Şimdi Ara

Erkan Zengin Borsa'ya Bildirildi! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
5.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mehmet Topuz olayı ile bunun alakasını kuran bir tek Trabzonspor kulübü ve taraftarı olsa gerek. Adam kendisi parası ödenmediği için Fenerbahçe'ye gelip "serbest kalıyorum size gelmek istiyorum" diyor. Kendi kulübüne de alacaklarım sizde kalsın 500 bin euro da vereyim siz de kazanın diyor.

Burada bir ayıp var ise adamın parasını ödemeyen Eskişehirspor'da vardır. Geç yatırana da bir ceza vermek lazım sonuçta.

Ayrıca Fenerbahçe transferi hiç zorlamayıp bir teklif yapıp kabul edilirse edilir yoksa güle güle dedi. Trabzonspor sabri gibi kendi kendini çalımlıyor

Bonservis için bir şey demiyorum. Aldın iyi güzel. Ama yeni yabancı kuralı ile bu adama 2 milyon verilir mi! Fenerbahçe mevcut Türk futbolcuların kontratlarını düşürüyor, Erkan'a hayatta 2 milyon vermezdi. Kazanan Erkan oldu.

Daha dün maddiş sıkıntısı olan bir kulübün sürekli futbolcu alıp bedavaya göndermesi, hatta tazminatlar ödemesi, tesis inşa ediyor olması, diğer büyük kulüplerden görece çok ama çok az TV ve sponsor geliri olması, başarıya bağlı geliri de olmaması ve üstüne üstlük bu sene de ufukta iyi bir avrupa kupası geliri falan görünmemesi gibi şartlara rağmen paraları har vurup harman savurması nedendir? Ya kulübü iflasa sürüklüyorlar ya da birileri bazı durumlarda kolluyor.

Yalnız birisi büyük markaların sponsorluğundan bahsedip Avni Aker'in dışında Porsche amblemi olmasını örnek vermiş Hİç başka stadyum görmedi herhalde. Bir ara Doğuş Oto hangi markaları temsil ediyor baksın. Adam sponsorunu Porsche sanıyor

• Öncelikle trabzon için saçma bir transfer oldu 4 ay sonra yabancı kuralı değişecek bu adam 30 yaşında sen buna 2 milyon küsür para ve yetenekli bir santrafor veriyorsun ki bu herif erkandan kesinlikle daha değerli.

erkan da borsa değil nasa diyordu ne olmuş ki bir haftada onun dışında trabzon taraftarı böyle bir adamı nasıl sindirmiş ya adam fenerbahçe diye yırtındı çok ilginç

Erkan Zengin Borsa'ya Bildirildi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Erkan'a sormak lazım hani sadece fb'de oynarım demiştin, acaba ne değişti diye

Ts'ye hayırlı, fb'ye geçmiş olsun

Gecmis olsun derken? Fenerbahce klubu çabalamış da futbolcu gelmemiş gibi futbolcu yirtindi gelmek icin gelemedi ama. Sonunda yüz ifadesinden belli zaten durumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oglum saka maka adama uzuldum butun karelerde yuzu cok asik hayal kirikligi yasamis gibi futbolunada yansir

• Bence asıl hayal kırıklığı yaşayan sizlersiniz yorumlarınıza da yansıyor zaten takmayın bu kadar kafaya..
  • Ülkemizde transferlerin hala böyle inatlaşmalarla yapılması amatörce yönetilmenin kanıtıdır.

Bu örnek için demiyorum bütün kulüplerimizde bunların örneği var.
  • Konu hazımsızlık mesajları ile dolu:). Fblilere çok sıkıntı yapmış bu durum. Bu açıdan bakarsak transfer doğru demek ki..
  • yuh karsilamaya gitmisler.. Erkan'da uclu cektirmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

Bu ne rezilliktir böyle?Trabzonspor kulübü nasıl olurda Erkanın ayagına gider?Kulübü iyice ayaga düşürdünüz.
    Ama ne güzel bir Ülkede yaşıyoruz.Başarısızlıgı,kötü yönetimi ve verilmeyen sözleri 1 yaygaralı Transferle unutturuluyor.Sonra bizde niye başarılı olamıyoruz derler.Halbuki kafayı biraz çalıştırsalar neyin ne oldugunu görecekler.

Rahim abi , Aziz yildirim zamaninda topuz'un ayagina neden gittiyse Iho da o yuzden gitti.Ikisi de nispet yapti bak ben istedim oldu diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: devcity

yuh karsilamaya gitmisler.. Erkan'da uclu cektirmis

ne koydu be size , bu kadar zorunuza gideceğini bilseydik inan daha erken alırdık daha çok zorunuza gitsin diye ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

ne koydu be size , bu kadar zorunuza gideceğini bilseydik inan daha erken alırdık daha çok zorunuza gitsin diye ...

FB Erkan'i almak icin hicbirsey yapmadi.. Bonservisin elindeyse gel dediler....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

FB Erkan'i almak icin hicbirsey yapmadi.. Bonservisin elindeyse gel dediler....

haaa erkana uefaya şikayet et dava bir kaç yıl sürer bu süre zarfında geçiçi lisansla bizde oynarsın diye bi fenere yakışır bi tezgahla almaya çalışmadınız yani ... biraz araştır bakalım ...

• Trabzon'un yerel basını da ateş püskürüyor bu trasfere. Onlar da hazımsız galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Öncelikle trabzon için saçma bir transfer oldu 4 ay sonra yabancı kuralı değişecek bu adam 30 yaşında sen buna 2 milyon küsür para ve yetenekli bir santrafor veriyorsun ki bu herif erkandan kesinlikle daha değerli.

erkan da borsa değil nasa diyordu ne olmuş ki bir haftada onun dışında trabzon taraftarı böyle bir adamı nasıl sindirmiş ya adam fenerbahçe diye yırtındı çok ilginç

hocam olcan da bjkyi istiyordu ama gs ye gitti.demek ki para konuşuyor futbolda.

aynı yaştaki adama 4 milyon +salih dursun ödemesi yaptı gs. aldığı verim de ortada. üstüne salih de gayet iyi oynuyor trabzonda beğeniyorum ben.

164616. kez erkan transferinden çoğu trabzonsporlunun memnun olmadığını belirtmek istiyorum. erkanı karşılayan adamlar da herhalde iho nun köylüleri falan.

• bcan402 kullanıcısına yanıt
    hocam olcan menejer manipülasyonu aynı gökhan töre gibi

olcan ın annesi aysel teyze ve babası benim anneannem ile 20 yıllık komşu belki daha fazla olcan galatasaraylı bir insan olarak yetişmiş biri bilgi sağlam yani gökhan töre de ciddi manada beşiktaşın bir taraftarı ikiside gönüllerindeki camiada şuan ama menejerler fiyat yükseltmek için iki oyuncuyu bu şekilde kullandılar yazın

ben gerçek trabzon taraftarının avni akerde ilk maçtaki olumlu veya olumsuz tepkisini merak ediyorum doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Erkan'a sormak lazım hani sadece fb'de oynarım demiştin, acaba ne değişti diye

Ts'ye hayırlı, fb'ye geçmiş olsun

Gecmis olsun derken? Fenerbahce klubu çabalamış da futbolcu gelmemiş gibi futbolcu yirtindi gelmek icin gelemedi ama. Sonunda yüz ifadesinden belli zaten durumu.

Adınız geçtiği için adetten dedim.

Erkan Zengin iyi oyuncu olabilir ama yıllık 2 milyon euro hem de yabancı sınırının serbest bırakıldığı senede çok fazla para. Ama herhalde Trabzon'un vardır bir bildiği.

Tabii bir de Trabzon'da " Ben fenerde oynamak istiyorum " dedikten sonra bazı yerel gazete ve taraftarlar hoş karşılamamışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

hocam olcan menejer manipülasyonu aynı gökhan töre gibi

olcan ın annesi aysel teyze ve babası benim anneannem ile 20 yıllık komşu belki daha fazla olcan galatasaraylı bir insan olarak yetişmiş biri bilgi sağlam yani gökhan töre de ciddi manada beşiktaşın bir taraftarı ikiside gönüllerindeki camiada şuan ama menejerler fiyat yükseltmek için iki oyuncuyu bu şekilde kullandılar yazın

ben gerçek trabzon taraftarının avni akerde ilk maçtaki olumlu veya olumsuz tepkisini merak ediyorum doğrusu

merak edilecek pek birşey yok aslında...kötü oynamadığı sürece o formayı giyene tepki göstermezler

bu takımda fatih akyel gibi bir adam bile forma giydi..düzgün oynadığı sürece akyel'e bile tepki gösterilmedi.

• Transferden kesinlikle ve kesinlikle memnun değilim. O nasıl bi maliyet ya hayırdır borçsuz-zengin bi kulüpmüymüşüz de haberim mi yokmuş?

Bu yönetimle alakalı burnuma iyi kokular gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PierreHöjbjerg34

GS, Alperi istese alirdi. GS Alperi 2 nedenden dolayi almadi. 1-Eskisehirle fiyatta anlastik, sonra Eskisehir fiyat yükselti. GSde vazgecti. 2-Alper gelseydi, Melo alinmayacakti.

Stochu GS asla KAPa bildirmedi. Stochtan Polat vazgecti.

GS, Hamit ve Selcuğu kimin elinden aldi?

GS Hamit'i Fenerbahce'nin elinden aldi. Selcuk'u almadi. FB devre arasi teklif yapti. TS yonetimi sene sonu gelin dedi. Sene sonu gidildiginde Selcuk gs İle anlasmis. Kiyasiya bir rekabet falan olmadi. Aynisi Sneijder icin de deniyor. sneijderin ismi fenerbahceyle ciddi bir sekilde anilmadi bile. o donem belhandayla ilgilenildi esas. fenerbahcenin borsaya bildirip al(a)madigi tek adam belhanda.

cardozo olayini da yazalim elimiz degmisken. cardozoyu ve emenikeyi fb beraber bildirdi. yalan degil bir cok fb taraftari cardozoyu istiyordu. sagolsun ersun hocamiz emenikeyi aldirdi ve kaziklandik. cardozodan emenike td tarafindan istendigi icin vazgecildi. cardozo benficada kariyerinin en kotu sezonunu gecirdi, nerdeyse oynamadi, degeri 6-7 milyon dustu. trabzon gitti aldi. buna transfer calimi diyenleri de gorduk helal olsun. calim genelde aninda atilir. 1 sezon sonra degil.

erkana gelirsek, fenerbahce erkan icin bir ise girismedi. erkan esesle anlasamadi, fenere geldi, konusuldu uygun bulundu. sonra eses geldi fikir degistirdi. trabzon isin icine girdi. bonserviste anlastik dedi. fenerbahce biz hevesli degiliz dedi, ilk sartlarla gelirse aliriz dedi, erkan halletsin dedi. sorun cozulemedi. haciosmanoglu gitti nasaya da bildirseler fenerde oynarim diyen adami aldi. aldigina lafimiz yok hayirli olsun. ben dahil bircok kisi pek istekli degildi erkan icin zaten. ama ille de fenerde oynarim diyen bir adami alip, fenerbahce pek ugrasmadigi halde transfer calimi demek neyin kafasi hayretler icindeyim.

ne selcuk inan ne sneijder ne erkan transfer calimi falan degildir. transfer caliminin en buyugu mehmet topuzdur sonra alper gelir.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.