Şimdi Ara

Erkan Zengin Borsa'ya Bildirildi! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
5.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şaka mısın sen ya

Revivo kötü oyuncu diyen oldu mu ? Algıların sağlıklı çalışmıyo senin.

Benim demek istediğim: Revivo gs'ye gittiğinde de tartışılmıştı yararlı olur mu olmaz mı diye. Adam ilk maçında 3 gol attı çoğu insan da "CEVAP VERDİĞİM MESAJDAKİ GİBİ" düşündü. Ama sezon sonu gönderildi.

Daha da anlamıyosan Allah akıl fikir versin
  • iyi anladım haklısın.
    Bundan sonra yeni bir takıma gidip ilk maçta başarılı olan her oyuncuya Revivo örneğini verip senin dahiyane tezini kullanacağım.
  • Erkan Zengin bu akşamki BJK maçında top ayağına gelince neden ıslıklandı son dakikalarda? Maçı izleyemedim de.
  • Siz bu adama nasıl katlanıyorsunuz allah için.. Ersun yanal da oyunda tutarak neyin kafasını yaşadığı belli etti. Üstüne deniz de tuzu biberi oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Erkan Zengin bu akşamki BJK maçında top ayağına gelince neden ıslıklandı son dakikalarda? Maçı izleyemedim de.

Stat size yakin herhalde izlemedin ama islaklari duymussun dmk ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Erkan Zengin bu akşamki BJK maçında top ayağına gelince neden ıslıklandı son dakikalarda? Maçı izleyemedim de.

Stat size yakin herhalde izlemedin ama islaklari duymussun dmk ...

Maçın tamamını izleyemedim son dakikalarını izledim.
  • Koşan cirpinan adami cikarip sahada gezen adami tutmanin mazereti ne, bjk macina tek forfet 2 on libero ile cikarak beraberligimi kurtarmayacalismis. Halbuki cesaretli normal bir top oynatsa macin skoru lehimize olmadi olasiydi. Bu ersun denen kendini hoca zanneden adam Trabzonlu felan dgl. Bizim ruhumuzu henuz kavrayamamis ya yeniceksin ya kaybediceksin yasa yada öl , arasi yok.......

• quote:

Koşan cirpinan adami cikarip sahada gezen adami tutmanin mazereti ne, bjk macina tek forfet 2 on libero ile cikarak beraberligimi kurtarmayacalismis. Halbuki cesaretli normal bir top oynatsa macin skoru lehimize olmadi olasiydi. Bu ersun denen kendini hoca zanneden adam Trabzonlu felan dgl. Bizim ruhumuzu henuz kavrayamamis ya yeniceksin ya kaybediceksin yasa yada öl , arasi yok.......

iyi de kardeş size de hoca dayanmıyor. Şenol hoca'yı gönderdiniz. Ersun hoca'ya sabredersiniz başarılı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

quote:

Koşan cirpinan adami cikarip sahada gezen adami tutmanin mazereti ne, bjk macina tek forfet 2 on libero ile cikarak beraberligimi kurtarmayacalismis. Halbuki cesaretli normal bir top oynatsa macin skoru lehimize olmadi olasiydi. Bu ersun denen kendini hoca zanneden adam Trabzonlu felan dgl. Bizim ruhumuzu henuz kavrayamamis ya yeniceksin ya kaybediceksin yasa yada öl , arasi yok.......

iyi de kardeş size de hoca dayanmıyor. Şenol hoca'yı gönderdiniz. Ersun hoca'ya sabredersiniz başarılı olur.

Boyle taktikle oynayan hoca istemiyoruz. Sen sahaya cik niyetini belli et. Kazamaya oynada 3-0 kaybet. Bu kdr tepki almazsin. Hoca dgl topcular elestrilir. Ama sen kazanacak bi kadroyla cikma beraberlige yattigini belli et kusura bakmasin taraftar desteginide arkasina alamaz o zmn. Denizle tek forvet cikmak ne abiya rakip şanliurfaspor mu ?..

• ya o kadar maç oynadın..bi ilk maçında 2 asist yaptın bi de kupa maçında gol attın..

onun dışında ne yaptın erkan ?

uçak gönderdik lan bi de buna...
  • Ersun hoca ile alakalı diğer yorumlarınıza katılmıyorum ancak Deniz ile tek forvet çıkması gerçekten çok saçma idi.
  • Erkan Trabzona zorla geldi. Zorla gelen adamdan ne bekliyorsunuz.

• Bir tek erkan değil. Takım olarakta fena oynadı Ts. Bjk nin hak ettiğini düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borsaya bildireni allah bildiği gibi yapsın.
  • Kasten oynamıyor görüntüsü var. Rızasız gelince böyle olur. Adam mutsuz belliki...
  • Böyle birşey varsa kendi ağzındanda duyulursa tam dayaklık olur öyle gider. :D
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.