Şimdi Ara

Ergo Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Yılda 199 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
30
Favori
36.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 yıl oldu, farklı bir sigorta firmasından kullanıyorum ama.
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    sigorta firmalarının normal zekadaki insanlardan daha aptal olma ihtimali var mı? bu sorunun cevabını bulduğunuzda sorduğunuz sorunun da cevabını bulmuş olursunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: interior designer

arkdaşlar bunun için bugun basvurdum kk provizyon vermedi. Sabah 9 da sorunu halletsem gün içinde muayene olabilir myiz?

oo fazla acelecisin 3 ay bekleme suresi var kaldiki 3 ay içinde icinde tani koyulursa hastalukarim kapsam dışı olur 3 ay hastalıkları bekletmen gerek ondan sonra hastalan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şansımı deneyeyim dedim cevaplarınız için teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Bir şansımı deneyeyim dedim cevaplarınız için teşekkür ederim

dene kardeşim ama tedavi olsan bile dedigim gibi tanı konursa hakkin kaybolur acil hastaligin yoksa beklemelisin 3 ay

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_d

Hocam eğer kendinize yaptırırsanız çocuğunuz yararlanamaz. TSS ler kişiye özeldir.

Ama şunu söyleyim eğer çocuğa yaptırırsanız cuzi bi farkla kendinizi de ekleyebilirsiniz.

Bakın mesela ben en son Ray sigortadan yaptırdım 2 hafta oldu. Sadece çocuğa yaptırsaydım 775 tl olacaktır. Çocuk + ebeveyn olunca 400+400 800 tl ye yaptırdım kendimi dahil edip.

Bir önceki TSS halk sigortaydı sadece çocuk 750 tl civarındaydı içine anneyi de eklemişim 975 tl olmuştu. ( Fiyatlar Ankara için geçerli be VIP hastahaneleri de kapsamaktadır.) Ayrıca yatırdığım fiyattan %15 vergi iadesi de aldım.

hocam dediğiniz rakam iki ikişi için bu sene geçerli değil mi beni bugün uygunsiğorta sanırım siteden aradılar fiyat arastırarım size dedşiler tamam dedim arastırın 1200 tl gibi fiyat verdiler eşim ve çocuk için kocaeli bölgesi ..sizin fiyat çok uygunmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

quote:

arkdaşlar bunun için bugun basvurdum kk provizyon vermedi. Sabah 9 da sorunu halletsem gün içinde muayene olabilir myiz?

oo fazla acelecisin 3 ay bekleme suresi var kaldiki 3 ay içinde icinde tani koyulursa hastalukarim kapsam dışı olur 3 ay hastalıkları bekletmen gerek ondan sonra hastalan

valal ertesi gün gittim muayene oldum.

ne demek 3 ay bekleme süresi var.

Ben 9 aylık ödeme yapmadım ki 12 aylık ödeme yaptım.

Valla teşhisi de koydular.

Daha öncesinden teşhis yoktu.

30.01.2018 poliçe tarihi
    31.01.2018 teşhis tarihi.

Davamı açarım.

O ameliyatı bedava olacağım.;

hatta menüsküs içinde gideceğim.

O eksin var zaten tanı yok daha öncesinde ama "off the recor" askerde Askeri Hastahanede idim oradan Subay arkadaş muayyene etmişti. Menüsküs var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interior designer -- 1 Şubat 2018; 13:12:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YILLIK 109 TL' ye KASKO SIGORTASI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • interior designer kullanıcısına yanıt
    Aman hocam dur sakin ol yahu.

Poliçe kesiminden 1 iş gün sonunda muayene olabilirsin bu normal ama cerrahi operasyonları 3 ay sonra başlar bilgin olsun bu bütün TSS lerde böyledir.
  • istinyeOutletPark kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi bu verdiğim fiyat Ankara için geçerli şehirden şehre göre değişmekte fiyatlar. Online sitelerden sorgulamak yerine sigorta acentalarından sordurmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Aman hocam dur sakin ol yahu.

Poliçe kesiminden 1 iş gün sonunda muayene olabilirsin bu normal ama cerrahi operasyonları 3 ay sonra başlar bilgin olsun bu bütün TSS lerde böyledir.

Ameliyat 6 ay sonra zaten.

Poliçeyi eşime yapmıştım.

Hamile şuan doğumdan sonra ameliyat olacak.

Ameliyat kararı alınmadı.

Taş olduğu teşhisi konuldu sadece.
    Geçmiş olsun. Bu durumda sorun gözükmüyor TSS operasyonu kapsaması durumunda.

Bu arada gebelik içinde gebe kaldıktan sonra acil destek doğum sigortası var bilginiz olsun belki de biliyorsunuzdur.

Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşAllah.
  • quote:

Geçmiş olsun. Bu durumda sorun gözükmüyor TSS operasyonu kapsaması durumunda.

Bu arada gebelik içinde gebe kaldıktan sonra acil destek doğum sigortası var bilginiz olsun belki de biliyorsunuzdur.

Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşAllah.

Doğuma 1 ay kaldı şuan alabilir miyim o paketi?
    Aslında yapabilirsiniz ama mantıksız olur artık ciddi zarar edersiniz. Çünkü bütün testler taramalar kontroller bitmiş artık bebek gelmek üzere.
  • Emrah_d kullanıcısına yanıt
    hocam özel mesajlarınıza bir bakabilir misiniz? zahmet olmazsa. tşkler.

• quote:

Aslında yapabilirsiniz ama mantıksız olur artık ciddi zarar edersiniz. Çünkü bütün testler taramalar kontroller bitmiş artık bebek gelmek üzere.

evet baktım da sizden sonra 3600 TL poliçe

Biz 2600'e anlaştık hastane ile poliçenin kapsadığı herşeyi.

Sadece 8 muayene eksik onlar için geçmişte ödemeler yaptık.

Teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

30.01.2018 poliçe tarihi

Davamı açarım.

O eksin var zaten tanı yok daha öncesinde ama "off the recor" askerde Askeri Hastahanede idim oradan Subay arkadaş muayyene etmişti. Menüsküs var.

muyane olursun ama 3 ay icinde teşhis koyulursa ozel şartlarda yazıldığı gibi police oncesi hastalıklar kapsamına girer provizyon alamazsin ameliyatta dikkat et ameliyat dan sonra sigorta şirketinin yamukluk yapmasın kol gibi fatura giriryor sonra cakalik peşinde askerî hastane vs bilmiyorum özel hastane icin böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 1 Şubat 2018; 14:7:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

30.01.2018 poliçe tarihi

Davamı açarım.

muyane olursun ama 3 ay icinde teşhis koyulursa ozel şartlarda yazıldığı gibi police oncesi hastalıklar kapsamına girer provizyon alamazsin ameliyatta dikkat et ameliyat dan sonra sigorta şirketinin yamukluk yapmasın kol gibi fatura giriryor sonra cakalik peşinde askerî hastane vs bilmiyorum özel hastane icin böyle

Çok saçma değil mi?

Banka kredi verirken siz şirketi kurun 3 ay çalıştırın kar ederseniz kredi veririm mi diyor yoksa o anki kredi geçmişine bakıp olumlu ise mi veriyor?

Veya arabaya kasko yaptırıp galeriden çıkartıktan sonra kamyon çarparsa 3 ay dolmadı düzgün kullansaydın mı diyece?

2. el ise eski sahibi frenini yaptırmamış geriye dönük problemden oturu kaza olmuş mu diyecek?

Sizinle ilgili değil durum yanlış anlamayın ama sistem salakça.

Yani police 12 aylık değil 9 aylık öyle mi?

• Ne çok bilmeyen ve kendi sığ dünya görüşlerini sigortacılık sistemine entegre etmeye çalışan var böyle

Şimdi öğren:

Büyük resimde anlatacağım, erkesin anlayacağı şekilde, detay anlatılacak seviye henüz yok burada.

Arkadaşlar sisteme çakallık yapamazsınız, sistem sizi sigorta ediyor, siz bir mal sınız, önceden Hasarınız/Kusurunuz varsa kapsam dışı kalırsınız, yok ben bilmiyodum etmiyodum o senin sorunun.

- Sıkıntı yaşadın, o sıkıntı sende poliçe öncesinden beri olan bir durum, yararlanamazsın.

- Sıkıntı yaşadın, çakallık yapıp yararlanma diye bekleme süresi dolmadı, yararlanamazsın.

- Sıkıntı yaşadın, bekleme süresini bekledin, gittin. Sonradan tıbbi geçmişinde bundan müzdarip olduğun, tanı konulduğu ve başta sigorta olurken gerçek beyan vermediğin anlaşıldı, yararlanamazsın,

-Sıkıntı yaşadın, yaşadığın sıkıntı, daha önce olan yada poliçenin baştan karşılamadığı bir duruma bağlı olarak gelişti, yararlanamazsın,

-Hiçbir koşulda bekleme süresini kısaltmazsın, sadece Doğumla ilgili bazı firmalar iki kat fiyat çekip, bir miktar geri alıyorlar, hepsi bu, bundan başka ücret fazla vereyim bekleme süresi düşsün yok öyle birşey,

-Bu yüzden sağlam iken, sağlıklı iken, gidin özel sigortanızı yaptırın, bekleme süresini geçin, geçtikten sonra 5 yıl daha devam edin ve olsa bile rahatsızlığınız çok yardırmayın. Bu süre sonunda “Ömür boyu yenileme Garantisi” edinin. Ondan sonra emmeli/gömmeli patlatın her yıl ücret ödeyip, gerekirse fazla ödeyip.

Yoksa diyelim yaptınız sigorta, 6 ay sonra sıkıntılı durumlarınız oldu, gittiniz büyüm çaplı ameliyat yada tedavi geçirdiniz, sigorta yenilen süresi geldi, şirket “Ben seni yenilemiyorum” der ve bırakır, yani sigorta yapmaz yeniden, kalırsınız öyle. Bu yüzden Ömür boyu yenileme Garantisi alana kadar devam.

• quote:

quote:

quote:

30.01.2018 poliçe tarihi

Davamı açarım.

bizim ülkemizde sigortalanan sigorta sirketini sigortaliyor . hiçbiri senin sağlığını düşünmez prim tutarını aşarsan sigortani iptal edip ameliyata porc icinde gireni bile gördüm bu yüzden büyük firmaları öneriyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Dediğim gibi bu verdiğim fiyat Ankara için geçerli şehirden şehre göre değişmekte fiyatlar. Online sitelerden sorgulamak yerine sigorta acentalarından sordurmanızı tavsiye ederim.

tsk ler bilgi için ama saçma teklifler veriyorlar bende kocaeli deyim enuygun.com dan ray sigortadan teklif almıslar sizinkide ray idi çocuga 725 anneye 675 toplam 1400 gibi fiyat vermişler siz 800 tl dediniz iki kişi nasıl oluyor böyle anlamak zor bu fiyatlar hiç uygun değil ..tek tek şigorta yapsanız daha uygun arkadasım anadolu dan yaptı 580 tl tek kendini demekki tek tek siğorta yaptırmak daha mantıklı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.