Şimdi Ara

Erkek Çocuğumu Kız Çocuğumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Erkek Çocuğumu Kız Çocuğumu

(En Son Oy Tarihi: 4.11.2006)
Giriş
  • Diyelimki bir çocuk bekliyorsunuz yada bir çocuğunuz olsun istiyorsunuz , erkekmi olmasını isterdiniz kızmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geneve -- 3 Kasım 2006; 11:39:35 >

• Allah sağlık versinde farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feyz-O

Allah sağlık versinde farketmez.
    kız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feyz-O

Allah sağlık versinde farketmez.
    İkisinden biri oluyor zaten. Sürpriz olmuyor yani

Allahım evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşallah. ne önemi var birini diğerinden daha az mı seveceksiniz sanki???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çeşminaz

İkisinden biri oluyor zaten. Sürpriz olmuyor yani

Allahım evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşallah. ne önemi var birini diğerinden daha az mı seveceksiniz sanki???

Alıntıları Göster
    ben gönlünüzden geçeni soruyorum elbette sağlıklı ve hayırlısı olsun ama herkesin gönlünde yatan biri vardır mesela ben saçları lüle lüle bi kızım olsun 3 yaşına gelsin ve hiç büyümesin isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: geneve

ben gönlünüzden geçeni soruyorum elbette sağlıklı ve hayırlısı olsun ama herkesin gönlünde yatan biri vardır mesela ben saçları lüle lüle bi kızım olsun 3 yaşına gelsin ve hiç büyümesin isterim

Alıntıları Göster
    hayırlı olsunda fark etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: tniaskrad

hayırlı olsunda fark etmez

Alıntıları Göster
    kızzzz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız
    geçen ay açıldı
    Sevdiğim kız bana ablam dedi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaaari

kızzzz

Alıntıları Göster
    oğlan isteyen yokmu yaw hiç
  • quote:

Alıntıları Göster
    Erkek çoukları çok yaramaz oluyor ama Bir düğünde kız tarafı olmakta biraz zor geliyor. Gelen giden muhabbeti O yüzden eli ayağı düzgün olmasa bile Allah hayırlısını nasip etsin demekten başka çaremiz yok. Her şey Allahtan

• quote:

Alıntıları Göster
    ne farkederki kız yada erkek
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Erkek çoukları çok yaramaz oluyor ama Bir düğünde kız tarafı olmakta biraz zor geliyor. Gelen giden muhabbeti O yüzden eli ayağı düzgün olmasa bile Allah hayırlısını nasip etsin demekten başka çaremiz yok. Her şey Allahtan

Alıntıları Göster
    Tamam itiraf ediyorum eskiden kız çocuk isterdim.
    Ancak oğlum olduktan sonra ve hele şimdi yataktan kalkıp da o küçücük adımları ile pıt pıt koşarak "Annii" diye bağırarak yanıma gelmiyor mu??? İyi ki doğurmuşum oğlum seni diyorum.

Yani anlayacağın kız da olsa bir erkek olsa da birmiş eline alınca anlıyorsun

• Kuzenimin 2 tane oğlu vardı ve kız çocuk istiyordu 3.de kız olsun dediler ama ikizleri oldu ve ikisi de erkek

• quote:

Orijinalden alıntı: thelake84

Kuzenimin 2 tane oğlu vardı ve kız çocuk istiyordu 3.de kız olsun dediler ama ikizleri oldu ve ikisi de erkek

quote:

Orjinalden alıntı: thelake84

Kuzenimin 2 tane oğlu vardı ve kız çocuk istiyordu 3.de kız olsun dediler ama ikizleri oldu ve ikisi de erkek

4 tane erkek çocukdüşünemiyorumAllah kuzenine yardım etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: thelake84

quote:

beter oldular desene bu zamanda 4 çocuk allah sabır ve bol para versin
    dayımın 3 çocuğu var 2 kız 1 erkek bazen surat ifadesinden anlıyorum aklından geçenleri,hele hepsi bir ağızdan ağlamaya başlayınca adama sağdan sağdan geliolar

• quote:

Orijinalden alıntı: jxoch

quote:

beter oldular desene bu zamanda 4 çocuk allah sabır ve bol para versin
    dayımın 3 çocuğu var 2 kız 1 erkek bazen surat ifadesinden anlıyorum aklından geçenleri,hele hepsi bir ağızdan ağlamaya başlayınca adama sağdan sağdan geliolar

Alıntıları Göster
    türkiyede kız büyütmek zor vallaha..hem erkek olsun beşiktaşlı yaparım maça götürürüm..

amma ille de kız olacaksa başımızın üstünde yeri var..

• quote:

Orijinalden alıntı: marquin

türkiyede kız büyütmek zor vallaha..hem erkek olsun beşiktaşlı yaparım maça götürürüm..

Alıntıları Göster
    sağlıklı oldukdan sonra hiç farketmez Allah ne verirse o olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: marquin

Alıntıları Göster
    Tercihen erkek ama kız olursa daha az seveceğim anlamına gelmiyor.

Tercihimin erkek olmasının sebebi de bence erkek yetiştirmek kız yetiştirmeye göre daha kolay.
    Kız babası olmak gerçekten çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saltuk

Tercihen erkek ama kız olursa daha az seveceğim anlamına gelmiyor.

Tercihimin erkek olmasının sebebi de bence erkek yetiştirmek kız yetiştirmeye göre daha kolay.
    Kız babası olmak gerçekten çok zor.

Alıntıları Göster
    Koç olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Code X -- 3 Kasım 2006; 16:57:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Code X

Koç olsun.

Alıntıları Göster
    Türkiye'de artık kız çocuk büyütmek de erkek çocuk büyütmek de zor. İNSAN BÜYÜTMEK YETİŞTİRMEK ZOR !!!

Benim için hiç farketmez. Yeter ki sağlıklı olsun.

Sapına kadar erkek ama çok hasta, özürlü, kanser vb olabilir (Allah korusun tabi). Kız çocuğu doğar ama tamamiyle sağlıklıdır, güzeldir tatlıdır. Siz şimdi kız bile olsa böyle bir çocuğunuz oldu diye sevinmez misiniz ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blufer -- 3 Kasım 2006; 17:41:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blufer

Türkiye'de artık kız çocuk büyütmek de erkek çocuk büyütmek de zor. İNSAN BÜYÜTMEK YETİŞTİRMEK ZOR !!!

Benim için hiç farketmez. Yeter ki sağlıklı olsun.

Sapına kadar erkek ama çok hasta, özürlü, kanser vb olabilir (Allah korusun tabi). Kız çocuğu doğar ama tamamiyle sağlıklıdır, güzeldir tatlıdır. Siz şimdi kız bile olsa böyle bir çocuğunuz oldu diye sevinmez misiniz ya

Alıntıları Göster
    Farketmezki çocuk çocuktur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaRa -- 3 Kasım 2006; 17:51:18 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.