Şimdi Ara

Erkan Zengin Borsa'ya Bildirildi! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
5.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başkan sırf fenere çalım atmak için isveç'e uçtu diyenlere gelsin bu resim,aziz mehmet topuzun şoförlüğünü yapıyor;

Erkan Zengin Borsa'ya Bildirildi!
  • Puhahahaaaaa , cardozodan sonra erkan agir geldi bazilarina ....

Asil zor olan feneri istiyorum diyen adami bordo mavi yapmak ...

Simdi bi ergen cikip biz istemedikte oldu diycek , bakalim ilk sazan kim ?...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz istemedikde oyle oldu.

Fenerbahçe türkiyeden bir oyuncu almak isteyecek üstelik oyuncuda ben Fenere gitmek istiyorum

diyecek ve o oyuncuyu baskası bizim elimizden alacak

Buna ancak bir trabzonlu birde kadir inanır. Aklınızı neyle yediniz arkadas anlamıyorum muhahaha
  • ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

• 2 milyon tam da yabancı sınırı kalkarken sırf fenere calim.atmak.icin yazik.değil mi kulübü böyle bir.maddi külfetin altına sokmaya değer mi

• Abi yorumlarinizi okurken utaniyorum ya , besiktaslilar hic alinmasin ama bu ulkede 2 buyuk takim var onlarin ardindan besiktas var trabzonda bursasporla ayni kademe de neredeyse , adam fenerde veya galatasarayda oynamak istiyorum diyecek ve fb,gs nin parasi ona yetmeyecek alamayacak... Komik olmayin kaldi ki adam hem gol hem asist krali olsun sene sonu gs bu adami sizden alir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: Kalitvintsev

https://twitter.com/kalitvintsev/status/557551374939217920

Erkan işi tamam

Koskoca kulübün başkanı, hocası, yöneticisi "Fenerden oyuncu kaptık" diyebilmek için futbolcunun ayağına gitmiş.

Beni ilgilendirmiyor ama
    aziz mehmet topuzun Şoförlüğünü yapmıştı. Oluyor yani böyle şeyler

Ya adamin dedigi cok acik carptirmak icin salaga yatiyorsunuz , mehmet topuz o zamanlarin en formda oyuncularindan biriydi ve besiktas deli gibi istiyordu bunun aksini iddia edemezsiniz ama bizim erkan zengini istedigimize dair bir haber aciklama bile yok , erkan bildigin istedi bizi biz de basitinden bir teklif yaptik reddedildi , hani yabanci siniri kalkmisken gereksiz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Ve fener bir oyuncuyu daha isteyip alamadı..

Belhanda harici borsaya bildiripde al(a)madigimiz oyuncu bilmiyorum . Hani stoch gibi anasayfaniza koydugunuz , alper potuk gibi borsaya bildirdiginiz oyunculardan sonra erkan zengini celme olarak gorup sevinmekte ayri konu... Buyuk bir kayip oldu fb adina gelecek vadeden bir oyuncu (!)

• Her ihtimal de Trabzon bu işten zararlı çıktı.İlk ihtimale göre Erkan gerçekten bizi istedi farz edelim Trabzonspor kendini istemediği bir oyuncuyu almış oluyor , 2. ihtimal de menajeri böyle bir oyun yaptığını düşünürsek yani Fenerbahçe açıklaması sahteyse o zaman fiyat yükseltip alan yine Trabzonspor.Olayda hiç dahilimiz yok zararlı çıkan Trabzonspor.
  • Erkan isterse her maça çıktığında Ağlasın ama işini yapsın ben razıyım.Artık transfer bitti.Fenerliler evlerine dönebilir.Burada fazla kalıp baya dertlendiler bizim için.

• atacani kullanıcısına yanıt
    Stoch olayının hala fake olduğunu anlamamanıza şaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Bakalim kimin elinde patlayacak bu adam

Ts de patladı. biz yırttık bu sefer....
  • GS, Alperi istese alirdi. GS Alperi 2 nedenden dolayi almadi. 1-Eskisehirle fiyatta anlastik, sonra Eskisehir fiyat yükselti. GSde vazgecti. 2-Alper gelseydi, Melo alinmayacakti.

Stochu GS asla KAPa bildirmedi. Stochtan Polat vazgecti.

GS, Hamit ve Selcuğu kimin elinden aldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacani

quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Ve fener bir oyuncuyu daha isteyip alamadı..

Belhanda harici borsaya bildiripde al(a)madigimiz oyuncu bilmiyorum . Hani stoch gibi anasayfaniza koydugunuz , alper potuk gibi borsaya bildirdiginiz oyunculardan sonra erkan zengini celme olarak gorup sevinmekte ayri konu... Buyuk bir kayip oldu fb adina gelecek vadeden bir oyuncu (!)

Yil olmus 2015 hala stoch'u anasayfaniza koydunuz yaziyorlar.

• quote:

Partisinin Kızılcahamam kampının son gününde önemli açıklamalar yapan Recep Tayyip Erdoğan, Aziz Yıldırım için “500 milyon dolar borcun var, banka kuracağım diyorsun” ifadelerini kullandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yıldırım’ın, ‘Fenerbank’ projesinin gerçekçi olmadığını dile getirerek, “Kulüplerin şirketleşmesine sıcak bakmıyorum. Beş yüz milyon dolar borcun var, banka kuracaksın. Bunun için izin verecek kurumlar belli. Ayrıca sanki Çevre Bakanı elindeymiş, her izin elindeymiş gibi söz veriyor. ‘Şuraya şunu yapacağım, AVM yapacağım’ demek doğru değil.” şeklinde konuştu. Futbolcuların aldığı rakamlara da tepki gösteren Erdoğan, “Rakamlar çok uçuk. Basına yansıyan paralar var ama kayıtlarda bu yok. Bu terazi bu kadar sıkleti çekmez.” dedi.

Fbnin konsolide borcunu cok fazla merak etmeme ragmen, hic bir kaynakta bulamadim. 500-700 milyon dolar arasinda olduğu söyleniyordu.

• quote:

Ersan Çelik: H.Üstünel, Stoch ile anlaşmıştı, Aziz Yıldırım, A.Polat'ı aradı biz alalım siz vazgeçin diyerek rica etti ve A.Polat kabul etti
    Ersan Çelik: H.Üstünel ise Stoch ile gelirim ya da istifa ederim dedi. A.Polat'ta o zaman "istifa et" dedi. Haldun Üstünel'de istifa etti.
  • Fb taraftarları ayrı komik gs ın önünü kesmek ve sırf çalım atalım diye kaç tane transfer yaptınız sadece gs a karşı değil bjk a karşıda çöp adamları aldığınız zamanları unuttunuz sanıyorum

• Şu olayı Mehmet Topuz olayıyla bir tutanlar rica ediyorum futbolu falan bırakıp el örgüsüne yönelsin.

• Yabancı Kuralı kalkacak ama fener erkanı alsaydı şampiyonluk şansı %30 artardı.Şu donemde mevcutları gönderip yabancı oyuncu alamaz,Alınabilecek en iyi yerliyi de kaptırmış oldu.

• Erkan'a sormak lazım hani sadece fb'de oynarım demiştin, acaba ne değişti diye

Ts'ye hayırlı, fb'ye geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.