Şimdi Ara

Erkeğim Kalçam ve basenim çok büyük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaşım 17 boy 170 kilom 55 fakat vücuduma oranla kalçam ve basenim çok büyük popomda yok ama basenim ve kalçamdan çok utanıyorum.
    İnternetten bi kaç hareket gördüm ve denedim bu hareketler squat, one leg squat, split squat, barbell squat bu hareketler bir işe yararmı 16 gündür yapıyorum birde eve kondisyon bisikleti aldım en kolay hızda sürüyorum yani çok dönüyor haftada 3 gün yarım saat sürüyorum lütfen yardım edin kilomda yok ama neden böyle anlamıyorum çok oturan biriside değilim kilo almaya korkuyorum

• Amacım yardımcı olmak, seni aşağılamak değil.

Testosteron seviyen düşük, östrojen seviyen normalin üstünde olabilir. Bir endokronoloji uzmanına git istersen. Düşük testosteron seviyesinin belirtilerini söylerek test yaptırabilirsin eğer ık mık derse diye. Daha uzun ve detaylı yazabilirim ama zamanım yok şu aralar.
  • Mr.Pink cevabın için teşekkür ederim. Bugün forumlarda dolaşırken bir yazı gördüm " Lipödemi diye bir hastalık varmış" bacaklarda yağ birikiyormuş ve ağrı oluyormuş lenfler ile bir sıkıntı diyordu ama bende ağrı yok sadece bacaklarım vücuduma oranla büyük ve geniş o olabilirmi acaba eğer o ise çok maliyetli bir ameliyatı var napacağım ya bilmiyorum umarım testosteron eksikliğidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellobebuk -- 13 Mart 2016; 16:17:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellobebuk

Mr.Pink cevabın için teşekkür ederim. Bugün forumlarda dolaşırken bir yazı gördüm " Lipödemi diye bir hastalık varmış" bacaklarda yağ birikiyormuş ve ağrı oluyormuş lenfler ile bir sıkıntı diyordu ama bende ağrı yok sadece bacaklarım vücuduma oranla büyük ve geniş o olabilirmi acaba eğer o ise çok maliyetli bir ameliyatı var napacağım ya bilmiyorum umarım testosteron eksikliğidir

aynı durumdaydım sporla hallettim
    su an 32 slim fit giyiyorum
  • kardesim ben 30 slim fit giyiyorum belimde veya popomda bir sorunum yok pantolonun bacak tarafı dar oluyor yani bacaklarım orantısız sporlada hallolmuyor
  • quote:

kardesim ben 30 slim fit giyiyorum belimde veya popomda bir sorunum yok pantolonun bacak tarafı dar oluyor yani bacaklarım orantısız sporlada hallolmuyor

30 slim fit giyemezsin sallama en az 34 giymen lazım ki basenlerinden geçebilirsin rahat olasın
    aksi takdirde sallıyorsun yada büyütüyorsun
  • .....................................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellobebuk -- 13 Mart 2016; 19:42:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenup

quote:

kardesim ben 30 slim fit giyiyorum belimde veya popomda bir sorunum yok pantolonun bacak tarafı dar oluyor yani bacaklarım orantısız sporlada hallolmuyor

30 slim fit giyemezsin sallama en az 34 giymen lazım ki basenlerinden geçebilirsin rahat olasın

saçma saçma konuşma benden iyi mi bileceksin bu durumda olan benim normal bişey olsa buraya yazmam zaten yardımcı olmayacaksan boş yapma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenup

quote:

saçma saçma konuşma benden iyi mi bileceksin bu durumda olan benim normal bişey olsa buraya yazmam zaten yardımcı olmayacaksan boş yapma

"boş yapma" ne kadar tanıdık

iyi o zaman joe at bakalım foto görelim

• Kardeşim ben size şikayetimi yazıyorum bilginiz var ise veya düşünceniz varsa yorum yapın diye seni inandırmak zorunda değilim sende inanmak zorunda değilsin böyle boş boş şeyler yazıcaksan yorum yapma bildiğin bir şey varsa yaz anlaşıldı umarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellobebuk -- 13 Mart 2016; 20:27:48 >
  • quote:

Kardeşim ben size şikayetimi yazıyorum bilginiz var ise veya düşünceniz varsa yorum yapın diye seni inandırmak zorunda değilim sende inanmak zorunda değilsin böyle boş boş şeyler yazıcaksan yorum yapma bildiğin bir şey varsa yaz anlaşıldı umarım?

neden geri vites yaptın ?
  • karşında çocuk yok geri vites felanda yapan yok normalde sana iyi bir söverdimde burası forum sonuçta kurallara uymak lazım senin istediğinde sövmem zaten bildiğim için sövmüyorum bu da sana son cevabım daha cevap bekleme boş havla sen hadi bakıyım işine çocuk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.