Şimdi Ara

ERKEK KEDİME İSİM ARIYORUM....(yeni resim eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
4.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün mehmet arkadaşımızdan (reda!ert nickli) kediyi aldım...çok sevimli .ok şeker bişi...ONA İSİM ARIYORUM..BİR ÖNCEKİ İSMİNİ MEHMET kardeşim, TAVA koymuş ama genelde bir ismi yokmuş... aslında bunun bir de kardeşi var ONUN İSMİ DE TENCERE... o mehmet de kaldı...ya ismini ne koycam...güzel isimler sunarsanız sevinirim..

RESMİ ALTDAKİDİR...BELKİ RESMİNE GÖRE İSİM BULURSUNUZ DİYE EKLEDİM... ÇOK COOL DUR kendileri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goztepeli_TR -- 11 Ocak 2007; 12:33:29 >

• CABBAR
  • spak
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

CABBAR

BU ÇOK KABA KAÇMIYOR MU COOL DEDİYSEK PİSKOPAT DEMEDİK...
  • Kedide acaip bi karizma var adını PAŞA koyabilirsin
  • TŞKLER ARKADAŞLAR BURDA VERMİŞ OLDUGUNUZ İİSMLERİ KAGIDA YAZIP ANKET AÇICAM OY İÇİN...İSİMLER BULMAYA DEVAM..

not: YALNIZ CABBAR DİİYNCE KABARIYOR TUYLERİ SEVDİMİ cabbar İSMİNİ NE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goztepeli_TR -- 9 Ocak 2007; 9:37:51 >
  • Boncuk
    Alaman Kedisi Bonjur
    Minnoş
    Tekir olmaz.
    Prens Koy
    Kedi Koy
    Pikhacu koy
    Maria Mercedes or BMW koy
    Yada Dur buldum lion yada TİGER koy.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tekir , sarman , minnoş , mırnav, pisicik,
  • baba CABBAR cok şaşalı duruyor. Ben olsam CABBAR derdim valla. Bak kedin de gaza gelmiş hemen tüyleri kabarmış falan ne yani, MİNNOŞ koymayı düşünmüyorsun herhalde
  • valla bunun minnoşluk tipi yok...TAM BİR CABBAR..AMA O DA psikopat ismi be...
  • Cabbar iyi olur bence...
  • Ya valla kardeş sen bilirsin. Kedini de düşün. O bile ismini benimsedi. Sana ne oluyor hem kedi sevdi işte alla aallaaa
  • çapkın olabilir degisik kız tavlamandada yardımcı olur
    Canlandırma: Eve bayan bir misafir gelir aaaa ne şeker kedi adı ne çapkun neden boyle bir isim koydunuz
    kedimle beni cok birbirime benzetiyolar. Kız sana bi anda asık olur gerisini solemiiim...Cok kotuydu tamam oldurun beni
  • mistir spayk olabilir::

YOK YOK BULDUM BULDUM BULDUM PETER NORTH KOY KEDİNİN İSMİNİ OKE ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

mistir spayk olabilir::

YOK YOK BULDUM BULDUM BULDUM PETER NORTH KOY KEDİNİN İSMİNİ OKE ?

o ne oyle yaws PETER NORTH ..başına birde Mr. koyalım...

EVET EVET CABBARI SEVDİ BU YA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: boraaktas

çapkın olabilir degisik kız tavlamandada yardımcı olur
    Canlandırma: Eve bayan bir misafir gelir aaaa ne şeker kedi adı ne çapkun neden boyle bir isim koydunuz
    kedimle beni cok birbirime benzetiyolar. Kız sana bi anda asık olur gerisini solemiiim...Cok kotuydu tamam oldurun beni

valla dediggin gibi bir durum olursa sözlüm bu kediyi kapı dışarı eder...

• bizim kedileri alıştırdık pisi pisi yok kesinlikle..ismini söyleyince anlıyolar,miyavlıyolar..isimleri bedri,ferhat ve şeker..o yüzden kısa ve hayvanın anlayabileceği gibi bi şey koy.çok uzun olmasın yani..birazda anlamlı olsun hayvan diye abartma..abudik gubidik isimler koyma..
  • abi peter north olursa günde 32 tane yavru getirirsana ok ;?

Bu arada sakin bana peter north tanımıyorum deme ?
  • yalnız bir noktaya değinmek istiyorum. Cabbar-Cebbar kelimesi Allah ın 99 isminden birtanesi. Böyle bir ismi bir kediye koymak hoş olmaz.
    Belki abdulcabbar yani Cabbar ın kulu koyabilirsin ama bu ismide koymak doğru olmaz.

CEBBAR: (Ar.) Er. 1. Cebreden, zorlayıcı. 2. Kuvvet, kudret sahibi Allah, Allahın isimlerinden. 3. Becerikli. 4. Gökyüzünün güneyinde bulunan bir yıldız kümesi.

başka bir isim bulmanı tavsiye ederim.
  • Cinsiyeti ne?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.