Şimdi Ara

Ereyon'da Paypal ile Kargo Bedava 31 Aralık Son

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni gördüm, 22tl vardı harcayacak yer arıyordum harcadım kargo beleş iyi oldu Beyaz eşyada filan da değerlendirilir.
    Linki de atalımwww.ereyon.com.tr

Ereyon'da Paypal ile Kargo Bedava 31 Aralık Son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 12 Aralık 2013; 18:00:47 >

• rudolfo3639 kullanıcısına yanıt
    Paypal kullanan alisveris sitelerinin sayisinin arttigini gormek sevindirici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ereyon diye bir site hala var mıydı yahu :D
  • ereyonun deposunu görsen öyle demezdin
    türkiyede sayılı büyük sitelerdendir ve ilklerden

• Paypal Türkiye içi alışverişte neden kullanılıyor? Bilmediğim bir şey mi var. Bakiyem olsa bile alış-veriş için kredi kartından para çekiliyor. Direk kredi kartından almayıp niye aracı kullanayım.
  • zkurt86 kullanıcısına yanıt
    kargo beleşe gelsin diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E-Ticaret siteleri içersinide en çok müşteriye değer firmadır Ereyon.

İzmir'de olupta bu kadar büyük bir alışveriş hacmine sahip olmasından belli.

• silecek ihtiyacı olanlar değerlendirebilirler. marketlerde bu fiyatların 2-3 katına satılıyor
    http://www.ereyon.com.tr/KMDefault.aspx?ctrid=19351&srt=3
  • zkurt86 kullanıcısına yanıt
    Hesaptaki paranı da kullanabilirsin gittigidiyorda.
    Paypal ebay'ın olduğu için ve gittigidiyor da ebay ortaklığı olduğu için gittigidiyorda kullanılabiliyor.Umarım diğer sitelere de gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kansavkaplan

Hesaptaki paranı da kullanabilirsin gittigidiyorda.
    Paypal ebay'ın olduğu için ve gittigidiyor da ebay ortaklığı olduğu için gittigidiyorda kullanılabiliyor.Umarım diğer sitelere de gelir

Yerli sitelerden yaptığınız TL cinsinden alışverişlerin tamamında Paypal bakiyesi kullanılıyor zaten, her zaman yaptığım bişey...

Eğer kullanılmıyorsa bakiyenizin TL cinsinden olduğuna emin olunuz, değilse TL'ye çevirebilirsiniz...
  • rudolfo3639 kullanıcısına yanıt
    sağolasın, arabaya silecek kaptım 2 adet, kargo beleşş.
  • şu kalemi merak ettim daha önce vardı böyle bitane kalemim çok şık oluyorhttp://www.ereyon.com.tr/urun/pf-concept-10612100-eco-tahta-bp-kalem.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

ereyon diye bir site hala var mıydı yahu :D

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acedia -- 15 Aralık 2013; 21:16:55 >
  • ihtiyacım olan ürünlerde fiyatlar herhangi bir teknoloji marketle aynı. modeller de az. ama gene de sıcak bi fırsat. haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Sağolsun Ereyon alt limit koymuş kafasına göre. 50 lira ve üzeri PayPal ile kargo bedava. Teşekkürler Ereyon, şark kurnazlığın için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkurt86

Paypal Türkiye içi alışverişte neden kullanılıyor? Bilmediğim bir şey mi var. Bakiyem olsa bile alış-veriş için kredi kartından para çekiliyor. Direk kredi kartından almayıp niye aracı kullanayım.

paypalda adam bitek mail adresini görüyor ayrıca ne kadar çekileceğini görüyorsun

en önemlisi de paypalda havuz sistemi var yani mal gelmezse kırık-çakma vs çıkarsa para iadesi alabiliyorsun dispute sonunda(bunun için kutu açarken video çekmek mühim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.