Şimdi Ara

Erkekler için tüy dökücü krem kullanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi erkekler için tüy dökücü krem kullanıyorum bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirim

• Sert cikariyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakaten kısaltıyormu verdiğin paraya değiyormu kaç paraya aldın bi zararını gördün mü ? sonradan çıkma süresi nedir?
  • pm
  • evet arkadaşlar verdiğiniz paraya değiyor fakat 2-3 hafta sonra geri çıkıyor bu tabi sizin vücut kıl şeklinnize bağlı olarak değişiyor benim kıllar aşırıydı ...
  • 1-) azalma var mı?
    2-) pis kokuyor mu?
    3-) kılları almak zor mu?

eğer 3 de olumlu cevaplarsa markayı yazar yada pm yollarsan sevinirim.
  • 2-3 hafta iyiymiş.

markası nedir ?
  • General00 kullanıcısına yanıt
    tüyleri tamamen kökünden alıyor iğne ucu kadar bişey görünüyor sadece kökleri kılların...
    evet krem pis kokuyor malesef ama duş alınca hemen geçiyor
    kılları kutunun içinden küçük bi spatula çıkıyor onunla kolaylıkla alabilirsin
  • sesu tüy dökücü krem
  • hocam aldıktan sonra tekrar çıkınca daha çok ve ya daha sert çıktığı doğrumudur? aşırı kıl var sırt da göbeği zaten göremezsin.,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bi ara spor ile uğraşıyordum kullandım,öncelikle rezalet bir kokusu var ve sonraları da daha çok kıl çıkıyor :) tırıvırı iş yani en iyisi lazer epilasyon..
  • yere dökülen tüyleri ne yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

Beyler bi ara spor ile uğraşıyordum kullandım,öncelikle rezalet bir kokusu var ve sonraları da daha çok kıl çıkıyor :) tırıvırı iş yani en iyisi lazer epilasyon..

Lazerler nasıl peki, tabii fiyat uçuktur o kesin. Lazerler hakkında bilgi alabilir miyiz?

• Fiyatı ne kadar markası nedir bende genital bölgelerde kullanıcam
  • nerende kullandın , markası nedir ?
  • Ee haliye biraz pahalı lakin kesin çözüm.Lazer epilasyon merkezine gittiğiniz de gerenek kıl,tüy analizlerini yapyorlar :) sık,yoğun,seyrek,ince telli,kalın teli,açık ten,koyun ten vs uygun olan cihazları ve kaç seans olacağını belirtiyorlar zaten.
  • tüy dökücü kremin jiletten hiçbir farkı yok arkadaşlar. kökünden almıyor yani. azalmasını istiyorsanız ağda yok olmasını istiyorsanız epilasyona gideceksiniz. ama en makbülü ağdadır. hazır ağda bantlarını kullanabilirsiniz. ilk seferde size acı verecek gibi gelebilir ama alışınca çok rahat olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.