Şimdi Ara

Ergo Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Yılda 199 TL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
30
Favori
36.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tiger86

quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Boşuna vermeyin. Anlaşmalı hastaneler 3. sınıf bir de sigorta ile gidince daha da ilgisizler aynı fırsat sitelerinden alınan kod ile gittiğiniz işletme gibi. Zaten en fazla 8 tedavi karşılıyor. Bir çok tedavi özellikle önceki hastalık tedaviler ise kapsam dışı bir çok şey ise yine kapsam dışı.

Bir çok yer ise 10-30 tl ye zaten muayene olabiliyorsunuz. Devlet hastaneleri ise yoğunluktan dolayı randevu bulmak zor.

gereksiz ve sacma yorumlariniz icin tesekkurler.

1.si ozel hastaneler ozel sigortayla gelen hastalari cok seviyorlar cunku herseyi sigorta karsiladgi icin butun tetkik tahlilleri bol bol isteyip sigortadan para cekerler boylece.

2.si anlasmali oldugu hastanelerin cogu kaliteli hastaneler nasil oluyor ucuncu sinif hastane.tamamlayici sigorta oldugu icin acibadem florance memorial gecerli olmuyor ama medicalpark,medipol,ozel gop hastanesi gibi bircok kaliteli hastane mevcut

3.su 10-30 liraya muayene oldugunuz yerden korksaniz iyi olur nasil guveniyorsunuz hayret ediyorum.ayrica olaya muayene ucreti acisindan bakmayin bunun tahlili tetkiki var bugun bi MR 200 liraya cekiliyor.ayrica eski hastaliklar gecerli olsaydi o zaman agir bi hastaliga yakalaninca gider bu sigortayi yaptirir herseyi sigortaya dayardim tabiki gecerli olacak.

Alıntıları Göster
    Bilmiyorsun sallama.
    Sigorta firmaları gereksiz hiçbir şeyin ödemesini yapmaz.Anlaşılan fiyatlar bellidir, tutar bunların dışında ise ödeme reddedilir, hastane şirkete gönderir, fatura incelenir bu bu neden yapıldı? Diye sorulur, ve ödenmeyeceği bilgisi verilir. Üç kağıtçı hastaneler ise bu durumlarda size köktürmek için önden kağıt imzalatır ve fark, o, bu, şu adı altından yalan söylenerek sizden istenebilir.

Firma hastane ile anlaşmış olabilir fakat senin poliçen geçerli mi? Bu da önemli bir konu, anlaşmalı diye gidersin muayene olur bankoya döndüğünde süpriz ve sağlam bir fatura ile karşılaşabilirsin.

Dandik şirketlerden yaptırmak tehlikelidir, üç kuruş için hayvani bir fatura ile karşılaşabilirsiniz.

Sıralama;

1 Ziraat Hayat ve Emeklilik AŞ 3019 1.245.372.352 17,99%
    2 Anadolu Hayat Emeklilik AŞ 3004 639.213.082 9,24%
    3 Allianz Yaşam ve Emeklilik AŞ 3003 593.534.230 8,58%
    4 Metlife Emeklilik ve Hayat AŞ 3017 589.143.155 8,51%
    5 Aegon Emeklilik ve Hayat AŞ 3001 507.110.922 7,33%
    6 AvivaSA Emeklilik ve Hayat AŞ (*) 3006 489.972.130 7,08%
    7 Garanti Emeklilik ve Hayat AŞ 3012 483.656.894 6,99%
    8 Halk Hayat ve Emeklilik AŞ 3014 445.855.957 6,44%
    9 Cigna Finans Emeklilik ve Hayat AŞ 3009 425.207.482 6,14%
    10 Vakıf Emeklilik ve Hayat AŞ 3018 411.071.285 5,94%
    11 BNP Paribas Cardif Hayat Sigorta AŞ 2002 233.137.201 3,37%
    12 BNP Paribas Cardif Emeklilik AŞ (*) 3008 176.522.559 2,55%
    13 Fiba Emeklilik ve Hayat AŞ 3011 161.563.560 2,33%
    14 NN Hayat ve Emeklilik AŞ 3015 159.757.709 2,31%
    15 Groupama Emeklilik AŞ (*) 3013 136.173.008 1,97%
    16 Allianz Hayat ve Emeklilik AŞ 3002 113.356.395 1,64%
    17 Katılım Emeklilik ve Hayat AŞ 3016 42.552.022 0,61%
    18 Mapfre Yaşam Sigorta AŞ 2006 31.373.912 0,45%
    19 Bereket Emeklilik ve Hayat AŞ 3005 18.074.779 0,26%
    20 Axa Hayat ve Emeklilik AŞ 3007 11.364.911 0,16%
    21 Acıbadem Sağlık ve Hayat Sigorta AŞ 2001 5.305.482 0,08%
    22 Demir Hayat Sigorta AŞ 2005 1.452.544 0,02%

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 20 Şubat 2019; 10:50:19 >

• yunusesss kullanıcısına yanıt
    Diş i kapsayan bir sigorta yok zaten :) meclis üyeleri hariç :)
  • 10ly_10ur 1 kullanıcısına yanıt
    31yasimdayim bana 610tl çıktı güneş sigortadan. 10kere tedavi hakkı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khan1907 kullanıcısına yanıt
    diş paketi olanlar var. HDI da vardı sanırım.
  • anıl72 A kullanıcısına yanıt
    peki hiç kullandınız mı? sıkıntı çıktı mı?
  • 10ly_10ur 1 kullanıcısına yanıt
    bugun yaptırıcam inşallah kullanmayız :)
  • Bende arıyorum 29 yaşındayım herhangi bir kronik sorunum yok. Bildiğiniz avantajlı bir paket varmı acaba ?
  • mehmetcank kullanıcısına yanıt
    bende böyle şeylerden şüpheleniyorum ,normal sigortalar dahi iş ödemeye geldi mi bin dereden su getirtiyor

bu arada gösterdiğiniz sıralama tam olarak ne anlatıyor ?
    1. sıradaki iyi ,ondan itibaren kötüleşiyor gibi mi ?

diğer konu ise herkes 10 defa muayene çok fazla gibi gelse de ,adamlar seni bir yakaladığı zaman kolay kolay bırakmıyorlar

burada bir soru daha akla geliyor ;
    aynı bölüme daha sonraki günlerde gittiğinde , 1 mi sayılıyor, yoksa 2-3 diye devam mı ediyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

bende böyle şeylerden şüpheleniyorum ,normal sigortalar dahi iş ödemeye geldi mi bin dereden su getirtiyor

diğer konu ise herkes 10 defa muayene çok fazla gibi gelse de ,adamlar seni bir yakaladığı zaman kolay kolay bırakmıyorlar

aynı bölüme daha sonraki günlerde gittiğinde , 1 mi sayılıyor, yoksa 2-3 diye devam mı ediyor ?
    10gune kadar kontrol muyanesi olur 10 günden sonra halkın düşer devlette ozeldede böyledir

• quote:

O alandaki satılan poliçe veya satış geliriydi.
    10 gün içerisinde gidersen normal muayne olursun, 11.günden itibaren 2. hakkında gider.(Bu konu senin yasal hakkın ve hastane ile ilgili, bilinçli olup diretmen gerekebilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 27 Şubat 2019; 13:16:47 >
  • mehmetcank kullanıcısına yanıt
    teşekkürler şimdi anladım

demek doktorlar onun için 15 gün sonra yada 1 ay sonra kontrol için gel diyor
    1 defa muayene olsa ve seni 3 defa kontrol için çağırsa 4 hakkını kullanmış oluyorsun

doğru anladım değil mi ?
    yoksa kontrol için çağırma sayılmıyor mu ?
  • quote:

teşekkürler şimdi anladım

demek doktorlar onun için 15 gün sonra yada 1 ay sonra kontrol için gel diyor
    1 defa muayene olsa ve seni 3 defa kontrol için çağırsa 4 hakkını kullanmış oluyorsun

doğru anladım değil mi ?
    yoksa kontrol için çağırma sayılmıyor mu ?
    10 gün içerisinde aynı branşa ücret talep edemez. 11.gün kontrol de olsa talep edebilir.
    Unutulmaması gereken bir konuda düşünülenin aksine hastane ile pazarlık edilebilir ve acilden girişlerde hiç bir para talep edilemez(uzuv kopmadıkça bunu uygulamazlar tartışmanız gerekir.).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 28 Şubat 2019; 11:37:48 >
  • m.firsatbufirsat.com
    Unico’dan Unisağlık Tamamlayıcı Sağlık - Ameliyat Sigortası - Fırsat Bu Fırsat
    https://m.firsatbufirsat.com/firsat/unico-tamamlayici-saglik-ameliyat-sigortasi

Soyle bir sey var ,bilenler yorum yapabilir mi _deger mi ,nerelerde gecer bu.

• Arkadaşlar 24.04.2018'de ergodan tss yaptırmıstım bu kampanyadan. şimdi süresi dolması yakın yeniletmek istiyordum. forumdan arkadaş , süresi dolmaya yakın olunca yeniletmek için arıyacaklar demişti. aramadılar , ayrıca 1,5 yaşında cocuk var tekrar sigorta yaptırmam lazım. yeinleten varsa veya konuyla alakalı bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
  • İy günler. Tamamlayici sağlık sigortası sisteminde artık hasta önce parayı öder SONRA sigorta şirketinden tahsil eder sistemine mi geçildi acaba?

• Tamamlayıcı sağlık sigortası be kadar avantajlı ve ucuz gibi görünse de şöyle büyük bir dezavantajı var: Daha önce teşhisi konulmuş hastalıklarınız varsa o hastalıklara ödeme yapılmıyor. Yani mide ağrınız sebebiyle daha önce teşhis konulmuştu bir dönem tedavi oldunuz ve sonrasında yine ağrılarınız başladı, muayene ve gastroskopi işlemlerini karşılamaz tamamlayıcı sağlık sigortası. Bunu bilerek yeni hastalıklar için yaptırmak lazım. 👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Guncel kampanya vs var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Game Capture TV

Tamamlayıcı sağlık sigortası be kadar avantajlı ve ucuz gibi görünse de şöyle büyük bir dezavantajı var: Daha önce teşhisi konulmuş hastalıklarınız varsa o hastalıklara ödeme yapılmıyor. Yani mide ağrınız sebebiyle daha önce teşhis konulmuştu bir dönem tedavi oldunuz ve sonrasında yine ağrılarınız başladı, muayene ve gastroskopi işlemlerini karşılamaz tamamlayıcı sağlık sigortası. Bunu bilerek yeni hastalıklar için yaptırmak lazım. 👍🏻
    daha da öteye götüreyim sağlık sistemindeki saçmalığı,

daha önceki hastalık değil şüphe bile, yani benim tansiyonum düştü bayıldım hastaneye gittim, ilk enabız da da görülen şüpheye tanıya epilepsi yazıyor bittin, sonradan alakası yok çıksa bile sen öyle gözüküosun, veya bi kan trstinde benim çocuğun başına geldi kan şekeri yüksek çıktı o an, adam aaa diyabet olabilir şuraya şuraya şu testler dedi çat die oraya diyabet şüphesini girmiş, çocuk diyabet falan değil hastalık esnasında kan şekeri yükselmiş ama bu yapıştı kaldı bunları bile karşılamaz bidaha diyor sigortacı. yani şüphe direk teşhis diye değerlendirilebiliyor.

• Geçen sene iki kişi 1000 TL ye yaptırdığımız halk sigorta, bu sene 5400 çıkıyor. Toplasan 2-3 kez gitmemişizdir hastaneye. Bunlar kafayı yemiş.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.