Şimdi Ara

Erişelemez sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımda d sürücüsünde film müzik vs. gibi dosyalar vardı geçen gün format attım pc ye ve şimdi d sürücüsündeki dosyalara tıkladığımda dosyaları açmak istediğimde
    D:\..... erişilemez.
    Erişim engellendi.
    diye küçük bi pencere açılıyo ve hiç bir dosyaya ulaşamıyorum.silmek istediğimde de aynı hatayı veriyor.silemiyorumda...disk dolu bi halde kaldı ve hiç birşey yapamıyorum..dosyaları silebilmek için veya açabilmek için ne yapmalıyım..??????

• ntfs ayarlarını mı kurcaladın format atmadan önce?
  • ya aslında format dediğim pc kurtarma diye bişey yani msdos tan falan atmadım pc kurtarmayı yaptm..pc herşeyi yaptı programları falan kurdu..ntfs ayarlarına falan hiç dokunmadım..
  • bilgisayarı güvenli modda administartor kullanıcısından başlat, D sürücüsüne sağ tıkla ve özelliklere gel.
    güvenlik sekmesinden Gelişmişe tıkla, izinlerdeki ekle butonuna tıkla ve " everyone " yaz, tamam'a tıkla.
    D:\ sürücüsüne girmeyi dene olacak mı? olmamışsa buraya yaz.

tam olarak hatırlayamıyorum ama bunun gibi birşeydi, eğer olmazsa buraya yazarsın
  • ya bişey sorucam komik olucak ama güvenlik kipine nasıl giriyoduk xp home editionda bugüne kadar hiç girmeyi denememişim galiba bulamadım bi türlü
  • bilgisayarı yeniden başlat, açılırken sürekli F8 tuşuna bas, çıkan listeden en üstte güvenli modda başlat seçeneğine gel. windows açılınca da administrator kullanıcısına gir
  • saol ya tam olarak senin dediğin gibi olmadı ama benzeri oldu çok saol valla bi ufuk açtınekle kısmı dosyalarda çıkmıyodu dosyalarda sahip yokmuş ondan öle oluyomuş bi admin atayınca ekle butonuda açıldı oraya everyone yazınca çıktı bide işin kötüsü dosyaların hepsine bu işlemi tek tek yapmak gerekiyo şimdiye kadar 1saatte %20sinianca yapabildim..yardımcı olduğun için çok saol...
  • klasörlere yapmayı dene, alt dizinlere de uygula dersin. ya da sürücüye yap.

o söylediğin şeyi de sen söyleyince hatırladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.