Şimdi Ara

Ergo Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Yılda 199 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
30
Favori
36.563
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şirket yaptırdı Allianz'dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedsmsnet

Bu mesaj silindi.
    hocam size tavsiyem dusunmeden alin.eger normal sartlarda doktora gidip geleyim buyuk bi hastalikda da elimde bulunsun diyosaniz alin rahatlikla kullanabilirsiniz.ben bizim aileden 4 kisiye yaptirdim 2 kisi icin cok rahat bi sekilde kullandik bi sikinti cikmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Bu bir kişi fiyatı ise çok uygun... ben de eşim ve 4 yaşındaki kızım için tamamlayıcı sigorta yaptırmak istiyorum Allianz 1900 lira istedi...

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Bu muayene ücretlerini kapsıyor mu?

Acibadem de kadın doğum muayene ücreti 180 tl, röntgen 180 tl toplam 360 tl. Bunu alırsak neyi kapsar.

Birde grip nezle gibi hastalıklar da geçiyor mu?

• swat882 kullanıcısına yanıt
    Ergo acıbademde geçmez

• Goz hastaneleri ergoda ayakta muayene kotasindan yer mi. Goz icin yilda 1 kez ekstra hak verenler var.

• Bazı hastanelerde hizmetler checkup, mammografi diyor. Mesela şişli kolan. Yani bu hastanede ayakta, yatarak tedavi yok mu demek oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger86

hocam size tavsiyem dusunmeden alin.eger normal sartlarda doktora gidip geleyim buyuk bi hastalikda da elimde bulunsun diyosaniz alin rahatlikla kullanabilirsiniz.ben bizim aileden 4 kisiye yaptirdim 2 kisi icin cok rahat bi sekilde kullandik bi sikinti cikmadi

Alıntıları Göster
    Keyfi muayeneye gidebiliyor muyuz peki hocam 3 hakkımızdan?
  • HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    Tabiki gidersin.
  • Yıllık kota mı var muayeneye için. Sınırsız değil mi

• Mdicalparklarla ergonun nerdeyse %100 anlaşması var. çok ekstra bir tahlil vb. istenmezse ne yaptırırsanız yaptırın bir lira vermiyorsunuz. bir muayene hakkınızla, kontrol süresi olan 10 günlük süre içinde istediğiniz kadar gidip istediğiniz testleri yaptırabilirsiniz, buna emar, röntgen vs de dahil. cebinizden sadece 15 tl katılım payı her muayene için 1 kere çıkıyor.
    ben oğlumun 1 yaş kontrolünde 3 sayfa test yaptırdım ve sadece 15 tl para ödedim.
    geçmiş sayfalarda hala bu fiyatları sorgulayanlar var, anlamak mümkün değil. özellikle bebeğiniz/çocuğunuz varsa kaçırılmayacak fiyattır bu. 2-3 tane (medicaller için diyorum) sadece muayene ücretine 5 muayene + testler + yatarak alıyorsunuz. tek yetişkin için 3 muayenede yeterli olacaktır ama fırsat güzel, kaçırmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

Bu muayene ücretlerini kapsıyor mu?

Acibadem de kadın doğum muayene ücreti 180 tl, röntgen 180 tl toplam 360 tl. Bunu alırsak neyi kapsar.

Birde grip nezle gibi hastalıklar da geçiyor mu?

Alıntıları Göster
    Ucuz hastanelerde uzman doktorlarda geçiyor. SGK katkı payını limitleri dahilinde karşılıyor. Acıbadem Amerikan hastanesi gibi A sınıfı hastahane kapsamaz. Çok doktora giden değilde yılda 3-5 kere gidenlerin işine yarayabilir. Ülkemizde tutmaması bu nedenle yoksa herkes yaptırır. Satıcı dinlemeyip poliçe örneğini iyice okuyun önce

• quote:

Orijinalden alıntı: dirkpitt19788

Mdicalparklarla ergonun nerdeyse %100 anlaşması var. çok ekstra bir tahlil vb. istenmezse ne yaptırırsanız yaptırın bir lira vermiyorsunuz. bir muayene hakkınızla, kontrol süresi olan 10 günlük süre içinde istediğiniz kadar gidip istediğiniz testleri yaptırabilirsiniz, buna emar, röntgen vs de dahil. cebinizden sadece 15 tl katılım payı her muayene için 1 kere çıkıyor.
    ben oğlumun 1 yaş kontrolünde 3 sayfa test yaptırdım ve sadece 15 tl para ödedim.
    geçmiş sayfalarda hala bu fiyatları sorgulayanlar var, anlamak mümkün değil. özellikle bebeğiniz/çocuğunuz varsa kaçırılmayacak fiyattır bu. 2-3 tane (medicaller için diyorum) sadece muayene ücretine 5 muayene + testler + yatarak alıyorsunuz. tek yetişkin için 3 muayenede yeterli olacaktır ama fırsat güzel, kaçırmayın derim.
    Nerede yeterli olacaktır teşhis konulması sisteme işlenmesi ile hakkın ölüyor. Babam belim göğüs ağrısı ile gitti Anjiyo oldu stent takıldı. Ben nereden bileyim grip mi kalp mı 3 muayene hakkı komedi zaten standart muayene katkı payı en fazla 40-50 TL anlaşma varsa daha da düşük acil gitsem bedava zaten doktor performans sistemi ile her gelene test şu bu yaptırması zaten standart. Niye bu sigorta kapış kapış satılmıyor da orada burada sürekli reklam vs var kaç yıldan beri de zamlı değil.

Tek güzel tarafı eşiniz hamile olmayı planlıyor ise yaptırın doğum ücretsiz oluyor.

• dirkpitt19788 D kullanıcısına yanıt
    Hocam vallahi gazınıza geldim alasım geldi. Medical park kocaelindede var ben başka hastaneye götürüyorum bebeğimi, medical parkın daha iyi hizmeti olduğunu düşünüyorum aslında daha kurumsal. Ayrıca dediğiniz gibi her muayeneye 65 tl para veriyoruz. Ancak bu sigorta işinden pek anlamıyorum. Bu fırsatı alırsak mesela bebeğim için kayıt oluyoruz ve onu muayeneye götürdüğümüzde ve testler filan için ücret vermiyoruz yani değil mi ? Başka ne faydası oldu sizin için acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamece

Hocam vallahi gazınıza geldim alasım geldi. Medical park kocaelindede var ben başka hastaneye götürüyorum bebeğimi, medical parkın daha iyi hizmeti olduğunu düşünüyorum aslında daha kurumsal. Ayrıca dediğiniz gibi her muayeneye 65 tl para veriyoruz. Ancak bu sigorta işinden pek anlamıyorum. Bu fırsatı alırsak mesela bebeğim için kayıt oluyoruz ve onu muayeneye götürdüğümüzde ve testler filan için ücret vermiyoruz yani değil mi ? Başka ne faydası oldu sizin için acaba?
    Araya girmiş olucam ama sorularınıza cevap vermeye çalışayım;

Bebeğinizi tek başına sigorta yapmazlar. Ya anneyi ya da sizi bebekle birlikte sigorta yapmaları gerekir.

Bu da fiyat X2 demek.

Ama ne olursa olsun, özellikle etrafınızda hizmetinin iyi olduğunu bildiğiniz bir özel hastane varsa bu veya benzeri bir sigorta yaptırın.

Özellikle bebeğiniz varsa mutlaka yaptırın.

Devletin karşılayacağı tüm test film mr vs. işlemlere para vermezsiniz, 15 TL katılım öder çıkarsınız.

3 hakka 280 vereceğinize 70 daha verin 5 hakkınız olsun.

• kaç taksit yapılıyor ?
  • dirkpitt19788 D kullanıcısına yanıt
    Şimdi bu yatarak +5 ayakttan yapıcam hepimize nerden yapıyoruz arkadaşlar acil cevap

• Eşim 7 aylık benek ve 4 yaşındaki kıxımı yaptırıcam link atın arkadaşlar lütfen ayakta tedavi 5 olursa iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Nerede yeterli olacaktır teşhis konulması sisteme işlenmesi ile hakkın ölüyor. Babam belim göğüs ağrısı ile gitti Anjiyo oldu stent takıldı. Ben nereden bileyim grip mi kalp mı 3 muayene hakkı komedi zaten standart muayene katkı payı en fazla 40-50 TL anlaşma varsa daha da düşük acil gitsem bedava zaten doktor performans sistemi ile her gelene test şu bu yaptırması zaten standart. Niye bu sigorta kapış kapış satılmıyor da orada burada sürekli reklam vs var kaç yıldan beri de zamlı değil.

Tek güzel tarafı eşiniz hamile olmayı planlıyor ise yaptırın doğum ücretsiz oluyor.

Alıntıları Göster
    Nickiniz gereği aslında cevap verip konuyu uzatmamak lazım ama yine de yazayım da belki başkalarına faydası olur. bu paketin içinde aldığınız ürün aslında yatarak tedavi, muayeneleri yanında bonus gibi düşünün. ha siz acil sever bir insansınız ona kimse karışamaz. Herkesin tercihi kendine. Ama fazla doktorla işi olmayan benim gibi insanlar için 3 yada 5 muayene hakkı gayet yeterli. Eşimle aynı gün aynı şekilde rahatsızlandık, virüs kapmışız. O medicalin aciline ben ise o dönem poliçem olmadığı için göztepe sgk nın aciline gittim. Onun işlerinin bittiği toplam süreye yakın bir süre ben sadece sıramın gelmesini bekledim. o yüzden bu tarz poliçeler tercih meselesi, Allah yatarak tedavi kısmına muhtaç etmesin ama bu fiyatlara (aylık sigara parası) çok da tartışılacak yanı yok bence. Alıp almamak herkesin kendi tercihi

çok satmalı kısmına gelirsek, zaten özel hastanelere gittiğinizde sigortasız gelen hasta sayısının oldukça az olduğunu görüyorsunuz. Ayrıca, tamamlayıcı poliçeler daha sektör için yeni sayılacak bir süredir var. İnsanlara tam olarak anlatılamadı ki bu konudan da anlaşılıyor durum.

Mesajımı çok değiştirdim ama her seferinde aklıma bir şey geliyor :) mesajınızda hamilelik için alın bedava oluyor demişsiniz, ancak doğum için poliçe şartlarına bakmanız lazım, aldım pat doğurdum bedava oldu gibi bir durum yok. Doğum için özel şartlar mevcut, hatta tamamlayıcı da doğum hiç olmayabilir, teminatlara bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirkpitt19788 -- 19 Nisan 2018; 10:11:34 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.