< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adige13 -- 27 Mayıs 2024; 11:9:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Eren Holding Sanal Çadır sanalcadir.com açılıyor (36. sayfa)
-
-
merhabalar. bana şifre için mesaj atmayın lütfen. daha öncede söyledim, artık şifre paylaşmıyorum.
-
Selamlar, vip paylaşım yapacak arkadaşlarımız varsa alabilirim 🙏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende vip bilgileri alabilir miyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar, vip paylaşabilecek barsa ben de alabilir miyim
Vip uyelik icin yardimci olacak babayigit yok mudur :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vip üyelik için yardımcı olabilecek var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vip hesabı olan, paylaşmak isteyen arkadaşlar varsa özel mesaj atabilir mi? teşekkürler.
-
Vip üyelik paylaşabilir misiniz bana da mümkünse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vip üyelik için yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı ayakkabı almak istiyorum lütfen.
-
Vip üyelik hesabı olan varsa benimle de paylaşabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4046EDE3C -- 28 Mayıs 2024; 12:57:37 >
bir vip üyelik de ben rica edeceğim
-
yıllardır bu başlığa maruz kalıyorum. 2,3 mesaj okuyup, bakıp, geçiyordum. bu aralar 2,3 adet koşu ayakkabısı alacağım. daha önce alışveriş yapanlar, nike'in veya adidas'ın amiral koşu ayakkabılarına sanal çadırda denk geldi mi? az önce açtığım üyeliğin, vip üyelikten farkı nedir?
-
Az önce açtığın üyelikle, perşembe akşamı alışveriş yapabilirsin. Vip üyeler bu akşam alışveiriş yapabilecek. Onlar almazsa kalırsa istediğin ürünü 2 gün sonra alabilirsin :)
vip uyelik varsa rica edebilir miyim?
-
Gün geçtikçe ürünlerin indirim oranları artıyor mu ? En son sanalcadirda baslarda birsey bulamayıp son gun sepette indirimleri ile urun almıstım. Beklemek en iyisi gibi sanırım . VIP ' de yuksek fıyattan cıkacaktır yıne
-
tüh çok acımasızlar. vip üyelik lazım o zaman:D
-
vip üyelik paylaşmayı düşünüyormusunuz üstat?
-
Vip üyelik için yardımcı olabilecek var mı?
Sepetten ürün silmeden favorilere ürün ekleyerek en son sepete atıp alışveriş yapacağım. Kimseyi mağdur etmeden ve mağdur olmayacak şekilde
1-2 haftadır takip ettiğim nike, adidas koşu ayakkabılarına bakmak lazım. vip üyelik verebilecek olan var mı? ya da istediğim modeller var mı diye bakabilecek olan var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X