Şimdi Ara

erkek için cinsel istegi tamamen öldüren ilaç

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
92.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Erkeklerde Cinsel İsteği Azaltan İlaçlar

Bazı tıbbi durumlar veya tedaviler, erkeklerdeki cinsel isteğin azalmasına neden olabilir. Bu gibi durumlarda, cinsel dürtüleri azaltmak için ilaçlar kullanılabilir.

Erkeklerde Cinsel İsteği Azaltan İlaçlar

• Androcur: Erkekliği bitiren ilaçlar olarak da bilinen bir antiandrojendir. Testosteron üretimini azaltarak cinsel isteği bastırır.
    • Siproteron Asetat: Androcur'a benzer şekilde çalışan bir başka antiandrojendir.
    • GnRH Analogları: Gonadotropin salgılatıcı hormonun (GnRH) etkisini bloke eden ilaçlardır. Bu, testosteron üretiminin azalmasına ve cinsel isteğin düşmesine neden olur.
    • Östrojenler: Kadınlık hormonu olan östrojen, erkeklerde cinsel isteği azaltıcı etkiye sahip olabilir.

Bu İlaçların Kullanım Alanları

Erkeklerde cinselliği azaltan ilaçlar, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli tıbbi durumların tedavisinde kullanılır:

• Prostat kanseri
    • Cinsel sapkınlıklar
    • Transseksüellik

Yan Etkiler

Bu ilaçların kullanımı, sıcak basması, kilo alma, ruh hali değişiklikleri ve kardiyovasküler sorunlar gibi yan etkilere neden olabilir.

Önemli Uyarılar

Cinsel isteği azaltan ilaçlar, ancak bir sağlık uzmanının gözetiminde kullanılmalıdır. Bu ilaçların uzun süreli kullanımı kalıcı cinsel işlev bozukluğuna neden olabilir.

Sonuç

Erkeklerde cinsel isteği azaltan ilaçlar, belirli tıbbi durumları tedavi etmek için kullanılabilir. Ancak bu ilaçlar sadece bir sağlık uzmanının gözetiminde kullanılmalıdır ve yan etkileri konusunda farkında olmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ilac degilde bir alet vardi boyle erkek cinsel organini o aletin icine koyuyordu sonra bir daha cinsel organ islevini goremiyordu

boyle adamlarida prensesin yanina koruma olarak veriyorlardi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oreilly

ilac degilde bir alet vardi boyle erkek cinsel organini o aletin icine koyuyordu sonra bir daha cinsel organ islevini goremiyordu

şap vardı benim bildiğim
  • quote:

ilac degilde bir alet vardi boyle erkek cinsel organini o aletin icine koyuyordu sonra bir daha cinsel organ islevini goremiyordu

bi video vardı öyle, içim kalktıydı, ne nalet bir şey ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: qamyoncu

quote:

bi video vardı öyle, içim kalktıydı, ne nalet bir şey ya

Alıntıları Göster
    hayır nie soruyosunki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsb

hayır nie soruyosunki

Alıntıları Göster
    antidepresanların hemen hemen tamamı bu isteği de törpülemektedir. ama asla doktor önermeden kullanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

antidepresanların hemen hemen tamamı bu isteği de törpülemektedir. ama asla doktor önermeden kullanmayın.

Alıntıları Göster
    Varsada kesin formülünü frijit karının biri bulmuştur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

• quote:

Orijinalden alıntı: metete

quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

Alıntıları Göster
    Şap iş görmezmi ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayı Baba

Şap iş görmezmi ya?

Alıntıları Göster
    Androcur var. Testosteronu baskılayıp, cinsel isteği azaltıyor ancak ciddi yan etkileri var.

http://www.turkmedikal.net/vademecum/Androcur.php
  • Ben böyle iyiyim problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Ben böyle iyiyim problem yok.

___

Ben konuyu açan arkadaşın ne için sorduğunu merak ettim doğrusu!
  • quote:

Türke ilaç falan etki etmez.Önce ilacı içer sonrada prensesi ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

quote:

Türke ilaç falan etki etmez.Önce ilacı içer sonrada prensesi ....

Alıntıları Göster
    Öyle bir ilaç var hemde hemen yakınlarınızda.

Sigara.

Eğer sigara içiyorsanız içtiğiniz yıl ile orantılı olarak performansınız devamlı düşecektir.Bir süre sonrada kız arkadaşınız/eşinizle kardeş kardeş oturursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanturks1

Öyle bir ilaç var hemde hemen yakınlarınızda.

Sigara.

Eğer sigara içiyorsanız içtiğiniz yıl ile orantılı olarak performansınız devamlı düşecektir.Bir süre sonrada kız arkadaşınız/eşinizle kardeş kardeş oturursunuz.

Alıntıları Göster
    antitepresan kardeş kullanmış birisi olarak söylüyorum.Kuşun ötmez.. Ne kadar elinden geleni yapsan çıkmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusyunus -- 18 Eylül 2009; 19:16:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusyunus

antitepresan kardeş kullanmış birisi olarak söylüyorum.Kuşun ötmez.. Ne kadar elinden geleni yapsan çıkmaz...

Sadece ilacı kullandığın süre içinde mi oluyor yoksa etkisi uzun mu sürüyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Kafkasya

quote:

Orijinalden alıntı: yunusyunus

Sadece ilacı kullandığın süre içinde mi oluyor yoksa etkisi uzun mu sürüyor ?

Alıntıları Göster
    Sağlık bölümü bu konu için daha uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Alıntıları Göster
    Şap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Alıntıları Göster
    Dayarsın androjen bloke edici ilacı üstüne birde östrojen aldınmı cinsel açıdan istekli olabileceğini zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oblomòv

Dayarsın androjen bloke edici ilacı üstüne birde östrojen aldınmı cinsel açıdan istekli olabileceğini zannetmiyorum.

Alıntıları Göster
    Amaç isteği mi azaltmak,penis ereksiyonunu mu ortadan kaldırmak?Çünkü artık penis protezler sayesinde erkeğin iktidarsızlık sorunu tarih oldu.Yok hedef istek azaltmaksa olay farklı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.