Şimdi Ara

Erkan Zengin Borsa'ya Bildirildi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
5.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında ne Trabzon ne de fener , prtalığı kızıştıran kendine malzeme çıkarmak için ortalığı karıştıran medyadan başkası değil , sıradan bir erkan işte , yazık yaa erkan da kendini bi şey zannetti
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyali61

aslında ne Trabzon ne de fener , prtalığı kızıştıran kendine malzeme çıkarmak için ortalığı karıştıran medyadan başkası değil , sıradan bir erkan işte , yazık yaa erkan da kendini bi şey zannetti

aynen öyle. takımların duruşunda bir problem yok. erkan'ın artistliği ve medyanın transfer savaşı şeklinde göstermeye çalışması olayı büyüttü. gereksiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkan yeni kurala göre yabancı sayılacak diyorlar. Öyleyse o kadar para verilir mi tartışılır.
  • Ümit Karan, Erkan inatçı adamdır, futbolu bırakır, Trabzona gitmez demişti.. Adam haklıymış vallahi..

Helal olsun Erkan'a.. Aldın mı böyle futbolcu alacaksın, şimdiden Fenerbahçe'ye hayırlı olsun..

TrabzonSpor kendi karakterine yakışanı yapıp, defalarca istemediğini söylediği oyuncuyu kafalarına göre aldık diyerek haber çıkarıyor.

Be arkadaş, bu nasıl kulüptür, bu takımın taraftarı filan yok mu tepki verecek.. Koskoca kulübü, bir futbolcu için rezil ettiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Bakalim kimin elinde patlayacak bu adam

nefis tespit.
  • Ersun Yanal ikna eder Trabzona gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkan konusunda neden bu kadar ısrarcıyız anlamakta çok ama çok zorlanıyorum. Başkan kredi çektiği paraları kendi cebinden verir gibi rahatça harcıyor.
  • hala anlamadınız mı medyanın oynadığı oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyali61

hala anlamadınız mı medyanın oynadığı oyunu

Ne medyası yahu. Adam canlı canlı oynamak istemiyorum diyor Trabzon da.. Siz de resmi sitenizden açıklama yapıyorsunuz,

Medya napıyor, bunları gösteriyor..

Valla alemsiniz :) Koskoca kulübü bir oyuncu için ayaklar altına almak nasıl bir mantıktır anlamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Aynen inada bindi iş maksat fbye transferde gol atmak yoksa o kadar büyük oyuncu değil çok maç seçiyor kaldıki o mevkide çok oyuncumuz var heralde sefa kesik yiyecek o bölgede bakalım inşallah faydalı olur...

Hocam para odemedigimiz adamı para odeyerek aliyorsunuz. Nesi gol atmak bunun ? Adam Fenerde oynarim sadece dedi sonra gorustuk biz sahiosiz kalmasin diye. Pesinden kostugumuz falan da yok, cogu taraftar da istemiyor zaten. Bu nasil gol atmak ?

• Bizi ısrarla istemeyen bir oyuncuda bu kadar diretmek karşı tarafın fb olmasından kaynaklanıyor bizim kulüp bunu belliki gurur meselesi haline getirdi yoksa bu saatten sonra ne fb ne ts alsın kalsın Eskişehir de aklı başına gelsin ama yok bizimkiler illa alıcak..Ayrıca siz nasıl para vermeden alıcaktınız orayı anlayamadım?

• ben Fenerbahçeliyim hocam :)
  • erkan her ne kadar istemesemde artık Trabzonun futbolcusu , fernerde mi oynamak ister , fener de onu mu ister kim kimi isterse artık gelip Trabzonspor la görüşmek zorunda ,,,,
  • Helal olsun Erkan , bir insanın mal gibi satılamayacağını küçük kafalı futbol zavallılarına gayet güzel anlatıyorsun , bir insana bunları yapmayı kendinde hak gören iki kulübün yetkililerine yazıklar olsun.
  •  Erkan Zengin Borsa'ya Bildirildi!
  • eskiden bir tarık transferi vardı, o aklıma geldi.
  • Başkanı şikeden yargılanan, Türkiye'de kendi takım taraftarları dışında herkesin nefret ettiği, Avrupa kupalarından men edilmiş bir takımda neden oynamak ister bir futbolcu hayret doğrusu...Heralde fb taraftarı kendisi başka bir açıklaması yok...
  • Forma giymiş, açıklama yapmış Mehmet Topuz'u, gece operasyonu ile siyasi baskı ve zorla transfer eden takımın taraftarları ne kadar ilginç konuşuyorlar öyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkedios

Adam kaç defa sadece Fenerde oynarım dedi ama hala teklif yapıyor Ts şaka gibi ya. Ayrıca Kap'a bildirildikten sonra fikrinin değişmediğini yine söyledi. Utanç verici bir durum.

Sezon başında da Galatasaray'da oynamak istiyorum diyordu. Adamın amacı belli ki İstanbul'a kapak atmak. Trabzon'un amacı da Fener'e kıllık yapmak bence. Yoksa şuan Erkan gibi bir oyuncuya ihtiyacı yok Trabzon'un.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Forma giymiş, açıklama yapmış Mehmet Topuz'u, gece operasyonu ile siyasi baskı ve zorla transfer eden takımın taraftarları ne kadar ilginç konuşuyorlar öyle...

Bak bu mesajına artıyı bastım, çıktısını alıp duvarına as bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.