Şimdi Ara

Erkan Zengin Borsa'ya Bildirildi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
5.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu fanatik fenerlilerden nefret ediyorum,sırf fanatizm uğruna kendi yaptıkları hataları görmezden gelip millete b*k atıyorlar,mehmet topuz'u ne çabuk unuttunuz? madem bu işlerde sizin deyiminizle para konuşuyor,biz de bastık parayı aldık erkan'ı,şimdiden egolarınızı tatmin etmek için "erkan'ı biz zaten istemiyorduk,cardozo'yu da istemiyorduk" demeye başlayabilirsiniz...
  • Dışarda mis gibi jimmy durmaz varken, erkan çöpüyle vakit geçiriyor trabzon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam istemiyor keşke almasaydık
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş şaka gibi. Yine bir ibretlik transfer gelişme süreci (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Forma giymiş, açıklama yapmış Mehmet Topuz'u, gece operasyonu ile siyasi baskı ve zorla transfer eden takımın taraftarları ne kadar ilginç konuşuyorlar öyle...

Bak bu mesajına artıyı bastım, çıktısını alıp duvarına as bence.

Sen kendini neden bu kadar önemli sanıyorsun ya?

• Futbolcu istemiyorsa zaten alamazsın. Kulubü ile istediğin kadar anlaş oyuncu istemezse transfer gerçekleşmez. UEFA ve FIFA Kuralları gereyi oyuncu ile de anlaşılması gerekiyor aksi durumda iki takımda oyuncu ile FIFA'lık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Ts parayi nerden buluyor acaba...

Siz nereden buluyorsunuz?Hadi Fenerliler bunlarla papaz arada sataşıyorlar da bjklilere ne oluyor hiç anlamam.Trabzon ne zaman transfer yapacak olsa hepiniz de bir telaş, anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Siz nereden buluyorsunuz?Hadi Fenerliler bunlarla papaz arada sataşıyorlar da bjklilere ne oluyor hiç anlamam.Trabzon ne zaman transfer yapacak olsa hepiniz de bir telaş, anlamadım gitti.

Bir yere yorum yapamdan önce senden izin belgesi mi almak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

biz ya beleş ya ucuz oyuncuları aldık alıyoruz

Trabzon 100 milyondan fazla para harcadı
  • Mesut hoşcanın son açıklamalarını okudum biraz önce. Adam sanki pazarda mal satıyor kimle anlaştıysam oraya gönderirim der gibi :)

Erkan nereye imza atarsa oraya gider. Kimse zorla bir yere veremez. Erkanın yerinde olsam aynen dediği gibi fenerbahçe olmazsa gider isveçte oynardım.
  • Bırak borsa'yı. NASA ya bildirseler Ts'a gitmem demiş galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydaa hala sonuçlanmadı mı bu transfer amma uzadı gitsin fenere mi gidiyor nereye gidiyorsa lazım değil bize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

bjk ve diğer takımlar nerden buluyorsa oradan.

Trabzonspor A.Ş deki A.Ş den geliyor.en büyük gelir yayıncı kuruluş ve sponsorlardan geliyor..avni akerin dışarısında her birinin amblemi var ve hepsi de baya ağır markalar..porsche falan

ayrıca erkan'ın transferini doğru bulmuyorum..herif fenerli işte aga ne işi var trabzonspor formasında ? bu ne yüzsüzlüktür ki hala bu adam isteniyor ?

Porsche Doğuş grubuna bağlı. Doğuş grubunun sahibi Ferit Şahenk kendisi ağır fenerli. Senin mantıkla fenerlinin parasıyla fener çalım atmaya çalışıyorsunuz yani.

• Işin içinde eskişehir varsa bu olanlar normal bir durumdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk.

quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

bjk ve diğer takımlar nerden buluyorsa oradan.

Trabzonspor A.Ş deki A.Ş den geliyor.en büyük gelir yayıncı kuruluş ve sponsorlardan geliyor..avni akerin dışarısında her birinin amblemi var ve hepsi de baya ağır markalar..porsche falan

ayrıca erkan'ın transferini doğru bulmuyorum..herif fenerli işte aga ne işi var trabzonspor formasında ? bu ne yüzsüzlüktür ki hala bu adam isteniyor ?

Porsche Doğuş grubuna bağlı. Doğuş grubunun sahibi Ferit Şahenk kendisi ağır fenerli. Senin mantıkla fenerlinin parasıyla fener çalım atmaya çalışıyorsunuz yani.

maşallah kafa zehir gibi...bu çocuk okur

uğraştığımız kişilere bak yahu çoluk çocuk

• Erkan, Ersun babam gibidir ona hayır diyemem demiş. Ne tez döndü bu oğlan
  • quote:

quote:

quote:

Forma giymiş, açıklama yapmış Mehmet Topuz'u, gece operasyonu ile siyasi baskı ve zorla transfer eden takımın taraftarları ne kadar ilginç konuşuyorlar öyle...

Tamam tamam artık kesin emin oldum senin hiç espri anlayışın yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam tamam artık kesin emin oldum senin hiç espri anlayışın yok.

Ben de senin için tamamen aynı şeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: benkisacabeedee

Mesut hoşcanın son açıklamalarını okudum biraz önce. Adam sanki pazarda mal satıyor kimle anlaştıysam oraya gönderirim der gibi :)

Erkan nereye imza atarsa oraya gider. Kimse zorla bir yere veremez. Erkanın yerinde olsam aynen dediği gibi fenerbahçe olmazsa gider isveçte oynardım.

isveç takımları versin 2 milyon euro gider. yoksa 2 sene paf takımda çalışacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

quote:

Orijinalden alıntı: benkisacabeedee

Mesut hoşcanın son açıklamalarını okudum biraz önce. Adam sanki pazarda mal satıyor kimle anlaştıysam oraya gönderirim der gibi :)

isveç takımları versin 2 milyon euro gider. yoksa 2 sene paf takımda çalışacak.

2 sene paf takımla çalışsa bile senelik 1.5 M Euro almaya devam edecek.Eskişehirin parası çok galiba
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.