Bildirim
5 yıldır platonik olduğum kıza instagram dan istek attım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Allahıma çok şükür bugün de başkası adına utandık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acıdım, erkekliğinden utan
Üzücü ve diğer her şey gibi hazin.
kötü bir durum. umarım kurtulursun -
Gecmis olsun. Takma bu kadar şunu ögrendim ki her kiz unutulur. Baska bi kiz cikar ondan hoslanirsin belki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
G o
Normalde kabul etmesi lazım. Merhaba yoksa selamun aleyküm mü demeliydim ehe yazmadın dimi
Hocam 5 yil nedir ya takili kalmayin su kizlarda bu kadar yazik gunah kendine aci cektiriyorsun bosu bosuna.
Bir kıza aşık olmuştum söyledim kabul etmemişti ondan sonra özgüvenim yıkıldı. hiç bir kıza hislerimi söylemiyorum.
Güçlü ol, bunun üstesinden gelmek zor olmamalı.
İnstagram dan sadece takip et dedim. 2 sene önce de facebooktan merhaba x, sınavı nasıl yaptın tıp istiyordun umarım güzel geçmiştir yazmıştım. 2 sene veya 3 sene önceydi cevap vermemişti.
Olmuyor, ne yapsam olmuyor ahhh
Bu kaçıncı ayrılık akşamı.
Üzdün.
quote:
Orijinalden alıntı: Whiterland
Bir kıza aşık olmuştum söyledim kabul etmemişti ondan sonra özgüvenim yıkıldı. hiç bir kıza hislerimi söylemiyorum.
Ben de senin gibiydim şimdi anlıyorum ne kadar hata yaptigimi. Bi kiza hic bi zaman kafayi takmayacaksin her kiz unutulur. Ona, onun sevgisine muhtac degilsin her zaman şunu düsun guzel tatli iyi kiz çok var biri gider biri gelir. Gururundan taviz verme kimse için. O kiz olmadan yasayamazmissin gibi geliyo ama oyle degil iste bi sure sonra bi bakarsin baska bi kiz cikar karsina o da senden hoslanir kismet işi. Seni sevmeyen biri icin degmez ona kafayi takip diger kismetlerini kapatma. Sosyalles cevreni genislet kizlarla taniş o zaman goreceksin senden hoslanan iyi kizlar da cikacak karsina.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Asosyal bir eziğim hocam çevrem de yok. Kız olsam benimle çıkmazdım zaten. Sümsüğün tekiyim. Saçlarım da dökülüyor. Saçımı yapıyorum çıkıyorum dışarı rüzgar çıkıyor bozuyor. 5 senedir harap oldum zaten bundan gayrı bende iş yok. Bakir olarak ölmeyi düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Whiterland
Asosyal bir eziğim hocam çevrem de yok. Kız olsam benimle çıkmazdım zaten. Sümsüğün tekiyim. Saçlarım da dökülüyor. Saçımı yapıyorum çıkıyorum dışarı rüzgar çıkıyor bozuyor. 5 senedir harap oldum zaten bundan gayrı bende iş yok. Bakir olarak ölmeyi düşünüyorum.
Bunca yil boyle yasadin eline bisey gecmedi degiştir kendini madem memnun degilsin halinden kaybedecegin bisey yok. Birden olmaz dene çozum bul.
Fazla zaman geçmeden açılacaksiniz kızlara, bundada özgüvensiz olmanın bilmem neyin bi anlamı yok.Erkek olan biziz soyle gitsin kaybedecek bişey yok aksine güvenin yerine gelir, karar verecek olanlar hatunlar
Malum organı kesip çöpe at belki işine yarayan birine ulaşır.
la ben bile o kadar takıntılı olduğum halde 3-4 hafta sonra soğudum pas alamayınca ama hoşlantıydı o
Benzer içerikler
- en iyi ticaret nedir
- deymez mi değmez mi
- hıçkıra hıçkıra ağlatan şarkılar
- en iyi tereyağı markası
- devletin karşıladığı balık yağı
- suudi arabistan
- telegram indirim kanalları
- google çizim yap
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X