Şimdi Ara

Erkan Zengin Borsa'ya Bildirildi! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
5.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://twitter.com/kalitvintsev/status/557551374939217920

Erkan işi tamam
     Erkan Zengin Borsa'ya Bildirildi!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Transfer ölü doğdu.

• ne gerek vardı ki ?

çoğu trabzonsporlu gibi ben de takımda erkan zengini görmek istemiyorum..hani bazı fenerliler genelleme yapıyo diye söylüyorum bunu
  • Yüz ifadeleri çok şey anlatıyor, zorla transfer ettik resmen adamı. Neyin uğruna? Çok akıllı! başkanın inadı uğruna. Hayırlı olsun, yeni bir Aziz Yıldırım doğuyor.
  • oynamasa kimse neden oynamıyor denilemeyecek bi transfer olur resmen sabahın köründe baskın yapmışlar gibi benim asıl anlamadığım taraftar nasıl kabul eder bunu gerçi özeri kabullenen bi camiadan beklerim
  • Yapılan o kadar acıklamalardan sonra Ts taraftarları biraz zor ısınır artık.
    Kadıköy de Fenerbahceye gol atar ki hep yapıyor o zaman belki yumusar Trabzon taraftarları.
    Fotografta zorla çekilmiş gibi yazık oldu açıkcası isterdim Fb de oynamasını.
  • Her zaman fenerin yaptığını şimdi fenere yaptılar
  • EhrimeN kullanıcısına yanıt
    Yüz ifadesinden ben öyle bi anlam çıkaramadım......Zaten gözleri kapalı adamın belliki uykusundan uyandırmışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venganza

oynamasa kimse neden oynamıyor denilemeyecek bi transfer olur resmen sabahın köründe baskın yapmışlar gibi benim asıl anlamadığım taraftar nasıl kabul eder bunu gerçi özeri kabullenen bi camiadan beklerim

özer ankaraspordayken defalarca trabzonsporlu olduğunu ve trabzonsporda oynamak istediğini belirtmişti..

melih gökçek fenerbahçeli olduğundan ve fenerbahçe daha iyi teklif verdiğinden (5 m€ sanırım) fenere verdiler..

hala aynı muhabbetleri açıyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenil1905

Her zaman fenerin yaptığını şimdi fenere yaptılar

Buradaki durum biraz farklı.Oyuncu kendisi gelip Fb anlaştı , Fb yönetimi de yaptıgı acıklamalarla transferde cokta ısrarcı olmadıgını göstermişti zaten.
  • ilk sayfada da yazmıştım. Zamanın da mehmet topuz'u gece yarısı türlü tehditlerle kadrosuna katanların döndü dolaştı aynısı şimdi başına geldi. O zamanda mehmet topuz kameralara ağlamaklı fenerbahçedeyim açıklamaları yapmıştı. O yüzden fenerlilerin ağlamaya hakkı yok. O gün ilk önce kulübü ile anlaşılır sonra futbolcuya bakılır diyenler şimdi önce futbolcu ile anlaşıp sonra işi kulübe götürüyolar. Yani bi tutarlılık gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalitvintsev

https://twitter.com/kalitvintsev/status/557551374939217920

Erkan işi tamam

siz nasil bir kulupsunuz yahu.. adam bas bas bagirdi ben FB de oynamak istiyorum,FB den baska takimla oynamam.. gidip adami aldiniz

• Bu saatten aonra trabzona hayirli olsun demek duser.En cok sevindigim olay ise su.

Mehmet topuz olayinda kayerinin fazla para koparmak ugruna iki kulubu birbirine dusurdu ve parasini kopardi.

Es es te aynisini denedi ama bizimkiler oyuna gelmeyip teklif sunup geri cekildiler beklediler.Es es baskninin oyununa gelmedi Fb ve Ts , oh iyi oldu degerinde satabildiler.

Bu saatten sonra bu isler boyle isleyecek.2 milyonlik oyuncuya 8 9 isteme devri bitti , istesede satamayacaklar sekil A da goruldugu gibi. beter olun hepiniz somurgecilik bitti yabanci kuraliyla birlikte.

• Bence gereksiz bir transfer trabzonun o bölgeye ihtiyacı yoktu

• quote:

pardon ? hickimse FB nin elinden oyuncu alamaz,, FB isterse alirdi.. iyi oldu gelmedigi , yabanci siniri kalkti
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Yüz ifadeleri çok şey anlatıyor, zorla transfer ettik resmen adamı. Neyin uğruna? Çok akıllı! başkanın inadı uğruna. Hayırlı olsun, yeni bir Aziz Yıldırım doğuyor.

Fotoğraf çekilirken gözü kapalı çıkmış ben başka bir şey göremedim Hayırlı olsun iyi transfer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tedoa

quote:

Buradaki durum biraz farklı.Oyuncu kendisi gelip Fb anlaştı , Fb yönetimi de yaptıgı acıklamalarla transferde cokta ısrarcı olmadıgını göstermişti zaten.

Bu işte tek kazançlı Es Es oldu her zaman olduğu gibi :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tedoa

quote:

Bu işte tek kazançlı Es Es oldu her zaman olduğu gibi :)

Aynen öyle 2,25 milyon euro iyi para.
    Eskişehir Alper ,Tarık, Engin derken iyi para kaldırdı.
    Bu Senede Bursaspor parayı götürecek olası Ozan ,Serdar Aziz ve Enes Ünal transferlerinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: devcity

quote:

Orijinalden alıntı: Kalitvintsev

https://twitter.com/kalitvintsev/status/557551374939217920

Erkan işi tamam

siz nasil bir kulupsunuz yahu.. adam bas bas bagirdi ben FB de oynamak istiyorum,FB den baska takimla oynamam.. gidip adami aldiniz

En azından usulü ile aldık.Resmiyet olarak bir sorun var mı ? Hile hurda ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.