Şimdi Ara

Ericle konuştum;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.678
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aliexpressteki meşhur ericle konuştum; gözlük satışının devam edip etmediğini son durum bilgisi istedim sattığını söyledi fakat ödemeyi istanbuldan biriyle yapacağımı eğer elinde varsa ordan gönderileceğini yoksa kendisinin göndereceğini söyledi, daha önce konu hakkında konuşan varsa bilgi eklemesi yapabilir, detaylı bilgi olursa editleyeceğim.

• AE den kalktı mı Eric in ürünleri. Son alışverişimde defolu yollamıştı(aynı dönem herkese defolu yollandı) ama önceki sorunsuz alışverişlerimden ötürü hala öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitmaker kullanıcısına yanıt
    O defolu sattıklarından biride benim, benimle birlikte sattığı bir kaç arkadaş daha forumdaki "erick fanatiklerine" resimlerle erickin 5 para etmez gözlüklerini açıkladığı zaman aliexpressinde etkisiyle paşa paşa adam gibi gözlükle değişim yaptı. Gelen gözlükleride kullanmadan aldığım fiyattan forum üyelerine verdim.

Klasik esnaf lokantısı mantığıyla hareket eden, 3 tane gözlük satınca hemen triplere girip müşteriyi umursamayan adamdan ne gözlük alırım nede aldırtırım.

Almak isteyenlerin kendi özgür iradesidir. Arada Aliexpress güvencesi yok bir şey yok, bu adam aliexpress varken arada böyle bir şey yaptı. Şimdi Allaha emanet gözlük almak isteyenler kendileri bilirler. Ben olsam almam.

Şuan Rayban aviator 3025 almak için gözlükçü arıyorum. Aako falan vardı hatırladığım, varmı adam gibi satıcı önerebilecek olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMETH_ -- 4 Mart 2017; 17:30:24 >
  • Eric hariç diğerlerinden net bir cevap alamadım dhgate.com dan rastgele bir satıcıdan 2140 aldım kalite güzel olsa da boyut ve eğimi hoşuma gitmedi aooka'da detaylı bilgi vermiyor ürünler 1:1 diyor fakat kime sorsan 1:1 diyor.
  • Ben ericten rb2140 aldım almadan önce 30 kere abi bak eğimli model değilmi? diye sordum evet abi evet eğimli merak etme diyerek dümdüz rb2140 gelince bir daha tövbe diyerek o adamı sildim ve 2. gözlüğümü aooka dan aldım rb2132 gayet memnun kaldım 2132 camlarını çıkartıp optik gözlük yaptım çok güzel oldu tavsiye ederim. 1 yıldır kullanıyorum hala sapa sağlam.
  • MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Yamuk gözlük gönderdi. Bunu da çok güzel bir dille ifade ettim ve dispute açmayacağımı böyle şeylerin olabileceğini bunun 4. Alışverişim olduğunu söyledim. Bir sipariş daha geçeceğim discount ver bari diye ekledim ama ne cevap ne bir şey o günden sonra. Karaktersiz biri bu konularda.

kırılan ilk siparişime taktım camları. Böylelikle yamuk çerçeveden sağlam camlar kurtarılmış oldu.

• guguk kullanıcısına yanıt
    alacak adam yok o halde araştırmaya devam
  • MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    Aako gearbest'te halen satış yapıyor ama bulamadım sayfasını hocam. Ben ray-fans'dan 2 tane gözlük aldım iç yazıların silinmesinin haricinde bir problem yaşamadım. Orayı da öneririm size satıcı ile irtibata geçip aliexpress sayfasını isteyebilirsiniz.
  • Gokcesel kullanıcısına yanıt
    aako dhgate.com'da satışı var şuan konuştum kendisiyle sadece ürünüm birebir diyor eğim konusuna net cevap alamıyorum. Ray-fan'sın kendi sayfasında 50dolardan falan bahsediyor bu çok geldi bana aliexpresste daha ucuza satıyor olabilir mi?
  • 50 dolar çok. 30 Dolarda çoktu. Aaokadan alıp cam taktıracağıma trendyoldan orjinal 2132 tortoise 250 tl ye almıştım bu yaz.

İndirim kovalamanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gandalfthepurple G kullanıcısına yanıt
    rayfans'da kıyafet var sadece şuanda, aooko ise eğimli göndermediğine dair söylentiler var emin olamadım. son zamanlarda 2140 alan varsa bilgelndirse güzel olur
  • Eric in gözlükleri aooko dan daha mj kaliteli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetunall M kullanıcısına yanıt
    İkisini de denedim Eric diyorum. Ama Aooko dan bir defa alışveriş yaptığım için net bir karşılaştırma olmayabilir

• asemihc A kullanıcısına yanıt
    ray-fans daha ucuza satıyor hocam. Konuşmanızı o yüzden önerdim pazarlık bile yapabilirsiniz verdiği fiyattan bir kaç dolar daha indiriyor.
  • Gokcesel kullanıcısına yanıt
    ben bir iletisime geceyim o zaman tesekkurler.

• konuda deneyimli kişiler olduğu için buradan sormayı tercih ettim yardımcı olursanız sevinirim . aliexpressten yüzden fazla siparişim olmasına rağman daha önce hiç gözlük vs gibi 1:1 ürün getirtmedim. ilk olarak gözlükçüye gidip bi gözlük beğeniyorum daha sonra ürün numarasıyla konudaki satıcılardan istemem gerekiyor sanırsam . aklıma takılan bu eğim olayı nedir ? ve dhgate.com da sıkıntı yaşar mıyım ? süreçte farklı bi durum varsa yazarsanız ayrıca memnun olurum .
  • Gunes gozlugu konusunda konu hareketlenirse diye takibe alayim

• atoxi A kullanıcısına yanıt
    hocam konu nerede devam ediyor biliyormusunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.