Şimdi Ara

.::: ERKEK JİNEKOLOG :::. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
13.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git

.::: ERKEK JİNEKOLOG :::.

(En Son Oy Tarihi: 2.7.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: parskan

quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

Hastaneleri de ayıralım olmaz böyle ne münasebet ! Hâ'şa günaha gireriz sonra.
    Eğer hamile karınız varsa siz kontrole de gitmeyin hâ'şa erkek jinekolog vardır, 9 ay sonra da ebeye doğurtursunuz tavsiyem budur..

İslam diniyle uzaktan yakından alakan olmadığı belli . bir anda islama dil uzatmanızı din düşmanlığına bağlıyorum . İslamiyette bu durum şöyledir . Örneğin eşiniz hamile ve rutin olarak doktora görünmesi gerekiyor ilk olarak bayan doktor varsa ona ğidilir , fakat bulundğunuz yerde bayan doktor var fakat işinin ehli değilse erkek doktora gidersiniz ve bu durumda da günah söz konusu bile değildir. Bu yazıyı senin için yazmadım büyük ihtimalle 15 -16 yaşında 1-2 kitap okuyup kendini kültürlü , her konuya yorum yapabilecek birisi olarak gören bir liselisin .

Çok güzel söylemişsin hocam. Ben tıp okuyorum eşim veya herhangi bayan akrabamın böyle bir ihtiyacı olduğunda tabii ki rahatlık açısından ilk olarak bayan doktor araştırılır ancak yoksa da problem olmaz sonuçta doktor da işini yapıyor her gün kaç tane hasta gelip gidiyordur kim bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGodIsNoWhere77

quote:

Orjinalden alıntı: viceroyboy

üniversite hastaheneleri maalesef öyle... ama başka bir yollada öğrenemezsin bu tür uygulamaları... ama şimdi rahatsız olurdum açıkçası... düşünsenize sen orada şekilden şekile giriyorsun 20 tane üniversite öğrencisi kazma trene bakar gibi bakıyor... çok feci çok

"üniversite öğrencisi kazma " ne demek ya..herifler senin hayatın boyunca okumadığın kadar kitabı bir dönemde okuyorlar..Bu nasıl yorum...Herifler ilerde senin , ananın, babanın, eşinin evladının canınıı kurtarmak için okuyorlar..

6 sene okumakla bitmiyo haberin var mı bilmiyorum ...adamlar hayatları boyunca okumak zorunda...
    Tabi her okuyabilen "kazma"..okuyamayanlar da "kader kurbanı"...

Kardeş birak muhattap olma söyleleriyle. Herkesi kendileri gibi dagdan inme zannediyorlar. Cocuğu olsa tip okusun diye kıçını yirtar. Olmayınca kıskançlıktan kudurur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu hortlatmış olacağım ama şu üç sayfayı okuyunca yazmadan edemedim. Eşimle yirmi yılı aşkın bir süredir beraberiz. Ne eşim bir erkek jinekoloğa gider, ne de ben böyle bir şeye müsade ederim. Hayır yobaz falan değilim, ama hayati konularda varsayımlara güvenmem. Erkek bir jinekoloğun %99'nın bu işi mesleki dürüstlük çerçevesinde yaptığını kabul etsek bile insanları mutlak anlamda tanıyamayacağımız için "onların sadece işlerine baktığı" kuvvetli bir varsayımdan öteye geçmez. (Yeri gelmişken belirteyim üniversitede öğrenciyken ev arkadaşlarımdan biri ve onun arada sırada gelen yakın arkadaşı Ankaramızın meşhur bir üniversitesinde tıp okuyordu, baş şakalaşma konuları uzmanlık zamanı kadın doğumu seçmek, kadın organları üzerine cinsellik yüklü konuşmalar yapmaktı) Yani doktorlar beyaz önlüklü peygamberler değiller. Daha da önemlisi Kerbela koşullarında yaşamıyoruz, kadın doğum uzmanının erkeği, kadını ve hatta gayi bile var. Zorunlu olsa anlarım da ne cinsten ararsan var. Bazı bayanların diline kadın jinekologlara göre erkekler daha başarısız demiş. Neye göre, eldeki hangi olgulara göre belli değil tabi. Eşimle konuşmuştuk bu konuyu sanırım en doğru yorumu o yaptı kadınlar başka bir kadının kendilerinde üstün görünmesini pek sevmiyorlar o yüzden de daha nazik davranışlar sergilediğini düşündükleri erkek doktorlara gidiyorlar dedi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.