Erikli Hoş Geldin Kampanyası benim bulunuduğum bölgede 18 Tl’ye geldi . Ayrıca 2016 damanacası vardı . Onu da ücretsiz yenilemiş oldum . KAMPANYA ŞARTLAR VE KOŞULLAR 1/ KAMPANYA KAPSAMI Kampanya 20 Nisan 2022 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasındadır. Kampanyaya katılım sağlayan su bayileri ve hizmet noktalarında başlayacak olan Erikli 19 Litre damacana Hoş Geldin kampanyası hakkındaki detaylar aşağıdaki gibidir. • 444 0 222 numaralı Erikli İletişim Merkezi’nden sipariş verilebilecek olan kampanya teklifleri:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grgl92 -- 7 Mayıs 2022; 18:0:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Erikli Hoş Geldin Damacana Kampanya(%40 İndirim
-
-
teşekkürler
-
Teşekkürler. Depozito bedeli de birçok markanın değişim bedelinden düşük. Güzel kampanya.
-
köy gibi bir ilçede yaşıyorum. Bizim lokasyonda geçerli mi değil mi nasıl öğrenicem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyiymiş hemen yararlanalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konya/Karatay'da 18 lira ile abonelik başlattım, Sırma damacanadan ücretsiz geçiş oluyor. Teşekkürler.
-
ERİKLİ nın buyuksehırlerdekı damacana fıyatı nedır acaba?
-
Teşekkürler
12 tane yarım litrelik (0.5) suya 30 lira kesen erikli mi? nasıl, eğleniyor muyuz?
Çeşmeden için daha iyi, çok meraklısıysanız eve en ucuzundan arıtma alın o daha mantıklı.
Niye alınır merak konusu gerçekten. Değil %40, damacanası 10TL olsa yine para verilmez.
-
çeşmeden içip böbrekleri ele mi alıyorsunuz ?
-
Tamam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıllardır içiyorum böbrekler yerine duruyor. Bu suların bildiğin kuyudan çekilen arıtılmış su olduğunu veya özellikle Eriklinin tüm testlerde aldığı sıralamayı araştırmak için google yeterli.
-
Erikli içilebilir su sıralamalarında bayağı sonlarda yer alıyor. Öyle bildiğiniz gibi iyi bir su değil. Eskidendi o.
google docsambalajli_sular_tablosu_g29https://docs.google.com/spreadsheets/d/1f5rohgCt4gTugo2Tfe6Ro7ynxC417KahgCG56A9OQSE/edit#gid=1623161834 -
444 02 22 arayp 4'e basınca açık adres olarak kontrol sağlıyorlar.
-
ankara eryamanda 18 tl olarak faydalandık teşekkürler
-
Bunu içeceğinize banyo suyu için daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Damacana için bile alınır teşekkürler
Kaynak suyu dolduruyorum 19lt iyi olur suyuyla da çay demlerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
12 tane yarım litrelik (0.5) suya 30 lira kesen erikli mi? nasıl, eğleniyor muyuz?
|
Benzer içerikler
- bim parfüm erkek
- coffy bedava kahve
- beşler nostalji sucuk
- metro market columbia orjinal mı
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- telegram indirim kanalları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X