Şimdi Ara

Erkan Zengin Borsa'ya Bildirildi! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
5.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

ilk sayfada da yazmıştım. Zamanın da mehmet topuz'u gece yarısı türlü tehditlerle kadrosuna katanların döndü dolaştı aynısı şimdi başına geldi. O zamanda mehmet topuz kameralara ağlamaklı fenerbahçedeyim açıklamaları yapmıştı. O yüzden fenerlilerin ağlamaya hakkı yok. O gün ilk önce kulübü ile anlaşılır sonra futbolcuya bakılır diyenler şimdi önce futbolcu ile anlaşıp sonra işi kulübe götürüyolar. Yani bi tutarlılık gerekiyor.

Kardeş aglayacak durum yok zaten kimsenin agladıgı felanda yok.Asla bir Mehmet topuz yada Alper etkisi yaratmayacak bir olay.Ha kendi adıma konusayıp gelse iyi olurdu diye düşünüyorum.İyi bir hamle oyuncusu olurdu.
    Fenerbahceyi her konuda eleştirin ama transfer konusunda eleştiremezsiniz.
    Erkan olayında oyuncu kendisi gelip Fb ile anlaştı.Oyuncu kendisi serbest kaldıgını söyleyip Fenerbahcede oynamak istedigi söyledi.

• Hani Fenerbahçe olmazsa İsveçe dönecekti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Hani Fenerbahçe olmazsa İsveçe dönecekti ?

Hocam bu tür konuşmaları çok gördük bundan sonra da olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Hani Fenerbahçe olmazsa İsveçe dönecekti ?

Erkan Zengin Borsa'ya Bildirildi!

Hani dönecekti, hani hani
  • bircok fenerli gibi dusunuyorum. ne ille de gelsin diyordum ne de gelmesin. iyi bir yedek olurdu. trabzonda yildizlasabilir. herkes icin hayirlisi olsun.

burdan bir transfer calimi cikmaz cunku fenerbahce olaya dahil bile olmadi uzaktan seyretti. fenerbahce erkanda israrci olsa trabzondan cok para verebilecegi asikardi. topuz olayiyla cok farkli. erkani ancak bonservissiz almayi kabul etti kulup. diger taraftan ts kulubu de bu kadar keskin aciklamalar yapan bir futbolcuya kolay kolay isinamaz. ben olsam almazdim.

• judith kullanıcısına yanıt
    Komik çocuk sadece adam "Fenerbahçe olmazsa İsveçe giderim.Trabzon falan da istiyorsa olmasın ben Fener için geldim." açıklamasını yapıp Trabzona niye gitti diye soruyorum. Trollemeye çalışacağını okuyup anla. Üstteki Trabzonlu arkadaş güzelce yazmış. Biri bişey yazsın da saçmalayayım falan diye mi bekliyorsun nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: devcity

quote:

Orijinalden alıntı: Xenil1905

Her zaman fenerin yaptığını şimdi fenere yaptılar

pardon ? hickimse FB nin elinden oyuncu alamaz,, FB isterse alirdi.. iyi oldu gelmedigi , yabanci siniri kalkti

Kimse fbnin elinden oyuncu alamaz mi? Cardozo, Erkani TS aldi. Hamiti GS aldi. Ona bakarsan, GSde Alperi istese alirdi. Teklifini artirmadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: P3

quote:

quote:

pardon ? hickimse FB nin elinden oyuncu alamaz,, FB isterse alirdi.. iyi oldu gelmedigi , yabanci siniri kalkti

Kimse fbnin elinden oyuncu alamaz mi? Cardozo, Erkani TS aldi. Hamiti GS aldi. Ona bakarsan, GSde Alperi istese alirdi. Teklifini artirmadi.

cardozo fiyat yüksek tutukdu diye almaadık o fiyatın oyuncusu değildi alsak pişman olurduk
    erkan içinde bonservisi elinde olsa alınabilir bir oyuncuydu zaten yabancı sınırı kalkmışken gereksiz para verilmesi saçma olurdu vazgeçildi
    biz hamitle ilgilenmedik hamit bizimle ilgilendi ücretini artırabilsin diye zaten sakatlık süreci gol sayısı performansı ortada
    hiç alamadığımız için pişmanlık duyduğumuz yok
    erkan ı da iyi ki biz almadık boş yere kadro kalabalıklaşıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ayrıca ezeli rakibi fenerbahçeyi istiyorum nasaya da bildirdeler trabzonsporda oynamam denen bir oyuncuyu aldınız fotoğraftan da ne kadar sevinçli olduğu belli
    ne hayır göreceksiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll King

quote:

quote:

quote:

cardozo fiyat yüksek tutukdu diye almaadık o fiyatın oyuncusu değildi alsak pişman olurduk
    erkan içinde bonservisi elinde olsa alınabilir bir oyuncuydu zaten yabancı sınırı kalkmışken gereksiz para verilmesi saçma olurdu vazgeçildi
    biz hamitle ilgilenmedik hamit bizimle ilgilendi ücretini artırabilsin diye zaten sakatlık süreci gol sayısı performansı ortada

Hamitle ilgilendiniz. O dönemi cok iyi hatirliyorum. Hamitle ilgilenmedik diyorsunuz, o dönemde forumlarda peki neden Hamitli ilk11ler yapiyordunuz? Bu forumda da cok kisinin Hamitli ilk11ler yaptiğini o dönemde görmüstüm. Selcuk ve Sneijderden zaten bahsetmeye bile gerek görmedim.

Bende GSnin Alperi almadiğindan hic pismanlik duymadim.

Peki Emenike gibi bir kontraatak oyuncusu o fiyatinin oyuncusu muydu? Cardozo yerine onu aldiniz. Emenikenin kac golü var? Cardozonun kac golü var? Pisman degil misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Troll King

quote:

quote:

quote:

Cardozoyu almammızın sebebi fiyat değil ersun yanaldır.

Emenike ve Cardozo aynı anda Kap'a bildirildi ve Ersun hoca tercihini Emenike'den yana kullandı.

• quote:

Hamit Altıntop tranferini kendisinin engellemediğini de belirten Kocaman, "Hamit'e teklifte bulunduk ama transfer gerçekleşmedi. Sayın Ali Yıldırım'ın Hamit transferindeki sözleri her şeyi anlatıyor. Geçmişte kalmış bir konu, Hamit, Galatasaray'a hayırlı olsun. Fernandes ve Mustafa Pektemek için bir talebim olmadı. Bir oyuncunun ayrılma tercihi olursa onun yerine transfer talebim olabilir. Takımdan ayrılacak oyuncular olacak. Bienvenu ile ilgili bir verdiğimiz bir karar yok." ifadelerini kullandı.

@Troll King
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalitvintsev

https://twitter.com/kalitvintsev/status/557551374939217920

Erkan işi tamam
     Erkan Zengin Borsa'ya Bildirildi!

Koskoca kulübün başkanı, hocası, yöneticisi "Fenerden oyuncu kaptık" diyebilmek için futbolcunun ayağına gitmiş.

• Geçin bunları fbli arkadaşlar istemesek alamayacağımız oyuncu yok diyorsunuz 5 dakikada 5 tane örnek verildi öyle birşey yok Erkan Zengin olayı da bunlardan bir tanesi yok ısrarcı olmadık yok bilmem ne değil fb oyuncunun kendisine gelmek istediğine güvenerek gafil avlandı tsden bu hamleyi beklemiyordu ikna edemez diye düşünüyordu ama öyle olmadı bu saatten sonra Erkan Zengin'in TS'de başarılı olmasını dilemekten başka birşey demeye gerek yok bence Sefa kesik yiyecek bu transferden sonra Erkan onun yerinde oynayacak ya da Yusuf sol bek Erkan önünde açık gibi böyle olursa da Medjani veya Constant ikilisinden birisi yedeğe çekilir bence bu iki ihtimal olur.
  • adam zırladı ben fb ye gitmek istiyorum diye bizimkilerde bonservissiz geliyosan gel dediler gelemeyince mecbur ts ye gitti şimdi transfer çalımı demeleri yok mu
  • Ya ne kadar boş adamlarsınız ya. Erkanı biz istemedik de o geldi de biz elinizden aldık da hede hödö, lan çok şey yazılıp sövülür sizin gibi beyinli adamlara da neyse kumda oynamaya devam edin. Sonra neden Başarı yooooğk? Diye ağlayın durun

• Ve fener bir oyuncuyu daha isteyip alamadı..

• nasa'ya da bildirseler trabzon'a gitmiyorum
  • "BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK KONUŞMA"ATASÖZÜNÜ ŞİMDİ ERKAN ZENGİN İÇİN ÇALIYORUZ.

• -Houston

* Yes?

-Finally Erkan joined Trabzonspor

* Understand

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.