Şimdi Ara

Erkek parfümü yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu ana kadar Bvlgari Aqua Marine, Bvlgari Man Extreme ve Dior Homme kullandım ve kalıcılık konusunda sıkıntı yaşadım ama koku olarak muhteşemler. Değişik bir şeylere yönelmek istiyorum, kalıcılığı iyi, kokusu güzel ve herkesin kullanmadığı, çok tatlı veya çok sert olmayan bir şeyler. Tavsiyelerinizi bekliyorum

• dior homme intense olanı hem daha güzeldir hem kalıcılık farkedilebilirlik açısından daha iyidir tavsiye ederim
  • Aklıma gelen kalıcılık ve farkedirlik konusunda yls kouros Tom Ford black orchid Thierry mugler pure malt Fahrenheit Calvin Klein CK Truth For Men

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandherakles

Aklıma gelen kalıcılık ve farkedirlik konusunda yls kouros Tom Ford black orchid Thierry mugler pure malt Fahrenheit Calvin Klein CK Truth For Men

tom ford ağır gelebilir hocam
  • The Witcher kullanıcısına yanıt
    Sadece başları biraz ağır sonra güzelleşiyor Tom Ford. Yıllardır kullandığım Fahrenheit ten bile vazgeçirmeyi başardı :=)

• quote:

Orijinalden alıntı: grandherakles

Sadece başları biraz ağır sonra güzelleşiyor Tom Ford. Yıllardır kullandığım Fahrenheit ten bile vazgeçirmeyi başardı :=)

üstad bu tom ford'un iki versiyonu mu var bayan ve erkek olarak? annem de kullanıyordu bunu.
  • The Witcher kullanıcısına yanıt
    Tom Ford velvet orchid - Tom Ford black orchid voile de Fleur - ve klasik Tom Ford black orchid var ben klasik kullanıyorum zaten oda bayan Parfümü olup sonradan erkeklerde kullanmaya başlayınca for women yazısı kalkmış :=)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.