Adana'daki özel erkek öğrenci yurtlarında kalan arkadaşlar varsa veya tavsiye edilebilecek bir yurt bilen arkadaşlar varsa kıymetli tavsiyelerini bekliyorum.
Ankara'daki bir arkadaşımızın oğlu Çukurova Üniversitesini kazanmış ve kalacak yurt arıyoruz. Ama konuya uzak olduğumuz için bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşım Adana'da yaşıyorum çok bilgim olduğunu söyliyemem ama en iyi yurtlar Adana'da devlet yurtları. Ama siz özel yurt arıyormuşsunuz. Erkek yurtlarından en iyisi üniversiteye yakın bir konumda. Ptt evleri girişinde şu an adını hatırlıyamadım ama ben daha detaylı araştırıp size dönerim
Arkadaşım bu arada bir şey daha söyliyeceğim. Adana Ankara gibi pahalı bir şehir değildir. Ev kiraları fiyatları yeme içme ücretleri hatta ulaşım ücretleri bile çok ucuz. Benim önerim özel yurda yerleşene kadar bir iki kişiyle veya tek ev bakabilirsiniz. Daha rahat olur. Çok masrafıda olmaz. Ama yinede siz bilirsiniz !
Çok teşekkür ederim.
İlk mesajımı Adana dışında biriymiş gibi yazdım sanırım. Ben de Adana'dayım. Ankara'daki arkadaşımızın oğlu için yurt arıyorum. Fakat yurtlar hakkında bilgim yok. Söylediğiniz gibi Adana birçok ilden çok daha avantajlı. Ama çocuğun ailesi ev ortamı istemiyor. Sanırım yurt biraz daha kontrollü bir ortam. Net'ten baktım ama doğru dürüst bir yere ulaşamadım.
Bekleyip görelim belki bilgisi olan arkadaşlar çıkar.
Arkadaşım ne demek ben teşekkür ederim ama sende biliyorsun ki Adana'da erkek yurdu pek yok olanlarda pek tekin değil ama kız olsasydı Neşe Çukurova Sabancı bir çok seçenek vardı. Ben yinede bir sorup soruşturayim ama sende yine bir öner istersen arkadaşım ev işini.
Saygılarımla ! İyi günler !
bende Adana cukurova kazandım
Her Gün üni. içindeyim Bence Çukurova'yı kazananlar kendilerini şanslı hissetsinler. Bu kadar güzel bir kampüs Türkiye'de sadece bir kaç üni.de var. Ormanlık alan, göl kenarı her türlü sportif vb. aktivite yani kesinlikle çok güzel bir üni. hayatı geçireceksiniz bana göre. Hayırlı olsun. İnş. mutlu ve başarılı bir üni. hayatı geçirirsiniz. Adana ile ilgili merak ettikleriniz varsa yardımcı olabilirim elimden geldiğince.
gencler ankarada oturup adana kazananlar ben de ankaradayım isterseniz bi görüselim benim adanada 6. senem olacak özel yurtlar pek saglam degil benden sölemesi devlet yurdunda da 1 sene anca dayanırsınız yani ben 1 sene bile dayanamadım. ev kiraları da öğrenci oldugunuzu duyunca fırlıyor. ben gecen sene aylık 40 veriyordum ama adana da kiralar genelde yıllık. yıllık olunca fiyat biraz daha düşüyor ama toplu para kim verebilir o da ayrı bi soru!!! sorularınızı sorunlarınızı pm ile bildirirseniz yardımcı olurum. ben artık adanayı yedim bitirdim ve bütün cıkardım
ayrıca cok isabetli bi karar vermişsiniz cukurova yazarak
anladınız siz anladınız
quote:
Orjinalden alıntı: bacardi_mojito
gencler ankarada oturup adana kazananlar ben de ankaradayım isterseniz bi görüselim benim adanada 6. senem olacak özel yurtlar pek saglam degil benden sölemesi devlet yurdunda da 1 sene anca dayanırsınız yani ben 1 sene bile dayanamadım. ev kiraları da öğrenci oldugunuzu duyunca fırlıyor. ben gecen sene aylık 40 veriyordum ama adana da kiralar genelde yıllık. yıllık olunca fiyat biraz daha düşüyor ama toplu para kim verebilir o da ayrı bi soru!!! sorularınızı sorunlarınızı pm ile bildirirseniz yardımcı olurum. ben artık adanayı yedim bitirdim ve bütün cıkardım
ayrıca cok isabetli bi karar vermişsiniz cukurova yazarak
anladınız siz anladınız
anladık biz onu
ne anladın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme