Şimdi Ara

Erkeklerin kol kola girip yürümesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yolda hep kol kola girmiş erkekleri görüyorum .Bunu yapanlar eşcinsel mi yoksa bir arkadaşlık göstergesi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 28 Temmuz 2016; 23:32:12 >

• Gsy olsa nolacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana ne?
  • Homofobik degilim ama feminensi tiplerden nefret ediyorum o ne oyle erkek erkege sokak icinde kol kola girmek git evinde ne yaparsan yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuattroFR -- 28 Temmuz 2016; 22:58:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok

• İki kişi kol kola girerse gay olamaz üç kişide olamaz ama gaysareli at sevenlerden oluşuyorsa olabilirm
    Gay yani gayserili at yalayıcılar anlmına gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafikte el kol hareketi yapmayın
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lisede kızların birbirini pandikleyip durmadan birbirlerini öptüklerini görüyoruz bunlara Lezbiyen demiyorsanız 2 erkeğin kol kola olmasıda gaylık belirtmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuattroFR

Homofobik degilim ama feminensi tiplerden nefret ediyorum o ne oyle erkek erkege sokak icinde kol kola girmek git evinde ne yaparsan yap

yok hocam ne feminensi. bildiğin karizmatik, yakışıklı, delikanlı tipler
  • napacan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

quote:

Homofobik degilim ama feminensi tiplerden nefret ediyorum o ne oyle erkek erkege sokak icinde kol kola girmek git evinde ne yaparsan yap

yok hocam ne feminensi. bildiğin karizmatik, yakışıklı, delikanlı tipler

Benim gördüklerim hep kol kola kivirta kivirta yuruyolardi hocam ondan oyle dedim

• quote:

Ortadoğu ülkesi olmak böyle bir şey işte. Toplum baskısı dolayısıyla napacaksan zararsız şeyleri bile "evinde" yapman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Ara ara bu olayı bende yaparım, benim için samimiyet her zaman önemlidir.

Aslında bana göre homofobik kime denir biliyor musun? Dışarıda bir tane dahi konuşacak kız arkadaşı olmayıp "kanka" ibaresi altında daimi olarak çıktığı erkekle birlikte Burger King'de ikili menüler yapılır. Çay söylerken kankasına ısmarlanır. Gün içerisinde bir kaç kere haberleşip günün geri kalanıyla ilgili ne yapacağına dair dipnot düşülür. Bu böyle gider de gider. Bana göre bu tipler homofobik de değildir, bitmiştir. :)

Anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Ara ara bu olayı bende yaparım, benim için samimiyet her zaman önemlidir.

Aslında bana göre homofobik kime denir biliyor musun? Dışarıda bir tane dahi konuşacak kız arkadaşı olmayıp "kanka" ibaresi altında daimi olarak çıktığı erkekle birlikte Burger King'de ikili menüler yapılır. Çay söylerken kankasına ısmarlanır. Gün içerisinde bir kaç kere haberleşip günün geri kalanıyla ilgili ne yapacağına dair dipnot düşülür. Bu böyle gider de gider. Bana göre bu tipler homofobik de değildir, bitmiştir. :)

Homoseksüellikle homofobikliği karıştırdınız sanırım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robin TheFox

quote:

Ortadoğu ülkesi olmak böyle bir şey işte. Toplum baskısı dolayısıyla napacaksan zararsız şeyleri bile "evinde" yapman lazım.

Kıvırta kıvırta kol kola yuruyen erkekleri gormek beni rahatsiz ediyor,dedigim gibi gay vs.beni ilgilendirmez herkesin kendi cinsel yonelimi.Ama feninensi olanlari gormek istemiyorum,bizim toplum gay olmayi kizlara benzemek kivirta kivirta yurumek ayollu konusmak saniyor.Bi yabanci ulkelerin lgtb yuruyuslerine bakin,birde turkiyede yuruyen ayollu tiplere

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Robin TheFox

quote:

Kıvırta kıvırta kol kola yuruyen erkekleri gormek beni rahatsiz ediyor,dedigim gibi gay vs.beni ilgilendirmez herkesin kendi cinsel yonelimi.Ama feninensi olanlari gormek istemiyorum,bizim toplum gay olmayi kizlara benzemek kivirta kivirta yurumek ayollu konusmak saniyor.Bi yabanci ulkelerin lgtb yuruyuslerine bakin,birde turkiyede yuruyen ayollu tiplere

Rahatsız olabilirsiniz buna söz hakkım yok, kimsenin yok. Sizi ilgilendirir. Ama saldırgan bir tavırla "Nefret ediyorum. Napıyosan evinde yap." derseniz toplumda huzursuzluğu temelleyen değerler aşılamış olursunuz ve Ortadoğu zihniyetinin baskısını kurarsınız. Hoş değil bence. Bölüne bölüne gittiğimiz şu günlerde nefretinizi katillere, teröristlere, gerçekten tehlike arz eden şeylere harcamanızı tavsiye ederim. Kendi halinde yaşayan insanlardan sırf gözünüzün önünde birbirlerini öpüyorlar diye kimseye zarar gelmez.

• quote:

Homofobik olmasan rahatsiz olmazdin.
  • Sanane ayol

• Ne olacak olum kol kola girince. Sizde iyice kafayı yediniz
  • Gizli gay olabilirler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.