Şimdi Ara

Erkan Zengin Borsa'ya Bildirildi! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
5.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Paşa Hazretleri En büyük transfer calimi önce Selcuk sonra Hamittir. Selcuğu Fbnin son ana kadar istediğini Fbli eski bir oyuncu acikladi. Kendisinin son ana kadar ikna etmeye calistiğini vs. Tapelerde bile Fbnin Selcuğu ne kadar istediği ortada.

GS, Alperi istese alirdi. Eskisehirin önce fiyatta anlasip, sonra fiyat artirmasi nedeniyle GS vazgecti. Bu yüzden transfer calimi denemez.
  • Fener şark kurnazlığı yapmasaydı alabilirdi Erkan'ı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PierreHöjbjerg34

@Paşa Hazretleri En büyük transfer calimi önce Selcuk sonra Hamittir. Selcuğu Fbnin son ana kadar istediğini Fbli eski bir oyuncu acikladi. Kendisinin son ana kadar ikna etmeye calistiğini vs. Tapelerde bile Fbnin Selcuğu ne kadar istediği ortada.

GS, Alperi istese alirdi. Eskisehirin önce fiyatta anlasip, sonra fiyat artirmasi nedeniyle GS vazgecti. Bu yüzden transfer calimi denemez.

konu başlığı "ERKAN ZENGİN Borsaya bildirildi " içerdeki mesajlara bakın. Bi konu bu kadar saptırılır ... Bize ne hamitten selçuktan GS nin konusu bile geçmiyor , neyin kafasını yaşıyorsunuz gençler ...
  • "NASA'ya da bildirseler Trabzon'a gitmem" sözleriyle olay yaratan Erkan Zengin, bugün Trabzonspor'la resmi sözleşme imzaladı. Törende yaptığı konuşmada Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'ı suçlayan Zengin, "Trabzonspor benim her şeyim" dedi. İbrahim Hacıosmanoğlu ise, "Erkan'la konuşmamız 10 dakika bile sürmedi. Erkan için İsveç'e iyi ki gitmişim. Trabzonspor için her yere giderim" diye konuştu.

Erkan Zengin Borsa'ya Bildirildi!

Tartışmaya gerek yok, adam artık Trabzonspor futbolcusu ve yıllık alacağı miktarı biz belki de hayatımız boyunca çalışarak elde edemeyeceğiz. Hacıosmanoğlu ile Trabzonspor'da artık endüstriyel futbolda ben de varım artık dedi. Çekilen kredilerin geri ödemesinin de olduğunu hatırlatmak lazım kendilerine pek dinleyeceğe benzemiyor.

• Şimdi trabzonsporlu arkadaşlarım yanlış anlamasın ama hiçbir başarı (haliyle gelir) olmadan ve yabancı sınırı kalkmışken erkan gibi bir oyuncuyu bu şartlar altında almak bana zerre mantıklı gelmiyor. Hani galatasaray fenerbahçe şampiyonluk primiydi şampiyonlar ligiydi falan gelirleri olduğundan bi miktar yine çöpe atabilecek paraları bulunuyor da, Sırf çalım attık haha demek için hem taraftarın hem oyuncunun istemediği bir transferi yapmak ne kadar akıl kârı tartışılır bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

Şimdi trabzonsporlu arkadaşlarım yanlış anlamasın ama hiçbir başarı (haliyle gelir) olmadan ve yabancı sınırı kalkmışken erkan gibi bir oyuncuyu bu şartlar altında almak bana zerre mantıklı gelmiyor. Hani galatasaray fenerbahçe şampiyonluk primiydi şampiyonlar ligiydi falan gelirleri olduğundan bi miktar yine çöpe atabilecek paraları bulunuyor da, Sırf çalım attık haha demek için hem taraftarın hem oyuncunun istemediği bir transferi yapmak ne kadar akıl kârı tartışılır bana göre.

Biz de çok farklı düşünmüyoruz. Erkan iyi bir oyuncu olabilir ama böyle bir ortamda bu kadar para vermek çok mantıksız.
  • quote:

Şimdi trabzonsporlu arkadaşlarım yanlış anlamasın ama hiçbir başarı (haliyle gelir) olmadan ve yabancı sınırı kalkmışken erkan gibi bir oyuncuyu bu şartlar altında almak bana zerre mantıklı gelmiyor. Hani galatasaray fenerbahçe şampiyonluk primiydi şampiyonlar ligiydi falan gelirleri olduğundan bi miktar yine çöpe atabilecek paraları bulunuyor da, Sırf çalım attık haha demek için hem taraftarın hem oyuncunun istemediği bir transferi yapmak ne kadar akıl kârı tartışılır bana göre.

Bunun bizde farkındayız , artık yapacak bir şey yok da bu forumda kaç tane fb li taraftar var bilmiyorum hepsine aynı cevabımı vereceğiz , siz forumları eskiye doğru okuma alışkanlığınız yok mu ?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

Bunun bizde farkındayız , artık yapacak bir şey yok da bu forumda kaç tane fb li taraftar var bilmiyorum hepsine aynı cevabımı vereceğiz , siz forumları eskiye doğru okuma alışkanlığınız yok mu ?..

Birincisi ben fenerbahçeli değilim, Galatasaraylıyım.

2.si transferin konusu açılmış, transfer hakkında trollemeden ciddi bir şekilde görüşümü bildirmişim bunun neyi canınızı sıktı acaba? Eğer insanların yorum yapmasını istemiyorsanız konuyu açar açmaz kitleyin,haber siteleri gibi olsun. Veya sadece "umarım faydalı olur" tarzı yorumları istiyorsanız 5-10 tane bot alın, her konuya onlara mesaj attırın. Siz forum nedir onu anlayamamışsınız daha milleti eleştiriyorsunuz kendinizce.

• quote:

quote:

quote:

2.si transferin konusu açılmış, transfer hakkında trollemeden ciddi bir şekilde görüşümü bildirmişim bunun neyi canınızı sıktı acaba? Eğer insanların yorum yapmasını istemiyorsanız konuyu açar açmaz kitleyin,haber siteleri gibi olsun. Veya sadece "umarım faydalı olur" tarzı yorumları istiyorsanız 5-10 tane bot alın, her konuya onlara mesaj attırın. Siz forum nedir onu anlayamamışsınız daha milleti eleştiriyorsunuz kendinizce.

Arkadasim bn bu foruma 2005 te uye oldum bana forum akli verme , sen forum kullanmasini cok biliyorsa yorum yapmadan once neler yazilmis neler cizilmis bi ojursun ondan sonra yaparsin yorumunu biz burda binlerce muhalefete ayni cevabi verecez arkadas. Az usenmeyinde okuyun ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadasim bn bu foruma 2005 te uye oldum bana forum akli verme , sen forum kullanmasini cok biliyorsa yorum yapmadan once neler yazilmis neler cizilmis bi ojursun ondan sonra yaparsin yorumunu biz burda binlerce muhalefete ayni cevabi verecez arkadas. Az usenmeyinde okuyun ...

Arkadaşım bende 2007de üye oldum ne var, sidik mi yarıştırıyoruz burda? Demek ki 2005den beri burdasın ama daha anlayamamışsın mantığını. Ayrıca neden sen cevap vermek zorunda hissediyorsun kendini ben onu anlayamadım, sen mi yaptın bu transferi? Ben kendi görüşümü belirttim, eğer benim görüşümle ters düşen bir düşüncen varsa alıntılarsın konuşur tartışırız, forumun amacı bu zaten. Erkandan banane, neden onun hakkında bir yorum yapmak için 4 sayfalık konuyu okuyayım görende bilimsel tartışma sanacak ne ilginç insanlarsınız yahu.

• Aklıma bu gekdi bu transferden sonra.

[DHTUBE=SABAN GALATASARAY FENERBAHCE GS/FB:http://youtu.be/imJw7mU2LBs]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım bende 2007de üye oldum ne var, sidik mi yarıştırıyoruz burda? Demek ki 2005den beri burdasın ama daha anlayamamışsın mantığını. Ayrıca neden sen cevap vermek zorunda hissediyorsun kendini ben onu anlayamadım, sen mi yaptın bu transferi? Ben kendi görüşümü belirttim, eğer benim görüşümle ters düşen bir düşüncen varsa alıntılarsın konuşur tartışırız, forumun amacı bu zaten. Erkandan banane, neden onun hakkında bir yorum yapmak için 4 sayfalık konuyu okuyayım görende bilimsel tartışma sanacak ne ilginç insanlarsınız yahu.

Ya sacma sacma konusup durma , sidikmi yaristiyoruz derken sen yaristirmissin , bn forum acemisi d3gilim diyorum sende bn 2007 de uye oldum diyorsun kim sidik yaristiriyor.

Forum mantigini maalesef sen anlamamissin ve cok bos konusuyorsun , demissinki transferleri senmi yaptinda ustune aliniyorsun; bende sana diyorumki konuyu azcik okusaydin yorumlarin cogunun ts taraftarina yuklenmek oldugunu okumus ve bos cumleler kurmamis olurdun.

Forum kulturunde konu kirliligi olusturmamak icin eskiye biraz bakarsin , sen bu tutumunla butun tabulari yikmis oldun , tekrikler ...

• Erkan ilk maçında 2 asist yaptı, tartışmalar sona erebilir artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Erkan ilk maçında 2 asist yaptı, tartışmalar sona erebilir artık.

Henüz değil. Kadıköyde gol atacak ya da en azından asist yapmalı. Ondan sonra transferi onaylanır:)
  • yuhalandi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: devcity

yuhalandi mi

http://www.ligtv.com.tr/haber/soz-macin-yildizinda-o-an-beni-bitirdi

• EhrimeN kullanıcısına yanıt
    Revivo ilk maçında 3 gol atıp devre arası postalanmıştı Bu yorum için erken bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkisacabeedee

Revivo ilk maçında 3 gol atıp devre arası postalanmıştı Bu yorum için erken bence.

Revivo nereye poslanmıştı. Galatasaraya mı:)
    Ayrıca çok yetenekli bir oyuncuydu. Türkiyede başarılı da oldu. Tanımasak yutturacan yani.
  • adizman kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen futbol takip ettiğinden emin misin ? Revivo fenerbahçeden gönderildi. Galatasaray aldı. İlk maçında 3 gol attı.
    Ama geri kalan 3-5 ay yattı. 5 ay sonunda da "GALATASARAYDAN" gönderildi.

Tanımasak yutturacan demişsin de belli ki mesajımı çözememişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkisacabeedee

Kardeş sen futbol takip ettiğinden emin misin ? Revivo fenerbahçeden gönderildi. Galatasaray aldı. İlk maçında 3 gol attı.
    Ama geri kalan 3-5 ay yattı. 5 ay sonunda da "GALATASARAYDAN" gönderildi.

Tanımasak yutturacan demişsin de belli ki mesajımı çözememişsin

Arşivlere bi bakalım doğru mu söylüyorsun.

Yıldırım: Revivo’nun transferi etik değil

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Revivo’nun Galatasaray’a transferinde sarı-kırmızılı kulübün yöneticilerinin tavrını etik açıdan doğru bulmadıklarını söyledi.

29 Ocak— Aziz Yıldırım, “Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın’ın bizle bağlarını koparmadan Revivo ile görüşmeyeceklerini söylemesine rağmen, öğrendik ki, Revivo Fenerbahçe’den ayrılmadan 4-5 maç önce, Galatasaraylı yöneticilerle bir evde görüşmüş. Galatasaraylı yöneticilerin bize görüşme yapmadıklarını söylemelerinden rahatsızlık duyduk. Burada etik olmayan durum, mukavelesi devam eden oyuncuya talip olup, aklını çelmektir. Davranış biçimi yanlıştır” dedi.

http://arsiv.ntv.com.tr/news/199362.asp#BODY

Ayrıca söz konusu olan Revivo'nun gönderilmesi veya kendisinin gitmesi değil . Yazdığın mesajda onu kötü bir oyuncu gibi lanse etmendi. İlk maçta 3 gol attı da sonra postandı demendi.

Fenerbahçede iki yıl başarılı bir şekilde oynadığını , 2001'deki şampiyonlukta önemli katkısı olduğunu, 66 maçta 29 gol attığını, Galatasraya bedelsiz olarak transfer olduktan sonra Fenerbahçe taraftarlarının onun ismini "Hain Revivo" olarak değiştirdiğini de hatırlatayım sana.

İyi günler.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.