Sadece arkadaşız. Aynı işyerinde çalışıyoruz. Aylarca her gün instagramdan whatsapp'dan görüşürüz. Molalarda çay içeriz. Pazara ve AVM'ye bile gittik. Dün akşam benim instagram hesabımı takip etmek istedi. Ben ise reddettim. "İş yerindeki hiç kimsenin hesabımı takip etmesini istemem" diyerek... O ise demez mi "Beni işyerindeki diğer kimselerle nasıl aynı görürsün. Benimle sık görüştüğün kadar, onlarla sık görüşmüyorsun ki" Ve "İşyerindeki hiç kimseyle takipleşmeyeceksen, hiç kimseyle de mesajlaşmayacaksın" dedi... Takipçilerim arasında ilkokul ve lisedeki arkadaşlar var. akrabam asla yok. birisi ablam zaten. Ve takipçilerime de laf attı "49 takipçin arasından en çok kiminle görüşüyorsun? benle görüştüğün kadar?" Ve ben bunun tepkilerini saçma buldum. Onun yüzünden üzüldüm ve ağladım. Bu konuda kim haklı? Ben mi? O mu? Yorumlarınızı merak ediyorum. |
Instagramdan Atılan Trip: Talebi Reddedilince
Instagram'daki takip isteğin reddedildiğinde sinirlenmek, hayal kırıklığına uğramak ya da trip atmak yaygın bir durumdur. Ancak, böyle bir durumda uygun tepki vermek önemlidir.
İsteğini reddeden kişinin nedenlerini anlamakta güçlük çekebilirsin. Belki profilini yeterince ilgi çekici bulmamıştır, belki sana yabancı birisi olarak görünüyorsundur veya belki de takip isteklerini kontrol etmekte titizdir. Sebep ne olursa olsun, onun kararına saygı duymak en iyisidir.
Trip atmak veya öfkeyle karşılık vermek yalnızca durumu daha da kötüleştirir. Bunun yerine, olgun bir şekilde davranarak onu takip etmekten vazgeçebilirsin. Aksi takdirde, sosyal medya profilindeki itibarını zedeleyebilirsin.
Eğer gerçekten takip edilmek istiyorsan, profilini geliştirerek daha ilgi çekici hale getirebilir veya kişiye doğrudan mesaj göndererek neden takip edilmek istediğini açıklayabilirsin. Ancak, reddedilme ihtimalini her zaman göz önünde bulundur ve nazikçe tepki vermeye hazır ol.
Unutma, Instagramdan atılan tripler genellikle olumsuz sonuçlara yol açar. Bunun yerine, olgun ve saygılı bir tutum sergilemek hem sosyal medya itibarını korumana hem de reddedilmeyle başa çıkmana yardımcı olacaktır.