursa kaçırmam😁
vip de beklerim hocam :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kru3gerBey -- 6 Şubat 2020; 11:29:56 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Eren ne kadar çadır kuruyor böyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden önlerden yer alınırdı, sanırım artık gerek kalmadı.Mağazadan çok farklı olmuyor yada istenilen ürün bulunamıyor. -
Eski çadırlar da kalmadı eski talep de kalmadı. Yinede bakıp geçiyoruz
Occassion'daki ürünleri koyuyorlar. Sonra ne da çadır açtık diyorlar
Açıldı
la bıkmadınız mı -
Eren çadırı dikmiş keriz avlıyor.
Şifreyi değiştirmeyin arkadaşlar! Pislik yapmayın
Fiyatlar fena değil gibi gibi. Piyasanın bir parça altında bu sefer ancak dolar nedeniyle yine de yüksek sayılır. Fakat geçen seferkilerden bir parça daha iyi gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana yüksek geliyor nedense ya. Kazak baktım 300 küsür lira. Tamam lacoste ama kazağa 350 lira verilir mi ya
2 gun sonraya birsey kalirsa baya sey alacagim.
arkadasin hesap buyuk ihtimal follos olur :( bu yuzden kullanmadim.. -
Valla kim ne derse desin. Bir tshirtünü 5 sene tepe tepe yaz-kış giydim. En ufak bozulma yok. Mangodan 1-2 senelik alacağıma lacoste dan alırım aynı paraya gelir.
Arkadaşlar ben ciddi alıcıyım ama arkadaşın üyeliğiyle giriş yapamadım bana üyelik verebilir misiniz?
Şerefsizin teki şifreyi değiştirip duruyor. Aynı şifreyle düzeltiyorum. Bir süre sonra deneyin hallolmuş olur
Aybi dusuncedeyiz. 😂
İşte bu yüzden bu insanların iyilik yapmasını engelliyorsunuz!!!
Vip adam kalkıp iyilik yapıp şifre mail paylaşıyor ki birşeyler alalım diye utanmazın teki de şifre değiştiriyor
Karaktersiz
açıla açıla bitmedi bu çadırda -
Kimseye iyilik yapmaya gelmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Eren çadırı dikmiş keriz avlıyor.
|
Muhtemelen yüzü sivilceli , bilgisayar başından kalkmayan asosyal biri.
|
Şifreyi değiştirmeyin arkadaşlar! Pislik yapmayın
|
Bu süreçte herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Şöyle bir durum var. Benim hesabımdan hiç alışveriş yapmasanız bile ben yine de vip üyeyim. Yanlış anlaşılma olmasın :) Amacım sizlere yardımcı olmaktı. Genel satış açılmış. Bundan sonra Vip üyenin tek avantajı kargo bedava olması, (normalde 100 tl üzeri bedava) ve Burberry markası ürünlerini görmek. Bu süreçte beni tek kızdıran konu şu oldu, hesabıma site 20 TL indirim kodu tanımladı. Alışveriş yapanlardan biri kullanabilirdi.Ama fırsatçının teki sırf bedava ürün almak için girmiş bu kodla çorap almış :) Normal alışverişini yapsa zaten bir şey demeyeceğim. Aşırı sinirlendim bu olaya. Zaten kendisiylede görüşüp siparişini iptal ettirdim. Onun haricinde herkese yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. |
500binayakkabi com dan sonra bir daha ciddi indirim gelmedi Bilenler çoktan mesajı beğendi bile
|
Çadır leşşş
Occasions,fasfed fiyatları bşrebir aynısı. Çadır diye ayrıyeten birşey açmalarına hiç ama hiç gerek yokmuş. Cidden bakılacak birşey yok. Fiyatlar çok pahalı. 2 yıl önceki çadırla uzaktan yakından alakası yok. Hatta bazı ürünler kendi sitelerinde daha ucuz burda şişirilmiş. |
Şerefsizin teki şifreyi değiştirip duruyor. Aynı şifreyle düzeltiyorum. Bir süre sonra deneyin hallolmuş olur
|
Sepette ürün gördüğünüzde neden onu silip kendi ürününüzü eklemeye çalışıyorsunuz anlamıyorum ki! Üç dk bekleseniz sepetteki ürünler siparişe dönüşse de ondan sonra devam etseniz olmuyor mu? Bu nasıl bencilliktir!! |
Benzer içerikler
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- madame coco battaniye 1 alana 1 bedava
- unify parfüm erkek yorum
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X