Şimdi Ara

Erkan Zengin Borsa'ya Bildirildi! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
5.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultralisan

-Houston

* Yes?

-Finally Erkan joined Trabzonspor

* Understand

houston we have a problem
  • quote:

Orijinalden alıntı: devcity

quote:

Orijinalden alıntı: Kalitvintsev

https://twitter.com/kalitvintsev/status/557551374939217920

Erkan işi tamam
     Erkan Zengin Borsa'ya Bildirildi!

siz nasil bir kulupsunuz yahu.. adam bas bas bagirdi ben FB de oynamak istiyorum,FB den baska takimla oynamam.. gidip adami aldiniz

daha kaç kere sizlere mehmet topuz örneğini verecez ?

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Erkan işi tamam

Koskoca kulübün başkanı, hocası, yöneticisi "Fenerden oyuncu kaptık" diyebilmek için futbolcunun ayağına gitmiş.

Beni ilgilendirmiyor ama
    aziz mehmet topuzun Şoförlüğünü yapmıştı. Oluyor yani böyle şeyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: devcity

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

-Houston

* Yes?

-Finally Erkan joined Trabzonspor

* Understand

houston we have a problem

Mehmet topuz gibi büyük konuştu :) Türkiye'de takımın ne derse o olur, ben şunu istiyorum hikaye iş paraya bakıyor.

• quote:

Erkan işi tamam

adam gözü kapalı imzayı atmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: tedoa

quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

ilk sayfada da yazmıştım. Zamanın da mehmet topuz'u gece yarısı türlü tehditlerle kadrosuna katanların döndü dolaştı aynısı şimdi başına geldi. O zamanda mehmet topuz kameralara ağlamaklı fenerbahçedeyim açıklamaları yapmıştı. O yüzden fenerlilerin ağlamaya hakkı yok. O gün ilk önce kulübü ile anlaşılır sonra futbolcuya bakılır diyenler şimdi önce futbolcu ile anlaşıp sonra işi kulübe götürüyolar. Yani bi tutarlılık gerekiyor.

Kardeş aglayacak durum yok zaten kimsenin agladıgı felanda yok.Asla bir Mehmet topuz yada Alper etkisi yaratmayacak bir olay.Ha kendi adıma konusayıp gelse iyi olurdu diye düşünüyorum.İyi bir hamle oyuncusu olurdu.
    Fenerbahceyi her konuda eleştirin ama transfer konusunda eleştiremezsiniz.
    Erkan olayında oyuncu kendisi gelip Fb ile anlaştı.Oyuncu kendisi serbest kaldıgını söyleyip Fenerbahcede oynamak istedigi söyledi.

sonuçta farkerder mi, ha erkan fenere haber göndermiş beni alın diye ha bjk mehmet topuzla daha önceden anlaşmış. Sonuçta iki kulüpte önce futbolcuyla anlaşmış yani. Önce olması gereken kulüp ile anlaşılması. Zamanın da kayserispor gs ile bu yüzden ters düşmedi mi ? Mehmet topuzda bjk forması ile fotoğraf çektirmişti, beni bir yere göndermezler demiş durmuştu. Sonra bi gece çıkarması yaptı aziz yıldırım bi baktık mehmet topuz bi anda fenerbahçe aşığı çıkıvermiş. Yani burdaki 2 olayda aynı demek oluyor. Ha ben size ağlıyorsunuz demiyorum. Genel itibarı ile yaptım o yorumu.. Mehmet topuzu normal sayıp kendi başlarına gelince zorla oyuncu mu alınır diyenlere sözüm. Çünkü o zamanki ortamda da mehmet topuz zorla fenere gelmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

quote:

Erkan işi tamam

adam gözü kapalı imzayı atmış.

• Eskisehirsporlu arkadaslar bu kıyagımızı unutmayın.
    Kupa kupa kupamı verın dıyen TS'a kapıyı verdik cok sukur.
    Bu arada erkan Zengin soyadını artık hakettı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xenil1905

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xenil1905

Her zaman fenerin yaptığını şimdi fenere yaptılar

Buradaki durum biraz farklı.Oyuncu kendisi gelip Fb anlaştı , Fb yönetimi de yaptıgı acıklamalarla transferde cokta ısrarcı olmadıgını göstermişti zaten.

Bu işte tek kazançlı Es Es oldu her zaman olduğu gibi :)

Aynen öyle 2,25 milyon euro iyi para.
    Eskişehir Alper ,Tarık, Engin derken iyi para kaldırdı.
    Bu Senede Bursaspor parayı götürecek olası Ozan ,Serdar Aziz ve Enes Ünal transferlerinden.

Katılıyorum umarım bizimkiler şu sakatlık muhabbetinden sonra gidip Serdarı almaya kalkışmazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Erkan işi tamam

Koskoca kulübün başkanı, hocası, yöneticisi "Fenerden oyuncu kaptık" diyebilmek için futbolcunun ayağına gitmiş.

S@HMeRDaN yazmış sslerle destekleyelim.

• Ağzı olan konuşuyo işte bunlar böyle
  • 30 yaşındaki futbolcu için Emre + 2.250 iyi bizim açımızdan. Bi bardakta İshak alabilir miyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

Ne boş adamlar var yaw burada.Neymiş Fener'in elinden oyuncu kapmışlar.Bu ülkede kimse Fenerin elinden oyuncu kapamaz bunu önce bi idrak edin fakirler.
    Bu transferin kronolojisine bakın önce.Neler yaşanmış,erkan kimi istemiş,Fb yönetimi nasıl bi tavır almış.Bunlara bakmak lazım.

Biz Erkan'ı istemedik mi tabi ki istedik ama uğruna savaş çıkaracak kadar da değerli değildi bizim için.
    Mahmut Uslu'nun açıklamalarına bakın.Adam ne dedi ? Biz Erkan için teklifimizi yaptık.Bu şartlar oluşursa anlaşırız,oluşmazsa yolu açık olsun.
    Ts bizden daha iyi teklif yapıyor ve de Eskişehir'le anlaşıyor.Bunda herhangi bir transfer çalımı vsr. gibi bir şey söz konusu bile değil.

Şunu aklığınıza kazıyın artık.Bu ülkede transferler bizim müsaade etmemizle yapılır.Eğer ki bir oyuncu bizim için mutlak şartta alınacaksa o oyuncu alınır.Kimse aşık atamaz.
    Bırakın Ts'yi büyük kardeşler Gs,Bjk bile gelse bizim kulübün elinden oyuncu alamaz.Biz istersek bizim olur,gerisi lafı güzaf.
    Ts'ye hayırsız olsun bu transfer.Neden böyle dedim çünkü Ts'yi hiç sevmem,başarılı olmasını da asla istemem.

Bu arada Eskişehir başkanı da yabancı sınırının kalktığı şu ortamda kazığı iyi attı.30 yaşındaki bir oyuncuyu 6.1 Trilyona kakaladı.Ne diyim helal olsun.Bir inat uğruna kulübü batıracak İHO

Ne bos adamlar var derken sen kendini nerde goruyorsun , kac yasindasin sen yavrum erkek formunda cirit atiyorsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk mesajı:https://www.facebook.com/video.php?v=902704719761187&set=vb.121344381230562&type=2&theater

''Kulübümüzün transfer görüşmelerine başladığı Erkan Zengin saat 00.30'da Trabzon havalimanında olacaktır.''

https://twitter.com/trabzonspor

• hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

Ne boş adamlar var yaw burada.Neymiş Fener'in elinden oyuncu kapmışlar.Bu ülkede kimse Fenerin elinden oyuncu kapamaz bunu önce bi idrak edin fakirler.
    Bu transferin kronolojisine bakın önce.Neler yaşanmış,erkan kimi istemiş,Fb yönetimi nasıl bi tavır almış.Bunlara bakmak lazım.

Biz Erkan'ı istemedik mi tabi ki istedik ama uğruna savaş çıkaracak kadar da değerli değildi bizim için.
    Mahmut Uslu'nun açıklamalarına bakın.Adam ne dedi ? Biz Erkan için teklifimizi yaptık.Bu şartlar oluşursa anlaşırız,oluşmazsa yolu açık olsun.
    Ts bizden daha iyi teklif yapıyor ve de Eskişehir'le anlaşıyor.Bunda herhangi bir transfer çalımı vsr. gibi bir şey söz konusu bile değil.

Şunu aklığınıza kazıyın artık.Bu ülkede transferler bizim müsaade etmemizle yapılır.Eğer ki bir oyuncu bizim için mutlak şartta alınacaksa o oyuncu alınır.Kimse aşık atamaz.
    Bırakın Ts'yi büyük kardeşler Gs,Bjk bile gelse bizim kulübün elinden oyuncu alamaz.Biz istersek bizim olur,gerisi lafı güzaf.
    Ts'ye hayırsız olsun bu transfer.Neden böyle dedim çünkü Ts'yi hiç sevmem,başarılı olmasını da asla istemem.

Bu arada Eskişehir başkanı da yabancı sınırının kalktığı şu ortamda kazığı iyi attı.30 yaşındaki bir oyuncuyu 6.1 Trilyona kakaladı.Ne diyim helal olsun.Bir inat uğruna kulübü batıracak İHO

• Bu ne rezilliktir böyle?Trabzonspor kulübü nasıl olurda Erkanın ayagına gider?Kulübü iyice ayaga düşürdünüz.
    Ama ne güzel bir Ülkede yaşıyoruz.Başarısızlıgı,kötü yönetimi ve verilmeyen sözleri 1 yaygaralı Transferle unutturuluyor.Sonra bizde niye başarılı olamıyoruz derler.Halbuki kafayı biraz çalıştırsalar neyin ne oldugunu görecekler.
  • Trabzon erkani saçma paraya aldı bence ne gereği var 2 milyon euro vermeye.Biz 500 bin euro ile alacaktık ama trabzon eskisehirle anlaştığı için aldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize gelecek diye çok korktum Cevdet.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.